-A. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 ВСИЧКО Е ЖЕСТОКО! Най-добрия клип на годината и един от най-силните на Яница. Кадрите с акулите са абсолютен топ. Също така самата тя изглежда супер. Като песен това е втората най-добра на Яница от Пашев след ''Грешната'' и малко над ''В пет ми звънни''. Супер ретро, лежерно и същевременно модерно. Абсолютен хит! Яница смаза за пореден път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Много, много добре , браво !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Страхотнааааа! От "Върнах ти го" не ми е харесвала песен на Яница толкова много. Визиите и видеото не ме кефят чак толкова, но си личи старанието. Дано стане голям хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Яни пак смаза, уникална!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 ИМПЕРАТРИЦАТА да няма някои проблеми в интимната област? Нещо гъбички, хламидия, херпес, гонорея? Да зима мерки, докато е време. Оти иначе ме си го обяснявам това постоянно чесане в клипа - идеята, че намеква за мастурбация не се връзва нито с текста, нито със “сюжета”. С полово предавана инфекция си обяснявам и разголената визия в клипа - пари и на жената, не търпи дрехи в тая част, та се се проветрява, пък и е по лесно за дърлене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не ми беше харесвала така песен на Яни от "Грешната" насам, жестоко парче, супер музикантско и различно за нея. Пожелавам много, много успехи, заслужава ги напълно! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Яница потопи и кораби и све! Ето така се прави, песента е тоталка просто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Като видяха, че с втръснлия бийт не става, се обърнаха към доброто старо минало. Музиката е зарибителна. Песента ще по-успешна от провала "Фуклата", но няма да мине "Няма да ме купиш". Яница евтинее като мангалка в пубертета с тия разкрачени крака и потърквания в интимната област, вечно разчекната тая жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Песента ще по-успешна от провала "Фуклата", но няма да мине "Няма да ме купиш". То щото "Няма да ме купиш" е тоталният хит, естествено, че ще го мине Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Харесва ми текста и песента, за разлика от предишната й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ще се слуша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 То щото "Няма да ме купиш" е тоталният хит, естествено, че ще го мине Ми стабилен хит беше тая пролет. Тия 8 млн. не са от нищото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Музиката много зарибява,видеото кефи,припева е слаб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Песента е уникална, най- после нещо хубаво да изкара Яница. Особено текста, толкова е истински. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ми стабилен хит беше тая пролет. Тия 8 млн. не са от нищото. Нали знаеш, че реалните са 5.3? Не отричам, че е хит, но си е на нивото на В пет ми звънни. Тази поне е различна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Welcome to Back Group B Yanitsa ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Нали знаеш, че реалните са 5.3? Не отричам, че е хит, но си е на нивото на В пет ми звънни. Тази поне е различна. Нали знаеш, че реалните на тази няма да бъдат повече от 5.3? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Що пък точно 5.3? Как стигна до това 3? Ще каже човек, че ти си ги купил останалите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 ХИТ! Няма спиране! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Що пък точно 5.3? Как стигна до това 3? Ще каже човек, че ти си ги купил останалите. "Гледай да не бъркаш" на Деси Слава е със същите споделяния (даже повече) и същите лайкове и има 4.3 милиона. И аз мислех че са реални на Яница докато от 15К не падна внезапно на 1.5-2К на ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 "Гледай да не бъркаш" на Деси Слава е със същите споделяния (даже повече) и същите лайкове и има 4.3 милиона. И аз мислех че са реални на Яница докато от 15К не падна внезапно на 1.5-2К на ден. Песента спря да се показва масово отстрани, както беше преди това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 "Гледай да не бъркаш" на Деси Слава е със същите споделяния (даже повече) и същите лайкове и има 4.3 милиона. И аз мислех че са реални на Яница докато от 15К не падна внезапно на 1.5-2К на ден. Тогава ли се случи това? Помниш ли малко, след като излезе "Дразни ме" как беше паднала на 25-30К и като почна да се показва, скочи на 90-100К. Песента спря да се показва масово отстрани, както беше преди това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Спря да се показва, защото купените гледания спряха. Същата работа с Почти перфектен. Може да съм фен на Яница, но съм обективен и виждам нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Спря да се показва, защото купените гледания спряха. Същата работа с Почти перфектен. Напълно сигурен си, че първо са паднали на 1.5-2К и след това е спряла да се показва, така ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Напълно сигурен си, че първо са паднали на 1.5-2К и след това е спряла да се показва, така ли? Да. Ето виж как седмичните гледания падат рязко. Още един интересен факт - "Хубаво го запомни" и "В пет ми звънни" са с повече споделяния. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.