asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Срам ме е, че гледам тези неандерталци, но заради Луна се жертвам. Възхищавам й се! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Кирил или кухненския трол, един от двамата ще си ходи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Луна е ужасна, на какво й се възхищавате? Пълна селянка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Много слаби доводи срещу Захажаева... Наистина Кирил или Нордел вън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Луна е ужасна, на какво й се възхищавате? Пълна селянка. На сеира който прави. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тоя боклук незапомнен Луна на к'ва се прави бе, заради Дебора и незнам си кой жанра какъв бил. НЕ П*ТКО МАЙНА, заради ТЕБЕ, САШКА ВАСЕВА и още 2-3 на жанра му се лепна името "лекия". Едната си навираше циците НАВСЯКЪДЕ, изнасилвали я дори извънземни, тая па Луна ли е слънце ли малко ли простотии изпя, не се ли съблича тоя боклук, тук-там ще ти дам не знам си какво , с една дума - отвсякъде щи' пусна. Боклук мазен. Не е издразнила здраво Людмила, не е.. Тя е по-обраничка леко тоя сезон, ама т'ва е началото. Сигурен съм, че ще изкара тая с плач от къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Не е по-обрана Людмила, просто знае, че Луна е пълна откачалка. Защо не е изгонена, след като проявява физическа агресия в къщата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Ебахти гнусната лунатичка. На 5 пъти ми идваше да й шибна един. Предния път беше комична, но този път е просто тъжна с агресията и простотиите си. Разюздана дърта кобила! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Истерична е и агресивна, осъзнава, че няколко месеца след формата отново ще потъне в забрава като предния път. Не всеки понася адекватно отминалата слава. Да не говорим какъв удар е било и загубата на милионите. Гадното е, че я държат за рейтинга, а тя е за медикаменти и хоспитализация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Предния път спечели симпатии заради изцепките си, този път печели само и единствено негативи заради менталните си проблеми. Ако има участие, сигурно ще бъде уцелена с бутилка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Поведението на Луна е ненормално...че Дебора се държа зле в началото - ок, но Луна прекали.......представете си, ако Глория или Ивана бяха вътре в такъв случай и Луна се изпълчи и Глория и изрече "Ако ти забия един шЪмар" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Щеше да и го бие. Глория е доста нервна и пряма, за Райна да не говорим... Тя и Людмила е такава, даже ме изненадва - мислих, че ще я разреве в някой ъгъл, странно ми е защо така обрана, при положение, че е устата и изобщо всеки я знае каква. А т'ва ритането на топката, дето се беше качила там Людмила, егати унижението, като излезе заслужава Албена да я пребие като куче. Луна си реве за бой вече, откачалка мръсна. Да и целували ръцете, да и носели не знам си какво в леглото, да я уважавали, тя се била жертвала. Кое жертва, ма, боклук, освен нервите на хората.... Ако бях вътре щях да и изкрива муцуната, ако ще да ме изключат. Хората не могат да се нарадват на къщата от нея, някои са и за сефте, на други им се връщат спомени , тя от първата вечер. И не разбрах Дебора за какво да се извинява? Че и паднали презрамките - че те какво бъркат Луна? А и Дебора нищо не и каза, докато Луна не се заяде, нищо, че бубата буквално лазеше пияна. Въобще не и е лошо пиянството - просто оная се заяде. "Нали носиш на бой" кай... Дебора да не се прави на мила и добра, ами да и покаже кой на какво носи. Луна е първата жена , която бих пребил , ама с удоволствие. Това не е жена, това е откачен, нагъл боклук. Жанра какъв бил, ми къв е ма - кога тя и компания пяха за гевреци, банани, кой откъде кого щял да оправи и т.н. и си развяваха ци.ците с ниско качество по Планета и 3-4 кабеларки, кога извънземни щяха да забременяват ония другия боклук Васева, кога и тя влезе да чисти имидж в предния сезон. Кое ще чистиш ма, като кажа "Сашка Васева" никой не може да ми изброи поне 2 хита, тук-таме някой да се сетите за марките и левовете, но всички се сещат с отврат за циците и , които развяваше доста години, по-нагло и от Андреа и сегашните плеймейтки и силиконки. Луна си е жива нещастница, тя уж президент щяла да става, е президента тъй ли ще рита, така ли ще обижда? Какъв президент?! Мислих, че ако видя на живо бих набил Джорджано, но не - всъщност искам да пребия Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Много говориш за пребивания, не бъди агресивен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Алисали, пийни нещо успокоително, за предпочитане - упойващо. Никой не е длъжен да ти чете агресивните слова. Лекувай се. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Много говориш за пребивания, не бъди агресивен. Във форума трябва да сме велики! Али ли какво беше да не прехвана от Луна? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Според мен ще изгонят Луна или онази Пр-ката, а може и този Кирил...нещо скучен ми се вижда... а пък и не знам какво търси в къщата..с какво е популярен?? Да бяха поканили Здравко от Приморско или Пеньо.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тоя Али нещо си няма един пост като хората.Всичките му са на ниво диво село.Същиа като любимката си-Адриана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тази вечер ще ми бъде интересно Фънки как нарежда Луна...много ме кефи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Тази вечер ще ми бъде интересно Фънки как нарежда Луна...много ме кефи! Фънки щеше снощи да я върже, но тя не му се даде. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Фънки щеше снощи да я върже, но тя не му се даде. :1000 (29): Ама тя ужасно се изказа..това не е Дебелариум.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 То и психиатрично отделение не е, ама я приемаме и лекуваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Луна няма никаква адекватна концепция този път. Ако миналия път беше интересна, сега е досадна и плаши. Можеше да обмисли друга тактика сега и да направи рязък завой спрямо преди. За съжаление при нея тия състояния не са никакви хладнокръвно предначертани провокации, а патология. Интересно ми е какви оправдания ще дава за поведението си, след като излезе. Тая жена не се надсмива и не пародира, тя откровено си вярва и живее в тотална заблуда. Жалко, защото я мислех за интелигентна и находчива, както и за висш манипулатор, който се опитва да предизвика другите да се излагат. Към днешна дата не й е останал никакъв адекватен ресурс от ходове и става само за подигравка. Просто е мръднала или е патология по рождение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Луна няма никаква адекватна концепция този път. Ако миналия път беше интересна, сега е досадна и плаши. Можеше да обмисли друга тактика сега и да направи рязък завой спрямо преди. За съжаление при нея тия състояния не са никакви хладнокръвно предначертани провокации, а патология. Интересно ми е какви оправдания ще дава за поведението си, след като излезе. Тая жена не се надсмива и не пародира, тя откровено си вярва и живее в тотална заблуда. Жалко, защото я мислех за интелигентна и находчива, както и за висш манипулатор, който се опитва да предизвика другите да се излагат. Към днешна дата не й е останал никакъв адекватен ресурс от ходове и става само за подигравка. Просто е мръднала или е патология по рождение. Луна е замръзнала във времето и си живее с онова мислене, когато е била на върха през 1998 - 1999 година...и за бога защо лъже, като циганка, че е била първата самопродуцираща се изпълнителка, като тя е била първо в Милена Рекърдс, а след това в Ара - Аудио Видео и след това в Пайнер...и да била е на върха,но в кратък период, заедно с Румяна, Диана.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Луна е единствената нормална в тая къща! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари