Ergeni Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Точно Анелия е ужас, заприличала е на циганка. За нищо не става вече. Да... и аз това забелязах. Емануела пък с тоя плейбек... Отвратително тъп и скучен концерт. Не е крайно зле, ама последните 2 години са много зле. Коя вече не е никакъв хит. Дъ бос също. Гот ми е също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Концерта на плейбека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Джена след раждането е станала по-хубава. Каква циганка се правеше с перата преди, сега е топ. Преслава е най-хубавата чалгарка в момента. Концерта е смешен в сравнение с предните години. Дори и шоуто на Галена изглежда смешно на фона на този сиромашен цирк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Така съм обърнал 3 кани вино, че постовете ви ми идват прекалено "винено". Илиян свършва с Алисия и тотална тишина в залата.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Джена след раждането е станала по-хубава. Каква циганка се правеше с перата преди, сега е топ. Преслава е най-хубавата чалгарка в момента. Концерта е смешен в сравнение с предните години. Дори и шоуто на Галена изглежда смешно на фона на този сиромашен цирк. И Емилия е много хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Мара обаче много държи да се излага на 100%. Не и е достатъчно, дето цялата държава я бъзика, че е меркантилна овца, шибаща се с 60-годишен.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Този път обаче монтажа е много разчупен и готин. Браво на Планета! И аплодисментите мисля че са 1:1 с тези от концерта, няма добавяни. Иначе ми стана смешно как са монтирали пеене на Стораро в началото на "Как да изтрезнея". Той беше толкова зле, че почти на припева запя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Този път обаче монтажа е много разчупен и готин. Браво на Планета! И аплодисментите мисля че са 1:1 с тези от концерта, няма добавяни. Иначе ми стана смешно как са монтирали пеене на Стораро в началото на "Как да изтрезнея". Той беше толкова зле, че почти на припева запя. Емилия и Тони Стораро е трябвало да пеят дуета на плейбек, не са знаели, че ще са на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 На Анелия пеенето й е една идея по-стабилно от последните пъти, но всичко друго беше зле - погрозняла е, била е с гадна рокля и с 0 присъствие и шоу. На този концерт всички са зле, сал' една Галя с мижавата си кукленска тъпотия и всичко друго - балет и конфети. Честита Нова 1994 година! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Току що изгледах целия концерт и мога смело да твърдя, че най-добре приети бяха Яница, Преслава, Фики, Галин и Джулия.Галена много измъчено изглеждаше, не оправда очакванията, които по принцип имаме към нея.Слабата продукция, която пусна тази година /изключвам "Моро му"/ си оказа влиянието.Райна беше много сладка и с хубави песни, но явно никога няма да може да си върне позициите, които имаше от 2003 до 2008.Дори ми стана малко тъжно, че никой не я отрази, за разлика от мангасарката Роксана. Общо взето плейбека и кофти подредбата на изпълнителите прецакаха концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Емилия и Тони Стораро е трябвало да пеят дуета на плейбек, не са знаели, че ще са на живо. Фики наистина ли и двете песни е изпял на плейбек? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Харесва ми това че се показва живия контакт с публиката, нещо което последните години хич го нямаше. Така се прави, да се види как реагира публиката, а не да слагат изкуствени аплодисменти, нещо много грозно. Само да махнат и плейбека и някои пълнежи ама това някак не им се получава... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Абе на финала на концерта пайнерките защо не си изпяха сборната песен за Планета, или този момент е изрязан? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Абе на финала на концерта пайнерките защо не си изпяха сборната песен за Планета, или този момент е изрязан? Такова нещо няма от години. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Абе на финала на концерта пайнерките защо не си изпяха сборната песен за Планета, или този момент е изрязан? Защото не могат да се гледат една друга... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Най силен прием на "Моро му" и "Дай ми още" аз нито чух,нито видях срутване на залата при "Не се изтриваш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Най силен прием на "Моро му" и "Дай ми още" аз нито чух,нито видях срутване на залата при "Не се изтриваш". Заглушавали са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Заглушавали са. Горкото Преси, пак не нацели масов хит, язък й за силните началния гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Заглушавали са. На Преслава са заглушавали, а на Галена и Анелия - не? Защо им е да го правят? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 На Преслава са заглушавали, а на Галена и Анелия - не? Защо им е да го правят? На Преси беше най-силният бис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 На Преси беше най-силният бис Разбрахме, ставаше въпрос за избухването и реакцията на "Не се изтриваш". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Изненадващо Галена и Яница ми харесаха най-много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 На 50:35 си пеят доста силно, но и тя не им подаваше изобщо, освен на този момент. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Абе на финала на концерта пайнерките защо не си изпяха сборната песен за Планета, или този момент е изрязан? Те едва се траят в гримьорните, ти искаш да излезнат дружно да пеят. Чакай... Мария нещо се била отворила на Татяна в гримьорните, дочух. Анелия и тя има някакви скандали с колежка , съдейки по последните и постове в инста-та, ама с коя... Май само БИК имат готини отношения в тоя кокошарник, останалите са до време или хич ги няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Анелия най-добре се представи, много добро пеене. Само като почне да ги ръси глупостите сама не знае къде се намира :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.