Амброжка. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Дебора ще извади як хит след брадъра. Според мен ще я харесат много. На мен ми е много симпатична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Тя си е :1000 (29): не си ли гледал Мастършеф? Тя е женския вариант на шеф Петров Не. Ама на листа и с информация сякаш прочетох Моника Валериева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Тая е жестока, ще мачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Дано да мачка. Щото миналия сезон бях с много високи очаквания за Касабие, а се оказа пълно разочарование. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Дебора е супер сладка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Леле, тая беше пълно психо в Мастършеф, тука също ще мачка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Леле, тая беше пълно психо в Мастършеф, тука също ще мачка. Там много ме дразнеше, да видим тук как ще е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Нордел има потенциал да е една от новите ми любимки, но да видим... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Много се е разхубавила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Дебора е супер сладка. И на мен Дебси ми е сладка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Много се е разхубавила. Линдарева? Същата чума си е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Линдарева? Същата чума си е "Защо ти влязла с толкова рокли? Ти не красива жена!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 "Защо ти влязла с толкова рокли? Ти не красива жена!" Мачка :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Линдарева? Същата чума си е Иронично го казах. За 2-3 години не съм виждал някой да погрознее толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Иронично го казах. За 2-3 години не съм виждал никой да погрознее толкова. Ох.. за кратко ме стресира с вкус, сега съм спокойна.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Наркоманите Константин и Динко се надушиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 С кисело зеле ще е много вкусна: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 И за какво ги вкараха всички в едната къща, за да ги разделят чак утре, а не днес? Искат да накарат хората да гледат и следващия епизод? Все едно след такъв ударен старт нямаше да има интерес и към продължението. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Линдарева? Същата чума си е ЛОЗАРЕВА!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Емануела не влезна, жалко.. ще гледам заради Луна и Захажаева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Емануела не влезна, жалко.. ще гледам заради Луна и Захажаева Какво мислиш за Дебси? -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Какво мислиш за Дебси? -А. За сега имам добри впечатления, кефеше ме едно време като още правеше песни, пък ще я видим и нея какво представлява като човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 За сега имам добри впечатления, кефеше ме едно време като още правеше песни, пък ще я видим и нея какво представлява като човек. оден град: гр. Шумен Образование: Музикално Възраст: 46 години Зодия: Овен Семейно положение: Сингъл Професия: Певица Вредни навици: Нямам вредни навици Хобита и интереси: Всестранно развита Опиши себе си с няколко думи: Луна - Президент Най-добрите думи, които са казвали за теб: Луна - феномен, Луна - президент С какво се гордееш: Със себе си Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Личният ми трон, на който би трябвало да седя облечена и отпочинала в моето лично легло. ПОКЛОН! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Трябва да призная, че този сезон ще им е най-добрия, ако не изтърват ситуацията. Пълно е със застаряващи лелки, алкохолици и тъпанари ... повечето са и трите. https://www.youtube.com/watch?v=shtuk0IC9qI :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 оден град: гр. Шумен Образование: Музикално Възраст: 46 години Зодия: Овен Семейно положение: Сингъл Професия: Певица Вредни навици: Нямам вредни навици Хобита и интереси: Всестранно развита Опиши себе си с няколко думи: Луна - Президент Най-добрите думи, които са казвали за теб: Луна - феномен, Луна - президент С какво се гордееш: Със себе си Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Личният ми трон, на който би трябвало да седя облечена и отпочинала в моето лично легло. ПОКЛОН! Лунчето ме кефи как се има за най-великата и 10 нива над всички останали, ще ги подлудява със самочувствие! Както казва: "Звездите са много, но луната е една!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари