adorable Публикувано на Ноември 4 Report Share Публикувано на Ноември 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Очаквах да заложи на чисто нова песен, а тя на стара от албума...да беше заснела онази хубавата песен за приятелството или Требаш ми ти.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 Очаквах да заложи на чисто нова песен, а тя на стара от албума...да беше заснела онази хубавата песен за приятелството или Требаш ми ти.. Е албумът не е чак толкова стар, де - от началото на годината. Коя песен за приятелството? Имаше и чиста нова песен извън албума - дуетът с Джокич, който въпреки добрите гледания можеше и още повече да направи, но очаквано - не надмина успеха на първия им. Аз очаквам клипове и на Нисмо успели ми, Требаш ми ти и най-вече на Зоро. Доста хора харесват и "двойката" Ти у мени имаш приятеля. Нека да ги клипира тия всичките и тогава нови песни. За какво се правят тия албуми иначе... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Е албумът не е чак толкова стар, де - от началото на годината. Коя песен за приятелството? Имаше и чиста нова песен извън албума - дуетът с Джокич, който въпреки добрите гледания можеше и още повече да направи, но очаквано - не надмина успеха на първия им. Аз очаквам клипове и на Нисмо успели ми, Требаш ми ти и най-вече на Зоро. Доста хора харесват и "двойката" Ти у мени имаш приятеля. Нека да ги клипира тия всичките и тогава нови песни. За какво се правят тия албуми иначе... Имах предвид за Ти у мени имаш приятеля за нея говорих...иначе не е лош клипа, но самата песен не ми хареса и отсвира ме дразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Roger_Federer Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 харедва ми и клипа и песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.