Andrew Cunanan. Публикувано на Ноември 6 Report Share Публикувано на Ноември 6 продуцент: ПАЙНЕР ООД музика: Iordanis Agapitos аранжимент: Iordanis Agapitos текст: Iordanis Agapitos и Дони Василева режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Магда е имала къде, къде по-хубави песни, пък и дуети! Музиката е добра, текст нищо особено, нещо определено липсва. Иначе Магда изглежда доста добре и евала, че се е решила да снима клип. Вижда се, че има желание за работа, обаче ще си чакам самостоятелната песен, която подготвя, дано е нещо по-добро, че от 3 години няма кой знае колко силни песни, а има доста добра дискография! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 WtF? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Тая пръдла ще си остане на "Спаси ме любов" още дълги години и друг хит няма да види не, ами и популярно парче дори. Толкова па да нямаш усет , гати потреса, сходна ми е с Татяна - години мъка без резултат. Само, че тая има един хит там, а и някаква песен "тразитно минавам" или нещо подобно, абе да речем - един хит и един полухит, там за 10-15 години, докато Татяна май нито един няма. Някой казват, че "Биди фер" било хит, ма аз никога не съм знаел да е била. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Wav,mp3 ще има ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Wav,mp3 ще има ли ? По късно днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Много си е хубава песента и гръкът е готин. Свикнали сте на еднаквите песни само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Тая пръдла ще си остане на "Спаси ме любов" още дълги години и друг хит няма да види не, ами и популярно парче дори. Толкова па да нямаш усет , гати потреса, сходна ми е с Татяна - години мъка без резултат. Само, че тая има един хит там, а и някаква песен "тразитно минавам" или нещо подобно, абе да речем - един хит и един полухит, там за 10-15 години, докато Татяна май нито един няма. Някой казват, че "Биди фер" било хит, ма аз никога не съм знаел да е била. Магда има и ”Нямам душа”, ”Море и суша”, ”Нали ти казах”, ”Хронична липса на любов”, ”Утре късно е”, ”Не си сама”. Просто от фирмата не са залагали толкова на нея, а в последните години свали нивото и не записва подходящите песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Я, песен без припев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Магда, каква кралица бе а в какво се превърна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Магда има и ”Нямам душа”, ”Море и суша”, ”Нали ти казах”, ”Хронична липса на любов”, ”Утре късно е”, ”Не си сама”. Просто от фирмата не са залагали толкова на нея, а в последните години свали нивото и не записва подходящите песни. Не свали нивото, ми тя тия дето ги изброи, от които сама тоя "хронична липса" (на хитове, изобщо на популярна песен) ми е известна, останалото не го знам. Т'ва за сушата съм го чувал, но не знам да е било хит. На късмет е успяла да набара няколко песни там за цвят и мирис, но факта, че след онова време досега са твърде много годнини да не записва подходящи песни. Не, че не записва, просто има 2-3 на късмет, тя иначе усет и харизма няма, присъствие никакво, а тая последната и песен т'ва за гълтането ме утрпепа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Много си е хубава песента и гръкът е готин. Свикнали сте на еднаквите песни само. There is emptiness between both Bulgarian/Greek lyrics. In my estimation nothing is related. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Я, песен без припев. Имало е наченки да стане що годе слушаемо парче, но са пропилени. Пари и труд на вятъра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Те и парите толкова.... Т'ва е директно за канала на Diapason, дори Ерик направи по-слушаема песен и по-гледаем клип. Много ми е убита тая Магда. Убито противна, докато Татяна вече е дразнително противна, тя и не млъква. Тая поне е по-скромна по интервюта (веднъж на десетилетие, ако се е сетил там някой за нея). Иначе бая джип кара. Евала на тъпкача. По едно време знам за Красьо Черния, сега не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.