Fast Публикувано на Октомври 19 Report Share Публикувано на Октомври 19 В тази тема можете да обсъждате румънската музика. Нови теми се правят на всеки 150 страници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Вчера 3 месеца без Дениса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Райна - Студени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Много любима! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
altera Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Страхотно изпълнение 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тази песничка доста нашумя при нас и на мен дори доста ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Florin Salam е номер 1 като певец в Румъния и сега продължава да е така.След него е Nikolae Guta. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 От 31.05.2019 г. от 18:08, djmuri каза: Florin Salam е номер 1 като певец в Румъния и сега продължава да е така.След него е Nikolae Guta. Откъм румънска чалга (манеле) - Флорин Салам е най-най, да! Поп и денс музиката им си е друго нещо. Инна и кой ли не. Всяка втора песен по радиото е румънска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Jador имаше един проблем: не уцелваше песни, но след като направи ремикс на Джале стана топ. Освен това, е супер артистичен във всички клипове. Има потенциал да замести всичките румънски стари чанти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 7 часа , meleto каза: Jador имаше един проблем: не уцелваше песни, но след като направи ремикс на Джале стана топ. Освен това, е супер артистичен във всички клипове. Има потенциал да замести всичките румънски стари чанти. Гледах му някакви клипчета от участия + в родния му град със семейството му - прави добро впечатление и е симпатичен. Alex Velea и Кости му помогнаха доста, като първият даже е рапър. Jador направи манеле кавър на негова песен (която имаше 6 милиона гледания) иии сега неговата версия има над 60 милиона гледания 😅 Някой във форума каза че май имал дует с Андреа, да видим 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 преди 1 час , Just_Me каза: Гледах му някакви клипчета от участия + в родния му град със семейството му - прави добро впечатление и е симпатичен. Alex Velea и Кости му помогнаха доста, като първият даже е рапър. Jador направи манеле кавър на негова песен (която имаше 6 милиона гледания) иии сега неговата версия има над 60 милиона гледания 😅 Някой във форума каза че май имал дует с Андреа, да видим 😁 Според мен има достатъчно качества. Глас, с който да прави, каквото си поиска; визия; харизматичност; артистизъм. Ако погледнем нашите звезди - Теофиков има 2 изражения и дотам. Искам да кажа, че са супер лимитирани откъм качества. Иначе, щом Андреа се появява в Карола, все за нещо е била в Румъния. Явно с Костио са направили нова песен, която може да се окаже дует или фийч с Jador. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 (редактирано) От 24.10.2017 г. от 12:23, nenooo123 каза: Вчера 3 месеца без Дениса Много жалко 3 години кога минаха.. Редактирано Ноември 15 от Just_Me Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Jador е обявил, че догодина ще отсъства около 5-6 месеца от Румъния, в които няма да бъде активен и в социалните мрежи. Обмисля да запише 2-3 песни, които да бъдат пуснати в този период. Засега не казва къде ще ходи, но феновете предполагат, че ще участва в "Survivor" или в "Asia Express". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.