Andrew Cunanan. Публикувано на Ноември 6 Report Share Публикувано на Ноември 6 Добър вечер! Тази вечер съм тук, не за да гледам и участвам в помпозни свади и интригантско-скроени скандали, нямам намерение да "играя" шоу и по измислени правила. Нека бъдем хора, поне веднъж, а не само кухи никнеймове, изливащи отрицателните си чувства тук. Нека бъдем хора, истински и добронамерени. За всеки един от нас има място под слънцето, така и тук. Не се делете, не се мразете, тук сме да се разтоварим и да комуникираме един с друг, а не да се обиждаме, заплашваме и да си правим мръсно. Изключително разтревожен съм от факта, че правата на Балмин са махнати, да, преди години и аз бях "за", но той доказа, че може да се разбираме и да комуникираме без проблеми. Той е човек, също като нас, и той греши. Не си сам, Балвин, с теб съм. По-долу прилагам писмото си до теб! Дайте му втори шанс, нека се стига до толкова крайни санкции. Аз наистина изпитвам болка, искам да живеем в един по-добър свят, без омраза и предразсъдъци, без обиди и унижения. Обичам ви, всички вас, малко или много, макар и някои да се държали супер идиотски към мен, вие сте моите маймунки!:* Обичайте се и вие, правете любов, луд, див и страстен секс и не позволявайте на злобата да ви обсеби! Сигурен съм, че много малко хора ще ми прочетат писмото и поста като цяло, някои ще ме сметнат за ненормален, ще си кажат - "той се гаври с нас", той е ерзацсъстрадател и псевдозащитник. Ще се погнусят от мен. Ще ме помислят за двуличен. Макар и да сме се карали с Балвин, аз съм простил. Вечно Ваш маймун - Сенуж. Изпращам ви любов и положителна енергия! Мамка му, щипвам ви тук-там и навсякъде, щипвайте се и вие и се радвайте на живота! 5.11.17. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Аз съм против. След като е злоупотребил да си носи последствията. За мен той се провали като модератор. Давани са му достатъчно, даже твърде много шансове през годините. Нека да не изключваме факта че страшно неактивен и с нищо не допринася за форума. Махането на онези банове е единственото нещо, което е вършил от февруари месец насам. Дори с коментари не се отчита. Между другото написал си ника му грешно - чете се "Балмаин", ама карай. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Аз съм против. След като е злоупотребил да си носи последствията. За мен той се провали като модератор. Давани са му достатъчно, даже твърде много шансове през годините. Нека да не изключваме факта че страшно неактивен и с нищо не допринася за форума. Махането на онези банове е единственото нещо, което е вършил от февруари месец насам. Дори с коментари не се отчита. Между другото написал си ника му грешно - чете се "Балмаин", ама карай. :1000 (29): А ти освен да даваш незаслужени банове и да делиш форума с какво друго допринесе питам аз? Махнете правата на Фаст!!! Не те искаме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 А ти освен да даваш незаслужени банове и да делиш форума с какво друго допринесе питам аз? Махнете правата на Фаст!!! Не те искаме Мда, айди. Стига с тия. банове и форумна инквизиция, и без друго пишат достатъчно малко хора за да получават банан само щото на някой не му изнася накъде върви разговора! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Мда, айди. Стига с тия. банове и форумна инквизиция, и без друго пишат достатъчно малко хора за да получават банан само щото на някой не му изнася накъде върви разговора! +1 Искаме Stela за глобален мод, също така върнете правата на Balmi'n! Fаst и неговата тирания не са желани от форумците! Долу Fast Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 А ти освен да даваш незаслужени банове и да делиш форума с какво друго допринесе питам аз? Махнете правата на Фаст!!! Не те искаме И защо да ме свалят? Върша си работата съвестно. Това че на някои хора не им изнася е друг въпрос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 И защо да ме свалят? Върша си работата съвестно. Това че на някои хора не им изнася е друг въпрос. Стига се прави на интересен, нищо ме вършиш като хората. Аман от шуробаджанащина в тоя форум! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 И защо да ме свалят? Върша си работата съвестно. Това че на някои хора не им изнася е друг въпрос. Прекалено. Земи се поспри малко, че не останаха активни потребители от толкоз модериране Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Аз съм против. След като е злоупотребил да си носи последствията. За мен той се провали като модератор. Давани са му достатъчно, даже твърде много шансове през годините. Нека да не изключваме факта че страшно неактивен и с нищо не допринася за форума. Махането на онези банове е единственото нещо, което е вършил от февруари месец насам. Дори с коментари не се отчита. Между другото написал си ника му грешно - чете се "Балмаин", ама карай. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Аз съм против. След като е злоупотребил да си носи последствията. За мен той се провали като модератор. Давани са му достатъчно, даже твърде много шансове през годините. Нека да не изключваме факта че страшно неактивен и с нищо не допринася за форума. Махането на онези банове е единственото нещо, което е вършил от февруари месец насам. Дори с коментари не се отчита. Между другото написал си ника му грешно - чете се "Балмаин", ама карай. :1000 (29): Ти си човека, който внесе смут и нажежи обстановката във форума. Има сигурно 10 човека пропищяли от теб, които искат дя ти се махнат мижавите права. Не те ли е срам да се изказваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ти си човека, който внесе смут и нажежи обстановката във форума. Има сигурно 10 човека пропищяли от теб, които искат дя ти се махнат мижавите права. Не те ли е срам да се изказваш? +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ти си човека, който внесе смут и нажежи обстановката във форума. Има сигурно 10 човека пропищяли от теб, които искат дя ти се махнат мижавите права. Не те ли е срам да се изказваш? Всеки има право на мнение. Ако няма какво да кажеш по темата не се обаждай. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 6 Author Report Share Публикувано Ноември 6 Аз пък смятам, че Фаст много се старае, още от времете преди модераторството му - качи десетки ТВ рипове, внесе някаква подребда и педантичност в разделите, следи винаги изкъсо нещата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Всеки има право на мнение. Ако няма какво да кажеш по темата не се обаждай. Абе че няма да ти свалят правата няма, така че споко по тоя въпрос, ма си вземи на тоя етап бележка, че на моменти прекляваш. Да бяхме някъв голям форум със стотици потребители би бил точно на място, ма да инквизираш шепа потребители в около 3 активни теми е някъде на ръба м/у тъжно и смешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Всеки има право на мнение. Ако няма какво да кажеш по темата не се обаждай. Ще се обаждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.