Chris Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Седящо място - трибуни 5,00 BGN Седящо място - терен 10,00 BGN Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Билети? http://www.eventim.bg/bg/bileti/16-godini-...erformance.html Седящо място - трибуни 5,00 BGN Седящо място - терен 10,00 BGN Нормални цени. Доволен съм. Дано се съберат хора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 http://www.eventim.bg/bg/bileti/16-godini-...erformance.html Нормални цени. Доволен съм. Дано се съберат хора. Супер, защо не мога да избера от 10 лв :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Супер, защо не мога да избера от 10 лв :D На мен ми дава. Трябва да избереш бройката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 На мен ми дава. Трябва да избереш бройката. Ама не може да си избираш, място а само бройка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Ама не може да си избираш, място а само бройка. Билетът от 10 е със свободно допускане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Билетът от 10 е със свободно допускане. Оха ще е мазало :D и защо така тъпо са пляснали сцената .. 10,000 на ден е наема на залата .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Lelqtian, от Пайнер ни четат. Направо да ни взимат за мениджъри викам аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Евала, ще я напълнят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Lelqtian, от Пайнер ни четат. Направо да ни взимат за мениджъри викам аз. Четат те, ма по разваления грамофон, щото дека ми е бирата с/у билет от 10 лв? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ще се излъчва ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 Ще се излъчва ли? Да се надяваме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Добре, че не обявяват имената на изпълнителите, че още не се знае кой ще ги бойкотира тоя път :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Да се надяваме. Вие сериозно ли? Кога последно са излъчвали концерт наживо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Добре, че не обявяват имената на изпълнителите, че още не се знае кой ще ги бойкотира тоя път :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): да кажем, че Анелия, Галин и Фики ще са най-популярните които ще са там :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 да кажем, че Анелия, Галин и Фики ще са най-популярните които ще са там :1000 (29): Преси няма да пее? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Преси няма да пее? Няма как без нея. Галена сигурно е под въпрос заради Щатите. А завръщането на Янева предполагам ще е на този концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Смешни цени. Ако и сега не напълнят залата ще е голям резил. Кити, ти си изгубено поколение. На 30 си, а живееш в миналото и не си мръднала като развитие нито в личен, нито в професионален план от 10-годишна. Спри да обиждаш хора, които не познаваш. Почти всички тук учат, работят, имат мечти, цели и се развиват като личности. И стига с това ретро. Много правилно се опитват да модернизират поп фолка хората. Проблемът им е в липсата на ниви композитори, текстописци и най-вече - нови свежи и талантливи изпълнители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Преси няма да пее? забравих я май ще открива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 21 Author Report Share Публикувано Октомври 21 А завръщането на Янева предполагам ще е на този концерт. Не вярвам. По-скоро на Веселината. забравих я май ще открива Преси да открива на Пайнерски концерт? Що за виц? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не вярвам. По-скоро на Веселината. Преси да открива на Пайнерски концерт? Що за виц? :1000 (29): Е нали откри резила във Варна, може да и е харесало да не чака целия керван Смешни цени. Ако и сега не напълнят залата ще е голям резил. Кити, ти си изгубено поколение. На 30 си, а живееш в миналото и не си мръднала като развитие нито в личен, нито в професионален план от 10-годишна. Спри да обиждаш хора, които не познаваш. Почти всички тук учат, работят, имат мечти, цели и се развиват като личности. И стига с това ретро. Много правилно се опитват да модернизират поп фолка хората. Проблемът им е в липсата на ниви композитори, текстописци и най-вече - нови свежи и талантливи изпълнители. Реалистични да кажем. И да, пак няма да я напълнят, 2-3 хиляди души. А с кити нема сми, тя май нещо клинично не е в час ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Смешни цени. Ако и сега не напълнят залата ще е голям резил. Кити, ти си изгубено поколение. На 30 си, а живееш в миналото и не си мръднала като развитие нито в личен, нито в професионален план от 10-годишна. Спри да обиждаш хора, които не познаваш. Почти всички тук учат, работят, имат мечти, цели и се развиват като личности. И стига с това ретро. Много правилно се опитват да модернизират поп фолка хората. Проблемът им е в липсата на ниви композитори, текстописци и най-вече - нови свежи и талантливи изпълнители. Дребс, моето е достатъчно интелигентно, че да разбере тестовете на "тъпи" според вас песни като "Пепел от рози" и "Завинаги". Вие разбирате нещата само буквално, не знаете какво е това преносно значение! Вие се кефите на тъпи песни за секс, пари, коли, бившата, на песни със тъпи заглавия като "Гадна порода", "Бау- мяу", "Обичам те, гадино", "Джале, джале", кефите се на гърди и дупета, на просташи видеоклипове без грам мисъл и на геюове стилисти и гримьори, дето от злоба загрозяват певиците, и си веят личния живот във фейса и демонстрират показност! Аз съм отвратена, че на Анелия не и пука Ивон как я вижда по телевизията! Чудесен родителски пример, няма що! Вие нито разбирате от музика и литература, нито нищо! Нямате право да се обаждате, защото сте тотално неграмотни на тема музика и литература! Не стоя в миналото, а държа на морала и качеството! И това с вашето "мачкане" хич не го разбирам. Вие се изразявате и държите като лигльовци! Музиката трябва не само да забавлява, но и да образова! Щом не можете да разберете текста на "Пепел от рози", значи нямате право да давате мнение! Казва ви го човек, който пише поезия! А за личния живот, вече обясних. Жалко, че ми изтриха поста! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Дребс, разбра ли сега? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Е нали откри резила във Варна, може да и е харесало да не чака целия керван по скоро е дежавю с кариерата на Ивана :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Дребс, моето е достатъчно интелигентно, че да разбере тестовете на "тъпи" според вас песни като "Пепел от рози" и "Завинаги". Вие разбирате нещата само буквално, не знаете какво е това преносно значение! Вие се кефите на тъпи песни за секс, пари, коли, бившата, на песни със тъпи заглавия като "Гадна порода", "Бау- мяу", "Обичам те, гадино", "Джале, джале", кефите се на гърди и дупета, на просташи видеоклипове без грам мисъл и на геюове стилисти и гримьори, дето от злоба загрозяват певиците, и си веят личния живот във фейса и демонстрират показност! Аз съм отвратена, че на Анелия не и пука Ивон как я вижда по телевизията! Чудесен родителски пример, няма що! Вие нито разбирате от музика и литература, нито нищо! Нямате право да се обаждате, защото сте тотално неграмотни на тема музика и литература! Не стоя в миналото, а държа на морала и качеството! И това с вашето "мачкане" хич не го разбирам. Вие се изразявате и държите като лигльовци! Музиката трябва не само да забавлява, но и да образова! Щом не можете да разберете текста на "Пепел от рози", значи нямате право да давате мнение! Казва ви го човек, който пише поезия! А за личния живот, вече обясних. Жалко, че ми изтриха поста! Шшшт, ало, дребс ще викаш на някой друг! Хващаш ме в кофти период и ше ти шибна един бан! С две висше образования съм, с един вагон книги пред теб съм (Фокс, сори, че те копирам) и изобщо не можеш на малкия пръст да ми стъпиш. Чалга не слушам, не можеш да ме засегнеш като плюеш по жанра, песните, клиповете и текстовете на изпълнителите. Не съм от хората, които се изтъкват, но ако започна, повярвай, ще се почувстваш много малка (емоционално, интелектуално, социално). Не си ми на нивото просто. Благодаря за километричния пост, но нямаше нужда. Отдавам го на факта, че не ме познаваш и го подминавам този път. Предупреждавам те за последно обаче, че ако не спреш да обиждаш съфорумците, ще ти огранича достъпа за няколко дни! Лека нощ! Пс: Пише се 'гейове' от 'гей', грамотната ни тя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.