Jump to content

Big Brother: Most Wanted

Препоръчани коментари

И в неделя, да не говорим, че през седмицата имаше и нощен вариант по 30-тина минути. Изобщо последните години е пълна пародия - нито са в изолация, нито ги излъчват както трябва.

Да верно че имаше и нощни издания бяха по половин час ама все нещо имаше и 24 часов канал дори спомням си

Сподели в други сайтове

• Отговори 763
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Също и по Диема Фемили имаше дневно излъчване по няколко часа. То на моменти беше абсурдно, де - сещам се един епизод, където половин час даваха как Софи Маринова хърка в спалнята. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Миналата или по миналата година си спомням че имаше в нова плей 24 часов ама повечето време беше с надписа само събота и неделя го пускаха когато не го даваха по Нова

Сподели в други сайтове

Миналата или по миналата година си спомням че имаше в нова плей 24 часов ама повечето време беше с надписа само събота и неделя го пускаха когато не го даваха по Нова

Мисля, че в сезон 2015 пускаха живо излъчване, т.е. този с Луна, Джино, Преслава и т.н.

Не знам защо го спряха, може би им се обира от рейтинга през седмицата? Друго логично обяснение не виждам.

Сподели в други сайтове

Мисля, че не искат да рискуват overexposure. Така или иначе 8 часа от праймтайма 4 месеца от годината е за предаването - защо да цедят още и още? Не стига, че има два сезона годишно, ами и ако 30% от ефира на Нова е зает от него, ще омръзне светкавично бързо.

Сподели в други сайтове

Мисля, че не искат да рискуват overexposure. Така или иначе 8 часа от праймтайма 4 месеца от годината е за предаването - защо да цедят още и още? Не стига, че има два сезона годишно, ами и ако 30% от ефира на Нова е зает от него, ще омръзне светкавично бързо.

То можеше да е по друг канал на Нова, който ще подсигури сигурността на зрителя че не е нагласено и хората наистина са 24/7 в къщата.

От къде да бъдем сигурни в момента, че не влизат за малко, скалъпват едночасов епизод в който само менкат дрешки и по сценарии правят по няколко скандала? Отдавна тва предаване загуби доста зрители, чак се учудвам как не са спрели да го излъчват.

Сподели в други сайтове

То можеше да е по друг канал на Нова, който ще подсигури сигурността на зрителя че не е нагласено и хората наистина са 24/7 в къщата.

От къде да бъдем сигурни в момента, че не влизат за малко, скалъпват едночасов епизод в който само менкат дрешки и по сценарии правят по няколко скандала? Отдавна тва предаване загуби доста зрители, чак се учудвам как не са спрели да го излъчват.

По едно време се твърдеше че и телефон дори са вкарвали даже имаше снимка

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/l...news364467.html

Сподели в други сайтове

Да, съгласен съм, режисурата е страшно очевидна на моменти. Но все още си е едно от най-гледаните неща през година по бг телевизиите. Гледането на телевизия така или иначе се превръща в отживелица, нормално е зрителите да намаляват.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...