Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Райна в момента е щастлива и изобщо не й пука за Брадъра. Какви простотии коментирате само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Откачалка и истеричка? Я върви на психиатър, нещо не си наред с възприятията си? Гледах Райна тогава и тя се държеше нормално. Кое му е лошото на шоколада? И аз обичам сладко. Райна беше влюбена в него, правеше всичко за връзката им, а ти казваш, че не я предал и съсипал? Що за жена си ти? Дамите (нормалните) трябва да се подкрепяме. Не знам кой е за психиатър, ама щом казваш :1000 (29): Такова злобно човече като Райна никога няма да подкрепям, независимо дали е жена или мъж. И не я е съсиапал Коцьо, тъй като те бяха разделени сигурно около година преди официално да го обявят по медиите. През останалото време играеха театър и всички им вярваха колко щастлива двойка са, а то нямаше нищо такова. Другото, което е ти представа нямаш колко е ревнива Райна и как е подпалвала телефоните на хората посреднощите когато Коцьо беше на участия из България. Нали не харесваш такива хора? Факт, че Райна се изложи като кифладжийка в Брадъра и всички разбраха що за миндил е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Не знам кой е за психиатър, ама щом казваш :1000 (29): Такова злобно човече като Райна никога няма да подкрепям, независимо дали е жена или мъж. И не я е съсиапал Коцьо, тъй като те бяха разделени сигурно около година преди официално да го обявят по медиите. През останалото време играеха театър и всички им вярваха колко щастлива двойка са, а то нямаше нищо такова. Другото, което е ти представа нямаш колко е ревнива Райна и как е подпалвала телефоните на хората посреднощите когато Коцьо беше на участия из България. Нали не харесваш такива хора? Факт, че Райна се изложи като кифладжийка в Брадъра и всички разбраха що за миндил е. Или по-точно как всичко е монтирано и нагласено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Райна не е ревнива, тога са глупости! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Невероятната Захажаева ще докара ловеца на бежанци до нервна криза и духовна хистерия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Руже, не знам каква е тая ненавист към Райна, но мога да ти кажа, понеже съм бил на нейно участие, че рядко съм виждал някой да се държи по-мило с феновете си. Абсолютно непревзета, свежарка, без предразсъдъци. А от интервютата й съм останал с впечатление, че е емоционално интелигентна жена, която духовна е доста по-извисена от колежките си. При нея освен че има морал и не сме чули да са я минали разни съмнителни за пари или да е била нечия държанка и да е вървяла през трупове, тя и доста набляга върху личностното си развитие. Висше образование, курсове по чужди езици, танци, пътувания в чужбина - всичко това обогатява. Да не говорим, че е помогнала на не малко животни в кофти състояние, както и че е засадила доста дръвчета например, участвала в еко акции. Онова предаване тогава не я представи в добра светлина. Тя не е искала да влиза 2006 в брадъра, но заради Константин го направи - той се държа като много по-голям келеш и дебил, нея я изхвърлиха сред първите заради монтирани кадри в неин ущърб, а той спечели, което още тогава ми показва какъв поведенчески модел върви в България. На селски тарикати, наркоманчета, шутове, кухи лейки и т.н. в тоя дух. Освен това дори самият Константин призна, че Райна, макар и "люта македонка" понякога, е супер вярна, когато обича. Да, понякога е като малко дете, но пък като цяло си е улегнала в разсъжденията си. Вижда се, че тоя със "стаичката" за друсане в Плаза е със слаби ангели и не Райна е лабилната, а той - не съм очаквал, че ще оправдаваш повече хора като него, отколкото Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Руже, не знам каква е тая ненавист към Райна, но мога да ти кажа, понеже съм бил на нейно участие, че рядко съм виждал някой да се държи по-мило с феновете си. Абсолютно непревзета, свежарка, без предразсъдъци. А от интервютата й съм останал с впечатление, че е емоционално интелигентна жена, която духовна е доста по-извисена от колежките си. При нея освен че има морал и не сме чули да са я минали разни съмнителни за пари или да е била нечия държанка и да е вървяла през трупове, тя и доста набляга върху личностното си развитие. Висше образование, курсове по чужди езици, танци, пътувания в чужбина - всичко това обогатява. Да не говорим, че е помогнала на не малко животни в кофти състояние, както и че е засадила доста дръвчета например, участвала в еко акции. Онова предаване тогава не я представи в добра светлина. Тя не е искала да влиза 2006 в брадъра, но заради Константин го направи - той се държа като много по-голям келеш и дебил, нея я изхвърлиха сред първите заради монтирани кадри в неин ущърб, а той спечели, което още тогава ми показва какъв поведенчески модел върви в България. На селски тарикати, наркоманчета, шутове, кухи лейки и т.н. в тоя дух. Освен това дори самият Константин призна, че Райна, макар и "люта македонка" понякога, е супер вярна, когато обича. Да, понякога е като малко дете, но пък като цяло си е улегнала в разсъжденията си. Вижда се, че тоя със "стаичката" за друсане в Плаза е със слаби ангели и не Райна е лабилната, а той - не съм очаквал, че ще оправдаваш повече хора като него, отколкото Райна. Изобщо не оправдавам Константин, нито го харесвам, нито твърдя, че е свестен. Имам приятели, които го познават. Когато дойде на участие тук се събират, а той изобщо не пести подробности около личния си живот. Затова и знаех за раздялата им с Райна много преди да я обявят, а тук във форума спорехте, че не било вярно. А Райна звънеше в ранни зори след участията му точно на тези същите хора да ги разпитва дали Коцьо е още с тях, дали се е прибрал в хотела, къде е отишъл и т.н. Бяха вдигнали от ръце от нейното досаждане. Не споря, че се обогатява, никъде не съм казала, че е проста. Кофти човек е. Много пъти го е доказвала, най-вече когато се случи историята с Таня. От това по-голямо доказателство здраве му кажи. И спирам, защото темата не е за Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Изобщо не оправдавам Константин, нито го харесвам, нито твърдя, че е свестен. Имам приятели, които го познават. Когато дойде на участие тук се събират, а той изобщо не пести подробности около личния си живот. Затова и знаех за раздялата им с Райна много преди да я обявят, а тук във форума спорехте, че не било вярно. А Райна звънеше в ранни зори след участията му точно на тези същите хора да ги разпитва дали Коцьо е още с тях, дали се е прибрал в хотела, къде е отишъл и т.н. Бяха вдигнали от ръце от нейното досаждане. Не споря, че се обогатява, никъде не съм казала, че е проста. Кофти човек е. Много пъти го е доказвала, най-вече когато се случи историята с Таня. От това по-голямо доказателство здраве му кажи. И спирам, защото темата не е за Райна. Кофти хората някак по друг начин си ги представям. Кофти може да си, ако правиш мръсно на другите или си престъпник/мошеник, продаваш се в лошия смисъл и въобще или нещо от такъв характер. Ок, имаш си твои представи за нея, но аз не мисля, че е лош човек - може би по-скоро инат характер. По-добре да е досаждала, отколкото да не й пука. То се видя кой на кого е изневерявал и кой е с разклатена психика. Защото животът на Константин го тласка в една посока, от която измъкване няма. Райна си гледа семейството, доколкото знам, обича природата, децата, образова се, феновете си също, каквото и да е казвала, когато се е ядосвала - все някога ще си намери и човека и дано е скоро, за да стане и по-смирена. Това мога да кажа иии да, спираме по тая тема. Просто от години ценя мнението ти, знаеш - и се опасявах да не би да защитаваш Константин. Той лесно проси съжаление и симпатиите на хората, но реално няма причини, които да го издигат на тоя пиедестел - плейбек певец, кройто прекарва живота си в кръчмите и Надя, с която са в толкова отворена връзка, че и двамата друсат и си правят оргиите в Плаза и извън нея. Е*ах тая жена - явно такива жени им трябват на мъжете. Да ражда там, да пие и да псува с него и да мълчи. И вълкът сит, и агнето цяло. Нека Райна да е темерут. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Откачалка и истеричка? Я върви на психиатър, нещо не си наред с възприятията си? Гледах Райна тогава и тя се държеше нормално. Кое му е лошото на шоколада? И аз обичам сладко. Райна беше влюбена в него, правеше всичко за връзката им, а ти казваш, че не я предал и съсипал? Що за жена си ти? Дамите (нормалните) трябва да се подкрепяме. Другарке, ти нито си дама, а още по-малко - нормална, така че ни са обаждай и не се слагай в обща скоба с някой, с който нямаш място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Кофти хората някак по друг начин си ги представям. Кофти може да си, ако правиш мръсно на другите или си престъпник/мошеник, продаваш се в лошия смисъл и въобще или нещо от такъв характер. Ок, имаш си твои представи за нея, но аз не мисля, че е лош човек - може би по-скоро инат характер. По-добре да е досаждала, отколкото да не й пука. То се видя кой на кого е изневерявал и кой е с разклатена психика. Защото животът на Константин го тласка в една посока, от която измъкване няма. Райна си гледа семейството, доколкото знам, обича природата, децата, образова се, феновете си също, каквото и да е казвала, когато се е ядосвала - все някога ще си намери и човека и дано е скоро, за да стане и по-смирена. Това мога да кажа иии да, спираме по тая тема. Просто от години ценя мнението ти, знаеш - и се опасявах да не би да защитаваш Константин. Той лесно проси съжаление и симпатиите на хората, но реално няма причини, които да го издигат на тоя пиедестел - плейбек певец, кройто прекарва живота си в кръчмите и Надя, с която са в толкова отворена връзка, че и двамата друсат и си правят оргиите в Плаза и извън нея. Е*ах тая жена - явно такива жени им трябват на мъжете. Да ражда там, да пие и да псува с него и да мълчи. И вълкът сит, и агнето цяло. Нека Райна да е темерут. Надя взима наркотици и няма против отворени връзки? Гледай ти, гледай ти........Голямата моралистка се оказа голямата престъпница - взима дрога, а има две деца. Какво ли се учудвам, богаташките щерки са точно такива. Почвам да се чудя дали и една друга особа не е такава......... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 От свои източници репортер на LifeOnline.bg научи списъка на най-вероятните участници подбрани от каста на шоуто. Ексклузивно разбрахме, че прагът на знаменитото имение ще прекрачи не кой да е, a майката на скандалната журналистка Албена Вулева - още по-скандалната Людмила Захажаева! Как ще й се отрази присъствието на ексцентричната чалга икона Луна в Къщата, дори Биг Брадър не може да предположи! Сред имената, които ще влязат в тазгодишния Most Wanted сезон се спрягат тези на двама бивши победители - Константин и Джино Бианкалана. Получихме информация, че другите личности, които ще нахълтат повторно в Къщата са Светлана Васиелва, Моника Валериева, Фънки и Пеньо Даскалов. За първи път на брадърска територия ще се изявят актьорът Мариан Вълев, тийн сензацията Дара и ловецът на Бежанци Динко. В интервю миналата седмица фолк фурията Мария "влезе в диалог" с ВИП Брадър и обяви, че е готова да си стегне багажленцето и да цъфне за продължение на авантюрата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Мара и Светла Василева заедно - ще е интересно, но едва ли Мара отново ще влезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Интересно, Мария в Автограф каза, че отдавна е искала да участва в Брадъра, но Гущеров не и позволявал. Сега как е пуснал Светлана, нали са заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Зорница Линдарева влиза. Пеньо, Моника, Мария, Дара и тоя Мариан няма да влизат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Луна,Константин,Емануела,Дебора? Едва ли да вкарат толкова чалгари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Колко ще продължи това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Емануела според мен ще пропусне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Най-вероятно ще е 1 месец.Ще влиза и някакъв гей влогър, ама му забравих името. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Най-вероятно ще е 1 месец.Ще влиза и някакъв гей влогър, ама му забравих името. Стамбини? Хикен щикен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Стамбини? Хикен щикен? Не.То тоя е някъв модел, наскоро е почнал да прави клипове.Има над сто хиляди последователи в инстаграм.Крис някакъв си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Ще гледам днес само заради Коцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Емануела няма да влиза. И такъв Крис няма в списъка с влизащи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Емануела няма да влиза. И такъв Крис няма в списъка с влизащи. Кажи списъка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 В очакване на Президента! ЛУНАта е една! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 В очакване на Коцетоооооооооооооооо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари