Dominatora Публикувано на Октомври 19 Report Share Публикувано на Октомври 19 музика и аранжимент: Мартин Биолчев текст: Йордан Гергов, Екстра Нина и Лозан Любенов режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 УАУ! Впечатлен съм! Преди години изобщо не харесвах Екстра Нина, може би ми беше най-безличната певица, но има някои песни които много ми харесват и тази определено е едно от най-добрите неща, които е предлагала, а и една от най-хубавите песни до момента за есента. Наистина, това не го очаквах! Много свежо, закачлива, готина, разпускаща песничка. Дано има успех, защото наистина заслужава да се даде шанс, а и ми е хем, различна от всичко което се предлага, хем и нещо свежо, танцувално и навярно се търсят подобни песни. Клипът е на ниво, защото нейните клипове винаги са били такива и с този не изневерява на себе си със сигурност, както и с песента. Наистина ме изненада много приятно. Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Много ми харесват клипът и визиите. Нина много се е постарала! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Много ми хареса всичко. Браво!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Този път браво, личи си старанието и. Песента е готина. Да работи в такава посока. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Супер приятно парче и страхотни визии. Браво на Екстра Нина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Очаквах повече от пуснатия тойзър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Браво! Много е готино всичко! Е така да прави Екстра Нина - по една-две песни на година, но готини като тази. Не знам колко се е изръсила за този клип, но определено се е получил много добре! За съжаление няма да се обърне подобаващо внимание на песента, просто защото е на "старата чанта" Екстра Нина, макар че би звучала супер в дискотеките... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Има нещо готино в песента, но същевременно лъха и на ретро. Пичът е смешен и включванията му са абсурдни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Много добре, Нина. Глътка свеж въздух определено. Напомни ми на времето, в което тя самата беше хитове и актуална. Виждаме, че и жена на 50 и кусур години може да изглежда супер секси и дори да се конкурира с по-младите. Само напред, това е формулата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Мелодията е супер,клипът също,обаче текста и тоя рапър скапват всичко. С този текст,все едно пее детска песничка.Не знам ,но и това няма да постигне успех,не успя да уцели хита,макар че евалата,че се старае,личи си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тоя е мега излишен и насира хубавата песен. Иначе като го изключим песента е готина, клипа - свеж, браво, кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Биолчев е топ, отново е направил яка музика, но Екстра просто вече не става... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Приятна песен, в клипа е вложено доста старание. Тия опити трябва да се оценяват. Екстрата си е добре, просто е изгубила инерция, а такава лесно се губи и трудно се наваксва. Личи си даже по поведението й пред камера на места. Иначе все още й се занимава явно, тя си бе голям новатор навремето, но както знаем, българинът бързо ги забравя тия неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Няма да си я пусна втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Харесва ми, още от тиизъра мелодията ме грабна. П.п. Не знам дали сте видяли, но в коментарите чак ме хвана жал за Нина. 70% са защо не пускат Яница. Явно не само във форума има еуфория, когато тя ще пуска песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Харесва ми, още от тиизъра мелодията ме грабна. П.п. Не знам дали сте видяли, но в коментарите чак ме хвана жал за Нина. 70% са защо не пускат Яница. Явно не само във форума има еуфория, когато тя ще пуска песен. Втори път се случва така. И прединшият клип на Нина, като излизаше, много коментари за Яница имаше, май и под клипове на други певици. Не знам дали не са ебавки с Яница... или е реален интерес. Но пък хубавото е, че само положителни са коментарите за Нина. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Кризата на средната възраст не прощава, ма таз на Нинчето нещо продължава вече поредна петилетка и и пречи на желанието да прави музика. Песньовката е повеч от ставаща, Екстрата се е справила отлично с партията си, клипа е екзотичен, визията на стара чанта, ама лачена и мога да съм модерна е докарана добре, впредвид възрастта на изходния матрял. Обаче прекалява с желанието си да набутва всеки пореден мургавичък младеж, дето го е навила да и бъде креватен, и за дуетен партньор. Партията на мангала е излишна, както и куплета дето му пристава ма турски. И накрая едно голямо нищо и похабен потенциал, демек от Нинчето нищо ново кат цяло и язък за желанието и положения труд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Супер е, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Кризата на средната възраст не прощава, ма таз на Нинчето нещо продължава вече поредна петилетка и и пречи на желанието да прави музика. Песньовката е повеч от ставаща, Екстрата се е справила отлично с партията си, клипа е екзотичен, визията на стара чанта, ама лачена и мога да съм модерна е докарана добре, впредвид възрастта на изходния матрял. Обаче прекалява с желанието си да набутва всеки пореден мургавичък младеж, дето го е навила да и бъде креватен, и за дуетен партньор. Партията на мангала е излишна, както и куплета дето му пристава ма турски. И накрая едно голямо нищо и похабен потенциал, демек от Нинчето нищо ново кат цяло и язък за желанието и положения труд. Дуетната й половинка със сигурност не е и креватна! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Нека сме искрени - комерсиалните проекти на Екстра Нина са на много по-високо ниво от тези на Глория и Ивана. Много приятна песен - дано се популяризира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Дуетната й половинка със сигурност не е и креватна! Жалко. Обясни тогава присъствието на младежа, че иначе ми се губи смисъла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Този път Екстра Нина уцели точната песен..само турската част не ми хареса...можеше да ни я спести или да беше говорила там на испански нещо. Визиите са убийствени...уникален проект..да продължава в тази насока! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Жалко. Обясни тогава присъствието на младежа, че иначе ми се губи смисъла. Предложил й е дует и се е съгласила Гаджето й също участва в клипа. И не само в този Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Предложил й е дует и се е съгласила Гаджето й също участва в клипа. И не само в този Еми и ода я праим тогава, поне клипа от Валенсия го бива .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.