gogo Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Ааа, в грешка си. Ивана ще е Шеф Петров на Пайнер. А Глория ши зъбива шамари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 После ми се хвалете, че 3 чалга имена били в прайм-тайма. Единия наркоман, другата селска алкохоличка, третата за психиатрия. Попаджиите никога не са се излагали така. Представям си ако съберат цял Пайнер в 1 такава къща.. Е, важното е, че ще се говори за чалгата, пък дали с добро или лошо... Тя винаги е била и на двата фронта. Между другото, спряганата за откачалка Сашка в крайна сметка ще вземе да излезе най-готината и симпатична чалга певица от тазгодишните сезони. Тръгна си с предимно позитивен имидж от нейния сезон и дори имаше недоволство заради ранното й излизане. Това не може да се каже за Марчето, а като гледам същото ще е и с Коцето, Дебора и Луна, не че от последната сме очаквали нещо различно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Поне ще подсигури истинска атмосфера от мешаната скара, която излъчва душата й. А ако са с минимален бюджет ще реже от себе си,за да прави кюфтаци и ребра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Луна като индианец е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Луна като индианец е топ. Прилича на дърта циганка. Няма по-противен квартирант от Луна. Същата е като шеф Петров. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 2:0 за Луна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Прилича на дърта циганка. Няма по-противен квартирант от Луна. Същата е като шеф Петров. Направи ли курвето на две стотинки - направи я. Не очаквах да заема нейна страна, защото е тотално психо. Обаче в тая ситуация насра оная смешница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Ще ти падне главата Хахахахахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Честно ли?😂😂😂😂 Да.Дори си беше пуснала лайф във фейсбук да си показва раните. :1000 (29): Егати сеира.Пълна кукувица е тая Луна. :1000 (29): Голяма излагация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Айде, взе да квалифицира кой бил виновен за името на бранша. Луна май забрави какви простотии пя преди 15 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Луна размаза! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Да.Дори си беше пуснала лайф във фейсбук да си показва раните. :1000 (29): Егати сеира.Пълна кукувица е тая Луна. :1000 (29): Голяма излагация. Луна и Зорница победителки!Фаворитки са ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Луна и Зорница победителки!Фаворитки са ми. Аз Луна си я харесвам по принцип.Запознахме се предната година, като след нейно участие ме покани да ходим да пием по едно.Голяма мадама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Да не земе да спечели Джино пак само Луна и Захажаева президент Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Луна срина Дебора със земята, ама още ми е антипатична... още от ВИП-а не я харесвам. Чакам Люси да влезе в сериозен конфликт, та да им покаже как се прави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Да не земе да спечели Джино пак само В държава превърнала втората нация като народ няма да се учудя въобще. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Аз Луна си я харесвам по принцип.Запознахме се предната година, като след нейно участие ме покани да ходим да пием по едно.Голяма мадама. Разкажи,стана ми любопитно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 https://www.instagram.com/p/BbfPw25gleE/ 😂😂😂😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 https://www.instagram.com/p/BbfPw25gleE/ 😂😂😂😂😂😂 Неадекватното ми бабе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Ох, много е забавно като някой използва думички, които не разбира, а още по-смешно като прави опити да ги свързва в изречения Много страдам, че Светлето я дават толкова малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Отдавна не беше заливала такава простотия и рщина като това, което Деба показа тая вечер. Браво на Луна - такива утайки и пияници трябва да бъдат поставяни на мястото, малко им е боят. Радвам се, че се разрева, когато вече нямаше какво да каже. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Много искам да чуя историята за Дебора и Суджукът! Мо-ля-ви! :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Много искам да чуя историята за Дебора и Суджукът! Мо-ля-ви! :roll1: :roll1: Link =>Дебора изяде суджука на мъжа ми!!! Тази вечер гледах и си дадох сметка, че Дебора е от онези хора, който първоначално са ми адски противни дори само с излъчването си, но после адски ги съжалявам заради тоталната им деградация. Голямо дъно е, клетата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Много искам да чуя историята за Дебора и Суджукът! Мо-ля-ви! :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Тъжно звучи И жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари