Христина' Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Стига да дойдеш и пуканки ще ти купя ! Една-две бутилки вино по-добре да си вкараме, за да понесем циганията... 89 билета са продадени до сега :1000 (29): Е, аз като казах 69 онзи ден, не се шегувах. Толкова бяха заетите места според интерактивната схема на залата в Ивентим. :1000 (29): Ще се подаряват пак билети и покани, иначе и 1000 човека няма да има. Жалка история. Че тя Глория в селските читалища събира повече. Казвам го от позицията на човек, който е посетил неин концерт. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Една-две бутилки вино по-добре да си вкараме, за да понесем циганията... Е, аз като казах 69 онзи ден, не се шегувах. Толкова бяха заетите места според интерактивната схема на залата в Ивентим. :1000 (29): Ще се подаряват пак билети и покани, иначе и 1000 човека няма да има. Жалка история. Че тя Глория в селските читалища събира повече. Казвам го от позицията на човек, който е посетил неин концерт. :1000 (19): :girl_cry2: Ами Брена рекламира в брадъра... Весел. Маринов миналата година обиколи що реалитита имаше... Пайнер мислят, че могат да напълнят зала без реклама. Няма как. Те не стига, че хитове нямат... не стига, че изпълнителите в А група са по майчинство... абе... той Галин им го каза в последното интервю. С тея преварени мозъци, няма как да има прогрес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Някой от Пловдив няма ли да ходи? Имаше доста във форума от града. Ще ходя.. ако не го отменят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Каква ирония гледам в клипчетата на Fast. Емануела - кадър на ФЕН ТВ. Фики - кадър на ФЕН ТВ. Джордан - кадър на ФЕН ТВ. А концерта на ТВ Планета.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Е Фики какъв кадър на Фен е, той има една песен там (първата) с баща си само, от там насетне - не. Иначе Джордан и Емануела са техни, да. Изпуснаха ги обаче, за голямо съжаление на Касъмови. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Е Фики какъв кадър на Фен е, той има една песен там (първата) с баща си само, от там насетне - не. Иначе Джордан и Емануела са техни, да. Изпуснаха ги обаче, за голямо съжаление на Касъмови. Фики има 1 песен във ФЕН ТВ и тя ще му бъде най-големият хит в кариерата до нейният край след 50 години. Защо съжалявате Касъмовите, а не Пайнер? Да не би Касъмовите да бяха тези, които имаха лого в пропагандата, че Пайнер е голяма компания, защото може сама да произвежда звезди? Какво стана накрая? Взеха тези на конкуренцията и след тях нищо младо не са изкарали. Ама като казвам нищо, направо си е съвсем нищо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Е Фики какъв кадър на Фен е, той има една песен там (първата) с баща си само, от там насетне - не. Иначе Джордан и Емануела са техни, да. Изпуснаха ги обаче, за голямо съжаление на Касъмови. Касъмовите не са прибирали изхвърлените от набедения за монополист димитровградски курник. А сватбата на мангала не знам по кой канал я въртят, ма не беше Планета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Цветелина Янева няма ли да участва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 Цветелина Янева няма ли да участва? Защо да участва като Прасчо и е организирал собствен концерт? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Е може да му въртят сватбата, но Касъмови са близки с Тони , нормално е. То вече си е направо на приятелска основа, а сина на техен изпълнител се жени - какво пречи, било то във друга фирма изпълнител. Там приятелската основа играе роля. А иначе не Касъмови да са прибирали изпълнители от Пайнер, те сами си изритаха собствените. Пълни малоумници, имаха мега силните имена и композитори. Изключение прави само Кости, който сам си вдигна цената до 5 цифри и се отдели от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Дайте да направим нещо да им пишем или някаква тема да направим пък може и да я видят!? Аз също не съм фен на Валя, но не мога да крия че тя направи последно време мн добро песни! Не мога да крия, че има хитове през годините, както й че е добра певица с добър глас и пее на живо! Да, не съм и фен като на Пресито, но и аз бих се обединил с вас за подписка. Не желая да слушам някакви македонски женици, които никой не ги знае, или Джордан... егати. Татяна е за резил и смях, защо изобщо канят това психо същество? Хайде с вас съм за Валя, само и само да не ми канят някакви отрепки уж певици.... Поне Валя зная, че ще пее на живо... гледах в Арена Армеец на концерта на Миле Китич и пя изцяло на живо пред 16 000 души. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Аз също не съм фен на Валя, но не мога да крия че тя направи последно време мн добро песни! Не мога да крия, че има хитове през годините, както й че е добра певица с добър глас и пее на живо! Да, не съм и фен като на Пресито, но и аз бих се обединил с вас за подписка. Не желая да слушам някакви македонски женици, които никой не ги знае, или Джордан... егати. Татяна е за резил и смях, защо изобщо канят това психо същество? Хайде с вас съм за Валя, само и само да не ми канят някакви отрепки уж певици.... Поне Валя зная, че ще пее на живо... гледах в Арена Армеец на концерта на Миле Китич и пя изцяло на живо пред 16 000 души. Да изцяло на живо е пяла и то пред публика , която Пайнер никога няма да събере. Дайте да отворим страница ако искате , за да я видят тези тъпни от Пайнер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Отново съм потресена. Защо не канят Валя? Това изобщо не е честно!!! Има глас, хитове, сценично поведение, знае как да се облича, а канят някакви деветоразрядници. Без думи съм отново! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Отново съм потресена. Защо не канят Валя? Това изобщо не е честно!!! Има глас, хитове, сценично поведение, знае как да се облича, а канят някакви деветоразрядници. Без думи съм отново! Питам се аз Елена Велевска и Милко с какво толкова са заслужили. Много ми е чудно тези хора искат успешен концерт , а не мислят изобщо( не казвам,че Валя ще им напълни залата, но си е заслужила мястото там, но.... :/ ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 Милко заслужава, защото е открил 90% от днешните топ имена. Не говорете лошо за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 236 билета на трибуните има продадени. Като за НУЛЕВА реклама, бройката хич не е зле. Ако отворите главната страница на ивентим, никъде, никъде, ама никъде няма помен, че съществува такъв концерт, а сигурно има една 100 събития и всичките там рубрики и категории. Концертът няма дори постер. После защо нямало продажби? Ами как да има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 236 билета на трибуните има продадени. Като за НУЛЕВА реклама, бройката хич не е зле. Ако отворите главната страница на ивентим, никъде, никъде, ама никъде няма помен, че съществува такъв концерт, а сигурно има една 100 събития и всичките там рубрики и категории. Концертът няма дори постер. После защо нямало продажби? Ами как да има? Факт е ,че поп-фолка е игнориран навсякъде по всички медии, но като се напият по чалготеките се спукват от кеф... жалко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Факт е ,че поп-фолка е игнориран навсякъде по всички медии, но като се напият по чалготеките се спукват от кеф... жалко! Тук не става въпрос за игнор. Ако Пайнер отделят малко пари за реклама, може най-отгоре, като се влезе в сайта, да излиза постера за концерта. Така всеки, който влиза, ще го види и ще реши дали иска да отиде или не. Ама то дори постер няма за концерта, камо ли реклама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Отново съм потресена. Защо не канят Валя? Това изобщо не е честно!!! Има глас, хитове, сценично поведение, знае как да се облича, а канят някакви деветоразрядници. Без думи съм отново! Ти може ли да ме се изкажеш! На всяка манджа меродия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ти може ли да ме се изкажеш! На всяка манджа меродия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ми така де само повтаря като папагал ако кажат да се хвърли от някой мост, може и да се мвтне... Колко му е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Факт е ,че поп-фолка е игнориран навсякъде по всички медии, но като се напият по чалготеките се спукват от кеф... жалко! Не е до игнор, а до заплащане на реклама. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Валя има актуална песен, масово одобрена при това. Не се наложи като мега хит, но е с добър прием, добър клип и изобщо - наистина добър проект. Не разбирам защо не е поканена, отново... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Валя има актуална песен, масово одобрена при това. Не се наложи като мега хит, но е с добър прием, добър клип и изобщо - наистина добър проект. Не разбирам защо не е поканена, отново... Защото от 15 години Валя не е приоритет. Тя има само 1 истински хит, който е на 16 години ("Ще горя"). Какво одобряват някакви фенчета и какво показва брояча в тубата не е важно. За Пайнера съществуват само машините за пари и дебютантите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.