Jump to content

Online: Яница - Изкушение

Препоръчани коментари

ВСИЧКО Е ЖЕСТОКО!

Най-добрия клип на годината и един от най-силните на Яница. Кадрите с акулите са абсолютен топ. Също така самата тя изглежда супер.

Като песен това е втората най-добра на Яница от Пашев след ''Грешната'' и малко над ''В пет ми звънни''. Супер ретро, лежерно и същевременно модерно.

Абсолютен хит!

Яница смаза за пореден път.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

• Отговори 60
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Страхотнааааа! От "Върнах ти го" не ми е харесвала песен на Яница толкова много. Визиите и видеото не ме кефят чак толкова, но си личи старанието. Дано стане голям хит!

879836.jpg
Сподели в други сайтове

ИМПЕРАТРИЦАТА да няма някои проблеми в интимната област? Нещо гъбички, хламидия, херпес, гонорея? Да зима мерки, докато е време.

Оти иначе ме си го обяснявам това постоянно чесане в клипа - идеята, че намеква за мастурбация не се връзва нито с текста, нито със “сюжета”. С полово предавана инфекция си обяснявам и разголената визия в клипа - пари и на жената, не търпи дрехи в тая част, та се се проветрява, пък и е по лесно за дърлене.

Сподели в други сайтове

Не ми беше харесвала така песен на Яни от "Грешната" насам, жестоко парче, супер музикантско и различно за нея. Пожелавам много, много успехи, заслужава ги напълно!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Като видяха, че с втръснлия бийт не става, се обърнаха към доброто старо минало. Музиката е зарибителна. Песента ще по-успешна от провала "Фуклата", но няма да мине "Няма да ме купиш".

Яница евтинее като мангалка в пубертета с тия разкрачени крака и потърквания в интимната област, вечно разчекната тая жена.

Сподели в други сайтове

Песента ще по-успешна от провала "Фуклата", но няма да мине "Няма да ме купиш".

То щото "Няма да ме купиш" е тоталният хит, естествено, че ще го мине :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ми стабилен хит беше тая пролет. Тия 8 млн. не са от нищото.

Нали знаеш, че реалните са 5.3? Не отричам, че е хит, но си е на нивото на В пет ми звънни. Тази поне е различна.

Сподели в други сайтове

Нали знаеш, че реалните са 5.3? Не отричам, че е хит, но си е на нивото на В пет ми звънни. Тази поне е различна.

Нали знаеш, че реалните на тази няма да бъдат повече от 5.3?

Сподели в други сайтове

Що пък точно 5.3? Как стигна до това 3? Ще каже човек, че ти си ги купил останалите.

"Гледай да не бъркаш" на Деси Слава е със същите споделяния (даже повече) и същите лайкове и има 4.3 милиона. И аз мислех че са реални на Яница докато от 15К не падна внезапно на 1.5-2К на ден.

Сподели в други сайтове

"Гледай да не бъркаш" на Деси Слава е със същите споделяния (даже повече) и същите лайкове и има 4.3 милиона. И аз мислех че са реални на Яница докато от 15К не падна внезапно на 1.5-2К на ден.

Песента спря да се показва масово отстрани, както беше преди това.

Сподели в други сайтове

Тогава ли се случи това? Помниш ли малко, след като излезе "Дразни ме" как беше паднала на 25-30К и като почна да се показва, скочи на 90-100К.

Песента спря да се показва масово отстрани, както беше преди това.

Сподели в други сайтове

Спря да се показва, защото купените гледания спряха. :)

Същата работа с Почти перфектен.

Може да съм фен на Яница, но съм обективен и виждам нещата.

Сподели в други сайтове

Спря да се показва, защото купените гледания спряха. :)

Същата работа с Почти перфектен.

Напълно сигурен си, че първо са паднали на 1.5-2К и след това е спряла да се показва, така ли?

Сподели в други сайтове

Напълно сигурен си, че първо са паднали на 1.5-2К и след това е спряла да се показва, така ли?

Да. Ето виж как седмичните гледания падат рязко.

Screenshot_20171021-160659.jpg

Още един интересен факт - "Хубаво го запомни" и "В пет ми звънни" са с повече споделяния.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...