Senhor Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Преслава да закрива, на този етап няма никакво значение. Така или иначе последните 20-30 минути публиката вече е на предела на силите си, по-добре да се пее преди това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Аз пък мисля, че пак Преси ще закрива Всичко друго би било грешка. В момента жената кърти интернет (предполагам и дискотеките) с две песни. Отново е на гребена на вълната. Погледнах и аз схема на сградата и изглежда доста добре разпродадена - май ще им се получи този път. Иначе самата зала е до офиса, в който работих когато живеех в Пловдив :1000 (29): Понякога като се излезеше на терасата се чуваше музиката от съответния концерт :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Всичко друго би било грешка. В момента жената кърти интернет (предполагам и дискотеките) с две песни. Отново е на гребена на вълната. Погледнах и аз схема на сградата и изглежда доста добре разпродадена - май ще им се получи този път. Иначе самата зала е до офиса, в който работих когато живеех в Пловдив :1000 (29): Понякога като се излезеше на терасата се чуваше музиката от съответния концерт :1000 (29): Телъс ли? Залата е буквално в квартала ми в Пловдив. Дето се вика, по пижама мога да се отбия, но не ми се разкарва от София за тая простотия. Даже и поканите на хубави места не ме поблазниха. След Арена и НДК се отвратих от сборните концерти на Пайнер, не носят тая емоция като преди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Според мен Галин ще закрива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Аз пък мисля, че пак Преси ще закрива Няма какво да го мислим, тя ще е! Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Телъс ли? Залата е буквално в квартала ми в Пловдив. Дето се вика, по пижама мога да се отбия, но не ми се разкарва от София за тая простотия. Даже и поканите на хубави места не ме поблазниха. След Арена и НДК се отвратих от сборните концерти на Пайнер, не носят тая емоция като преди. Да, да не си работил там? :1000 (29): Аз не съм ходил никога на такъв концерт, само като бях на 14-15 по турнетата 2-3 пъти. Не бих си причинил подобно събитие, ако ще ѝ Десислава да пее 1 час :1000 (29): искам само нея и Преслава :1000 (24): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Някой от форума ще ходи ли, за да знаем дали да чакаме разкази? Не вярвам да го излъчат на живо, досега трябваше да са го обявили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Да, да не си работил там? :1000 (29): Аз не съм ходил никога на такъв концерт, само като бях на 14-15 по турнетата 2-3 пъти. Не бих си причинил подобно събитие, ако ще ѝ Десислава да пее 1 час :1000 (29): искам само нея и Преслава :1000 (24): Щях, ама така или иначе не ми се оставаше в Пловдив. Тези концерти не си струват вече, но пък аз пожелавам да си съберат публиката и ако тя е доволна - ще е успех. Ако не... здраве да е. Просто аз си представям да свирят и пеят наистина на живо ,без подложки, лайв записи, малко повече ретро и по-малко пълнежи от изпълнителите и само най-големите хитове през годината, които не са много тая година. Ако бяха успели да направят концертите в Античния тогава без простотиите на кмета, щеше да се получи хубаво - там има дух, но определено Фикита и подобни не ми се връзват с тамошната обстановка. Ако беше както концерта в Античния през 2000 на Канарите с всички звезди тогава - Глория, Деса, Дачева, Весела, Цветелина, си струва. Има и хубави поп-фолк парчета, които могат да звучат адекватно на такава сцена и се надявам все някога кметът да омекне и някоя пролет/лято да се случи. Дотогава - и Колодрума е оферта, поне смениха града. :ддд С бавни стъпки, но разчупват комунизма в себе си. :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Щях, ама така или иначе не ми се оставаше в Пловдив. Тези концерти не си струват вече, но пък аз пожелавам да си съберат публиката и ако тя е доволна - ще е успех. Ако не... здраве да е. Просто аз си представям да свирят и пеят наистина на живо ,без подложки, лайв записи, малко повече ретро и по-малко пълнежи от изпълнителите и само най-големите хитове през годината, които не са много тая година. Ако бяха успели да направят концертите в Античния тогава без простотиите на кмета, щеше да се получи хубаво - там има дух, но определено Фикита и подобни не ми се връзват с тамошната обстановка. Ако беше както концерта в Античния през 2000 на Канарите с всички звезди тогава - Глория, Деса, Дачева, Весела, Цветелина, си струва. Има и хубави поп-фолк парчета, които могат да звучат адекватно на такава сцена и се надявам все някога кметът да омекне и някоя пролет/лято да се случи. Дотогава - и Колодрума е оферта, поне смениха града. :ддд С бавни стъпки, но разчупват комунизма в себе си. :Д Стеф, Пайнер смениха града защото столицата вече е висока летва за тях. Не искам да звучи злобно, но си мисля че с течение на времето всички големи градове в България ще станат висока летва за сборките на пайнерци. Певиците са оборотни ама за клубовете и то защото има пазарлък на хонорари, пълнят дискотеки с младежи, звучат им песните на всичките по клубовете, ама не са интересни на хората, дори отблъснаха хората от общите им концерти. Те просто изгубиха публиката си. Сега разчитат предимно на дечурлига, тинейджъри, младежи и за това тея измислените млади пайнерки - певици не смеят да пуснат песен с различно звучене и с по-различен текст защото и от клубовете ще ги изритат и Пайнера хептен ще му спре кранчето( е той за толкоз години си е подсигурил живота). Заради просташките песни и еднообразното звучене години наред, Пайнер едно че отблъснаха много хора, друго че позволиха колегите им от поп музиката, от рап-а да им дишат яко във врата, че дори и да са по-вървежни в някой моменти. А малките фенове на фолка, не са истински фенове - днес харесват Галена, утре Криско, но няма да си купят албум, много малко от тях пари за билет ще дадат и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Щях, ама така или иначе не ми се оставаше в Пловдив. Тези концерти не си струват вече, но пък аз пожелавам да си съберат публиката и ако тя е доволна - ще е успех. Ако не... здраве да е. Просто аз си представям да свирят и пеят наистина на живо ,без подложки, лайв записи, малко повече ретро и по-малко пълнежи от изпълнителите и само най-големите хитове през годината, които не са много тая година. Ако бяха успели да направят концертите в Античния тогава без простотиите на кмета, щеше да се получи хубаво - там има дух, но определено Фикита и подобни не ми се връзват с тамошната обстановка. Ако беше както концерта в Античния през 2000 на Канарите с всички звезди тогава - Глория, Деса, Дачева, Весела, Цветелина, си струва. Има и хубави поп-фолк парчета, които могат да звучат адекватно на такава сцена и се надявам все някога кметът да омекне и някоя пролет/лято да се случи. Дотогава - и Колодрума е оферта, поне смениха града. :ддд С бавни стъпки, но разчупват комунизма в себе си. :Д Кмета няма да омекне никога, мечтайте си! Бъдете реалисти! Той държи на "културата", което ще рече рока и това си е! Да, концерта няма да се излъчва на живо, колко пъти да го повтарям? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Стеф, Пайнер смениха града защото столицата вече е висока летва за тях. Не искам да звучи злобно, но си мисля че с течение на времето всички големи градове в България ще станат висока летва за сборките на пайнерци. Певиците са оборотни ама за клубовете и то защото има пазарлък на хонорари, пълнят дискотеки с младежи, звучат им песните на всичките по клубовете, ама не са интересни на хората, дори отблъснаха хората от общите им концерти. Те просто изгубиха публиката си. Сега разчитат предимно на дечурлига, тинейджъри, младежи и за това тея измислените млади пайнерки - певици не смеят да пуснат песен с различно звучене и с по-различен текст защото и от клубовете ще ги изритат и Пайнера хептен ще му спре кранчето( е той за толкоз години си е подсигурил живота). Заради просташките песни и еднообразното звучене години наред, Пайнер едно че отблъснаха много хора, друго че позволиха колегите им от поп музиката, от рап-а да им дишат яко във врата, че дори и да са по-вървежни в някой моменти. А малките фенове на фолка, не са истински фенове - днес харесват Галена, утре Криско, но няма да си купят албум, много малко от тях пари за билет ще дадат и т.н. Абсолютно съм съгласна с теб. Малките не са истински фенчета, така е. Сами са си виновни. Тези, които им отиват на концертите, го правят защото им е скучно, търсят разнообразие.Не отиват заради даден изпълнител, нито за да се насладят на концерта. Отиват, за да бъдат снимани по телевизията, да бъдат показвани по "Планета", да се видят с приятели и да се похвалят къде са били. Те и песните не знаят, не пеят като нас, нямат празнично настроение, нито ентусиазъм. Не отиват на концерт, а на шоу. Искат да зяпат голи жени и секс шоу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Абсолютно съм съгласна с теб. Малките не са истински фенчета, така е. Сами са си виновни. Тези, които им отиват на концертите, го правят защото им е скучно, търсят разнообразие.Не отиват заради даден изпълнител, нито за да се насладят на концерта. Отиват, за да бъдат снимани по телевизията, да бъдат показвани по "Планета", да се видят с приятели и да се похвалят къде са били. Те и песните не знаят, не пеят като нас, нямат празнично настроение, нито ентусиазъм. Не отиват на концерт, а на шоу. Искат да зяпат голи жени и секс шоу. Пак ли не спиш? Аман! По темата: Показателно е, че си продадоха почти всички билети. Интерес има, колкото и да не ви се иска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Радвам се за продажбата, но е крайно време Пайнер да започнат да си рекламират подходящо мероприятията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 не виждам Фокси в темата ? ЗАЩО ЛИ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 От форума кой ще ходи на концерта? п.с. Всички билети са продадени - само 5 остават! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 От форума кой ще ходи на концерта? п.с. Всички билети са продадени - само 5 остават! Аз Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Аз Задължително да отразиш събитието фаф форона! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Дали ще има билети на място? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 1 билет остана само , браво този път ще е добре , дано да се сетят да го излъчват на живо,че отдавна не са го правили. Все още ме е яд за Валя ,която е пееща и има какво да покаже , но политиката си е такава ... ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Галена ще участва ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Дали ще има билети на място? Ти, билет ли нямаш още? Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ти, билет ли нямаш още? искат 5 лв за доставката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ти, билет ли нямаш още? Имам просто питам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Галена ще участва ли Мисля, че да. Преслава да открива, Галена след нея и после залата ще се изнесе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Галена ще участва ли Там ще е. 5 лева за доставка, нещо нормално е. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.