Danger. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Супер е беее, бахти яката песен. Много съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Мачкам те, трия те, даже те забравих, но сърцето цяло при тебе си оставих. Не се изтриваш и със сто да съм, ти ме убиваш, а пък жива съм. Липсваш ми, и личи, и ми се познава, тъжната, лудата, мрази да те няма. Не си признавам, ако ме боли, но даже да мълча го знаеш ти. Само да те питам как си с жените, с някоя в четири пак ли си звъните? Като на мен да кажеш, че нощта е страшно дълга, ако няма я. Само да те питам как си с алкохола, спомени ли давиш, защото аз не мога? И страдам още за един човек в живота си - за теб! В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Сменяш ли града да не усещаш как сърцето ти се къса като ме срещаш? В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Всичките пари пали ги, стопли се, че не ти е гадно, че не липсвам, кълни се. Мразя се като в два в профила ти влизам, мразя се затова теб, че те обичам. Минавало било с времето, а сутрин в мислите си първото. Липсваш ми, и личи, и ми се познава, тъжната, лудата, мрази да те няма. Не си признавам, ако ме боли, но тебе как те искам знаеш ли? Само да те питам спиш ли с телефона? Оставяш ли го твоя, защото аз не мога. На линия съм за един човек в живота си - за теб! В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Сменяш ли града да не усещаш как сърцето ти се къса като ме срещаш? В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Всичките пари пали ги, стопли се, че не ти е гадно, че не липсвам, кълни се. Само да те питам спиш ли с телефона? Оставяш ли го твоя, защото аз не мога. На линия съм за един човек и чакам нещо мъничко от теб. Само да те питам гушка ли те друга? И казва ли ти страшно по тебе, че е луда? На линия съм за един човек в живота си - за теб! В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Сменяш ли града да не усещаш как сърцето ти се къса като ме срещаш? В скъпата кола намери ли място, където че ме няма да не пари ужасно? Всичките пари пали ги, стопли се, че не ти е гадно, че не липсвам, кълни се. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 26к за 40 минути - мисля, че хората не мислят така. :1000 (29): харесва ми песента, но припева разваля всичко ! няма да прави 10 млн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 харесва ми песента, но припева разваля всичко ! няма да прави 10 млн. Всички са на това мнение за припева, ама какво да се прави. В днешно време малко песни правят над 10 милиона. И да не направи, все тая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Как няма да направи 10 милиона? Щом дори "Пада звезда" е на път да ги направи до пролетта .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Каквото и да кажа за проекта ще бъде малко!!! Брутална песен и клип!! Надмина очакванията ми- размаза ги всичките! Това е нашата любима Првслава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Суперска! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1 час: 4К плюса, 61 минуса CallyPressyfan' пируваме ли? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1 час: 4К плюса, 61 минуса CallyPressyfan' пируваме ли? Не можем да изречем дума, мила! На черешата сме! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 1 час: 4К плюса, 61 минуса CallyPressyfan' пируваме ли? И 8.7к споделяния. Най-добрата бе. Едит: Над 10к Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Мега яката,браво на Преса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Посредствен клип, слаба песен. Хич не се старае тая Преслава. По-добре нищо да не беше пускала. То да не е Галена. Преслава е една нула. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Посредствен клип, слаба песен. Хич не се старае тая Преслава. По-добре нищо да не беше пускала. То да не е Галена. Преслава е една нула. :roll1: Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 :roll1: Недей се хили. Тъп е клипа, както и песента. Ама какво да очакваш от фен на Преслава дето изкарват всичко нейно хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Недей се хили. Тъп е клипа, както и песента. Ама какво да очакваш от фен на Преслава дето изкарват всичко нейно хит. пишеш по default Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Боза. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Посредствен клип, слаба песен. Хич не се старае тая Преслава. По-добре нищо да не беше пускала. То да не е Галена. Преслава е една нула. Танче, бъди обективна и признай, че Преслава изкара хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 пишеш по default Нали го гледах, нищо особено и запомнящо се. Еднакъв текст, музика, клип- нищо ново от Преслава, никакво старание и влагане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 400 000 гледания за ден предвиждам поне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 400 000 гледания за ден предвиждам поне. Я недей да копираш Сеньора и да се правиш на голям пророк. Той първи каза, че ще направи 400К. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 Посредствен клип, слаба песен. Хич не се старае тая Преслава. По-добре нищо да не беше пускала. То да не е Галена. Преслава е една нула. Бъди обективна за проект на Преслава поне веднъж. Нищо няма да ти стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Бъди обективна за проект на Преслава поне веднъж. Нищо няма да ти стане. Бъди обективен за проект на Галена поне веднъж. Нещо ще ти стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Бъди обективна за проект на Преслава поне веднъж. Нищо няма да ти стане. Е, може наистина да не я кефи.. тя е много претенциона, когато не става дума за Рики Чукна 7К палци Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Брутална, Преслава още от "Пада звезда" пак изгря и както се вижда се задава още една ера... Страшен клип, много е готина. Чалгата е сила тази есен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Ей, какво да кажа.... Просто перфектна! Такава песен си чаках от Преслава! Такъв клип също! Много, много добре. Най-много ми хареса от всичките неща излизали този сезон.... Изобщо, на първо слушане се влюбих в тази песен, чудесна е! Тази Преслава очаквах! Само така!!! Силна година и няма слаба песен - Пада звезда, Тук жена му пази, сега и това. Страхотен финал на годината. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.