Dominatora Публикувано на Октомври 16 Report Share Публикувано на Октомври 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ето го и оригинала на песента от албума "Какво е обич", за който не я е слушал! На мен новата версия ми харесва много повече. Получило се е чудесна, по-скоро в поп стилистиката. Интересна идея е да се правят нови аранжименти и да се залага на песен, която хората са харесвали, но е останала без видео. Аз преди да потърся оригинала не я бях чувал, но в този вариант е коренно различна и много интересен проект се е получил. Видеото е приятно, но доста ми стана смешно, че Рени директно си показа гърдите в това видео. Направо са си на показ. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Каква изненада,браво! Върна ме толкова назад. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Да си беше пуснала оригиналната версия. Това е някакъв постен денс без градация и е тотално обезличаване на песента. Клипът... Някои кадри са супер, други са отврат. Операторската работа на места куца. Това с циците накрая не е в неин плюс. Има красиви черти на лицето, можеше да направи нещо по-стилно и изпипано. Трябваше да клипира ”Уморих се” или съвсем нова песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Наистина звучи много различно песента, чак не предполагах, че ще е като нова. Една приятна, лежерна, леко меланхолична и навява носталгично, та дори минорно настроение, а аз както съм си в някакви никакви състояния, пък е и есен, ми пасва и ме уцели точно Експеримент е определено, звучи интересно, различно и модерно същото време - бутиков проект като цяло, за ценителите, не за масата. В тон е и клипа - морето е символ на мира, свободата, любовта, избрали са почти безлюдно и девствено място, изчистени и натурални визии. Семпъл, но с послание - как всички хубави моменти с любимия човек стават спомени, изплуващи на същото място, докато седи замислена на брега и се връща към тях, но само с кученцето до нея. Иначе естествено, че е музика за това, за да се слуша, а не гледа - Азис го показа. Кадрите с дрона показват и пейзажни гледки, хубави са, а на плаж трудно се снима, защото няма равни повърхности, а за да не е много постен е добавила и няколко провокативни кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Наистина звучи много различно песента, чак не предполагах, че ще е като нова. Една приятна, лежерна, леко меланхолична и навява носталгично, та дори минорно настроение, а аз както съм си в някакви никакви състояния, пък е и есен, ми пасва и ме уцели точно Експеримент е определено, звучи интересно, различно и модерно същото време - бутиков проект като цяло, за ценителите, не за масата. В тон е и клипа - морето е символ на мира, свободата, любовта, избрали са почти безлюдно и девствено място, изчистени и натурални визии. Семпъл, но с послание - как всички хубави моменти с любимия човек стават спомени, изплуващи на същото място, докато седи замислена на брега и се връща към тях, но само с кученцето до нея. Иначе естествено, че е музика за това, за да се слуша, а не гледа - Азис го показа. Кадрите с дрона показват и пейзажни гледки, хубави са, а на плаж трудно се снима, защото няма равни повърхности, а за да не е много постен е добавила и няколко провокативни кадри. Истинско есе на тема ”Ден след ден” - проект, изпълнен с толкова послания и символика на световно ниво. Ох, леле... :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Истинско есе на тема ”Ден след ден” - проект, изпълнен с толкова послания и символика на световно ниво. Ох, леле... :1000 (20): Опасен е тоя тип. Дали не е по-големият син на Рени? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Опасен е тоя тип. Дали не е по-големият син на Рени? Момчето е грамотно и се старае да я оправдава, но на места Рена е като морж в тоя клип. След развода си е като отвързана крава в климакс. Чудя се как не облиза пясъка и не пусна мъзга върху него, изяждайки един тлъст мазен еклер. Бива ли да не се съобразиш с името, претенциите и килата си... Такава хубава жена с такива идиотски решения. В клипа на ”Йерусалим” например е жестока без подобни изцепки. Песента няма да гърми по поп радиата, ако това си е въобразила. Трябваше да си снима „Уморих се”, мамка му, кой я подведе... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Мен и двете версии ме кефят! Много добър избор на Рени, че се е спряла на "Ден след ден", но и аз очаквах на "Уморих се" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Момчето е грамотно и се старае да я оправдава, но на места Рена е като морж в тоя клип. След развода си е като отвързана крава в климакс. Чудя се как не облиза пясъка и не пусна мъзга върху него, изяждайки един тлъст мазен еклер. Бива ли да не се съобразиш с името, претенциите и килата си... Такава хубава жена с такива идиотски решения. В клипа на "Йерусалим" например е жестока без подобни изцепки. Песента няма да гърми по поп радиата, ако това си е въобразила. Трябваше да си снима „Уморих се", мамка му, кой я подведе... Текста пасва на атмосферата в личния и живот, следователно и емоцията и настроението - това и се пее. А знаем, че изпълнителите са водени от чувствата си и това е начин да ги изразят. В такъв период е и е нормално, оставила си е голяма част от живота във връзката с Борис и накрая да приключи по подобен начин няма как да не ти се отрази. Тя вижда, че и без това "Уморих се" се знае, че дори и моите приятели я знаеха от някакъв микс, а целта и без това е да се даде нов живот на недооценена песен - та възражда песен, която се оказва пророческа. Според мен за това я избра. И по - добре, нищо че "Уморих се" ми харесва повече - като прочетох, че клипа ще е морски си казах край, няма да подхожда изобщо. Та поне са навързали нещата, както казах морето само по себе си има символика и стои по - адекватно. За избора толкова. Иначе защо трябва веднага да се иронизира, това е личното ми мнение. Не виждам нещо фрапиращо, жената не може да стане отново 53 кг., защото гена си е ген, пък и е на 48, раждала два пъти и то не много млада - такава си и е структурата, но както казваш ти е хубава жена и компенсира с красиво лице. Все пак не е ужасно дебела, по бански по - зле ще изглеждат Ивана и Еми Стамболова, та дори и Деси (преди бременността), но това са те. В клипа се е приела такава каквато е и има мотив за сливане с природата, лесно може да сложи корсета и да я сгънат - това е тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Текста пасва на атмосферата в личния и живот, следователно и емоцията и настроението - това и се пее. А знаем, че изпълнителите са водени от чувствата си и това е начин да ги изразят. В такъв период е и е нормално, оставила си е голяма част от живота във връзката с Борис и накрая да приключи по подобен начин няма как да не ти се отрази. Тя вижда, че и без това "Уморих се" се знае, че дори и моите приятели я знаеха от някакъв микс, а целта и без това е да се даде нов живот на недооценена песен - та възражда песен, която се оказва пророческа. Според мен за това я избра. И по - добре, нищо че "Уморих се" ми харесва повече - като прочетох, че клипа ще е морски си казах край, няма да подхожда изобщо. Та поне са навързали нещата, както казах морето само по себе си има символика и стои по - адекватно. За избора толкова. Иначе защо трябва веднага да се иронизира, това е личното ми мнение. Не виждам нещо фрапиращо, жената не може да стане отново 53 кг., защото гена си е ген, пък и е на 48, раждала два пъти и то не много млада - такава си и е структурата, но както казваш ти е хубава жена и компенсира с красиво лице. Все пак не е ужасно дебела, по бански по - зле ще изглеждат Ивана и Еми Стамболова, та дори и Деси (преди бременността), но това са те. В клипа се е приела такава каквато е и има мотив за сливане с природата, лесно може да сложи корсета и да я сгънат - това е тя. С всичко друго съм съгласен, но само за Деса не съм..пусни си Мойто зайче и пак ще говорим! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.