Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Луна съвсем откачи... поне да я бяха набили хубаво :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Тя, че е дразнител - е, но чак да й взимат личните вещи и да й ги чупят е прекалено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Тя, че е дразнител - е, но чак да й взимат личните вещи и да й ги чупят е прекалено. Съгласна съм. Но това отношение тя си го изпроси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 "бялата партида"..... дооообре. Даже и 1 коледна песничка не знаят като хората. :1000 (10): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Коцето е много готино коледно джудже, а Линдарева е много хлътнала по него. Значи той е наистина за Фънки както го каза в Планета Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Коцето е много готино коледно джудже, а Линдарева е много хлътнала по него. Значи той е наистина за Фънки както го каза в Планета Пайнер. За Фънки е. И в Ловеч го каза, да гласувеме за Фънки дори да останат само двамата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Какво мислите за Джино?Фънки доста досадно и злобно хвърляше коментари по негов адрес най-демонстративно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Какво мислите за Джино?Фънки доста досадно и злобно хвърляше коментари по негов адрес най-демонстративно Какво може да мислиш за тоя, не се ли вижда какъв е бурсук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Какво мислите за Джино?Фънки доста досадно и злобно хвърляше коментари по негов адрес най-демонстративно Аз го харесвам още от предния брадър. Има си трески за дялане, но не мисля че Динко трябваше да говори с такава злоба за него. Според мен му завижда много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Радвам се, че изгониха онова едноклетъчно на име Луна. Отдавна трябваше да си тръгне. Светлана е абсолютно излишна финалистка, а Джино се чудя как стигна до тук с това пасивно поведение през половината сезон. Добре, че бяха Захажаева и Динко, че да изпъкне с нещо, иначе щеше да си остане част от мебелировката. Линдарева и Динко са ми най-излишни от всички номинирани. Захажаева победител! Непредсказуема, обективна, справедлива и много точна. Двамата с Фънки са ми фаворити. Който и да спечели за мен реалният победител е Людмила, защото на първо място това е една битка на характери, а тя беше категоричният лидер този сезон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Радвам се, че изгониха онова едноклетъчно на име Луна. Отдавна трябваше да си тръгне. Светлана е абсолютно излишна финалистка, а Джино се чудя как стигна до тук с това пасивно поведение през половината сезон. Добре, че бяха Захажаева и Динко, че да изпъкне с нещо, иначе щеше да си остане част от мебелировката. Линдарева и Динко са ми най-излишни от всички номинирани. Захажаева победител! Непредсказуема, обективна, справедлива и много точна. Двамата с Фънки са ми фаворити. Който и да спечели за мен реалният победител е Людмила, защото на първо място това е една битка на характери, а тя беше категоричният лидер този сезон. На същото мнение съм, но за съжаление забелязваме тенденцията, че винаги печелят много пасивни участници. През целия сезон се изявява някой друг, примерно във Випа - Шеф Петров и Мегз, и накрая първо и второ място си разделят Тото и Марги Хранова Та и тук така... най-вероятно ще победи именно Гошо. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Един от феновете на Биг Брадър съм от самия старт на шоуто, но тази година е абсолютно разочарование шоуто. Както випа, така и Most wanted. Най-вече говоря за това, че от продукцията си позволяват да накланят везните непрекъснато в нечия полза. Толерирането на едни съквартиранти за сметка на други за мен е крайно неприемливо. Най-отвратителното нещо в България е двойният аршин и не мога да проумея как от подобно шоу насърчават в такава степен несправедливостта. Защо Динко и Мегз бяха наричани Господин и Миглена, а към останалите се обръщаха с артистичните им псевдоними? Защо при четенето на фейсбук коментарите се действаше избирателно? Защо умишлено се очернят някои от участниците като постоянно Биг Брадър им казва колко тъпо или неправилно постъпват? Защо изхвърлиха принудително Дебора, при положение че тя сама искаше да си тръгне? Защо не наказаха и останалите провокатори при изгонването на гвоздея на шоуто - Луна? За мен шоуто днес приключи и не смятам да гледам оставащите епизоди. Пожелавам им да си вземат дълга почивка и скоро да няма Брадър. Фермата ги удари в земята тази година и това е очевадно за всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 На същото мнение съм, но за съжаление забелязваме тенденцията, че винаги печелят много пасивни участници. През целия сезон се изявява някой друг, примерно във Випа - Шеф Петров и Мегз, и накрая първо и второ място си разделят Тото и Марги Хранова Та и тук така... най-вероятно ще победи именно Гошо. Гошето ми е прекалено противен за победител, не знам на кое точно му се кефят хората.. постоянно обяснява през колко много е преминал и т.н., разбирам, че му е било трудно, ама и на останалите едва ли всичко им е било цветя и рози, но не го разправят при всеки удобен момент с цел да ги съжаляват. Лично аз останах с впечатление, че той точно съжаление иска от съквартирантите, а може би и от зрителите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Гошето ми е прекалено противен за победител, не знам на кое точно му се кефят хората.. постоянно обяснява през колко много е преминал и т.н., разбирам, че му е било трудно, ама и на останалите едва ли всичко им е било цветя и рози, но не го разправят при всеки удобен момент с цел да ги съжаляват. Лично аз останах с впечатление, че той точно съжаление иска от съквартирантите, а може би и от зрителите. Ще го съжаляваме, че паднал от мотора от гъзария и се почупил целият. Аре, да бЕга в мах'лата откъдето е излязъл. Изкуствен, тъп, ограничен, но с огромно самочувствие. Не четял книги, щото не се занимавал с училище?! :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Един от феновете на Биг Брадър съм от самия старт на шоуто, но тази година е абсолютно разочарование шоуто. Както випа, така и Most wanted. Най-вече говоря за това, че от продукцията си позволяват да накланят везните непрекъснато в нечия полза. Толерирането на едни съквартиранти за сметка на други за мен е крайно неприемливо. Най-отвратителното нещо в България е двойният аршин и не мога да проумея как от подобно шоу насърчават в такава степен несправедливостта. Защо Динко и Мегз бяха наричани Господин и Миглена, а към останалите се обръщаха с артистичните им псевдоними? Защо при четенето на фейсбук коментарите се действаше избирателно? Защо умишлено се очернят някои от участниците като постоянно Биг Брадър им казва колко тъпо или неправилно постъпват? Защо изхвърлиха принудително Дебора, при положение че тя сама искаше да си тръгне? Защо не наказаха и останалите провокатори при изгонването на гвоздея на шоуто - Луна? За мен шоуто днес приключи и не смятам да гледам оставащите епизоди. Пожелавам им да си вземат дълга почивка и скоро да няма Брадър. Фермата ги удари в земята тази година и това е очевадно за всички. И аз вече няма да гледам. Това с Луна вчера беше унизително и не възнамерявам днес да гледам пълния запис от случилото се - доста ме напряга простотията на тия чукундури. Когато грозни курви заливат с вода и замерят с бутилки, няма наказания, но когато ти счупят очилата, тършуват ти във вещите и постоянно те нападат - всичко е наред. Пожелавам им да заживеят отново в мизерията, от която са тръгнали. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Луна си правеше сметки без кръчмаря, че щяла да си взима наградата, а изхвърча заради собствената си глупост. :1000 (29): Сега Мама Измама ще и се кара, че не я е учила така. Двете простакеси поне вече са си заедно и ще бълват помия на воля докато слушат великото творчество на Луна. Иначе съм забелязала, че при всеки сезон има някой, който обяснява как харесва предаването, но специално еди кой си сезон е много тъп. :1000 (29): Аз съм за Захажаева, супер много се забавлявам с нея, и на моменти е много права за нещата, които говори. И Джино ми харесваше в началото, но вече ме натоварва с постоянно киселата си физиономия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Сезонът е много зле. И да искам да видя нещо хубаво в някого за победител, не виждам. Единствено с много уговорки Джино - въпреки явните му недостатъци го считам за добро момче, само дето този път го нападнаха сто пъти и му изградиха кофти образ, опитвайки се да го дискредитират. За инсинуациите на Динко по негов адрес няма какво да говорим - тази вечер ще се разбере повече. И да е истина, и да не е - Динко е един жив, див селяндур с примитивни обноски, изказ и светоусещане. Там с Фънки и Константин са си много подходящи да си грухтят. Асоциацията ми, като ги видя е, кочина. Жалко, защото Фънки има реноме и е уж интелигентен човек. Просто се събират на по чашка коч компания и са си много удобни за шоуто, ама според мен Фънки усеща колко ограничени хора са Константин и Динко. Така че не знам защо упрекът му за духовното развитие бе отнесен към Джино, след като спокойно можеше да го прехвърли и на останалите мъже. Пък и Фънки чисто музикантски и като обща култура може да е доста над тях, само че той пък в душата си е простак. Така че, да си начетен не те прави интелигентен, възпитан и т.н. По същия начин се правеше на идиот и се държеше арогантно в Айдъла и в Като две капки вода. Захажаева няма какво да се коментира - не виждам тя пък с какво е забавна, каквато поне малко беше предния път. Хвали Линдарева, плюе я. На влизане флиртуваше с Динко, ако не сте забравили, после го унищожи, снощи пък му слуша тирадите за Джино. Прехласва се по гласеца на Кокаин, преди това го определя за глуповат пред Линдарева. Еми... сори, ама никога не заема категорична позиция, освен това е с поведение на преял с власт феодал, и то доста соц настроен. И това бабешко врякане, подскачане е доста инфантилно. Не е жена с тежест. Като толкова много знае, защо не им придаде част от знанията си по достоен начин? Аман от изперкали бабиери. С какво е известна тази, каква е професията й? Защо не разказа нещо за живота си? Това с Луна снощи е двоен стандарт. Те също проявиха агресия. Лесно е всички срещу един. По тая логика да бяха изгонили всички, че взаимно се провокират едни други. Те й ядяха от храната, правеха й зулуми, влизаха й в апартамента, пипаха й вещите. Що Луна не прояви агресия в предния сезон? Щото там бяха по-нормални. Съгласен съм, че е дразнител - можеше да се държи нормално от самото начало и щяха да я приемат и харесат, но както казах, тактиката й този път не беше новаторска и последователна. Въобще не й беше нужно да влиза. Този сезон са ги събрали доста елементарници. Особено тая Светлана доста си е повярвала. Хора без индивидуалност, успеваемост и заслуги към обществото влезли вътре да им гледаме простотиите, щото никой нормален няма да се съгласи да участва, особено при явните вече манипулации от страна на брадъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Дебора си е просто парче, факт, но от къде на къде ще я гонят като мръсно куче на момента, а изтрещелите Луна и готвачката ги държаха да обиждат и посягат на другите един месец? Луна трябваше да я изгонят още в началото на сезона, когато риташе Захажаева, оная Мариела (или както там се казва психясалата готвачка) - също, но на продуцентите им беше по-изгодно да стоят всички вътре, да се карат и унижават взаимно, за да има рейтинг. Не подкрепям никого, въпреки че познавам лично Фънки и знам със сигурност, че е много интелигентен, със страхотно чувство за хумор и самоирония. Той си знае, че поведението му е просташко и не на шега посочи себе си като най-недостоен да спечели. Не разбирам как може някой трезвомислещ човек да подкрепя и харесва Луна. Супер долно поведение, преструвки, инфантилни изблици, граничещи със шизофрения. На кое отгоре ѝ е самочувствието? На 3та просташки хита от преди 20години? Предаването ще спечели Фънки, Коцето или Захажаева. Джино дори не искам да го коментирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Ами Луна им направя вече шоуто. Защо да не я изгонят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Без Луна няма шоу! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Дебора си е просто парче, факт, но от къде на къде ще я гонят като мръсно куче на момента, а изтрещелите Луна и готвачката ги държаха да обиждат и посягат на другите един месец? Луна трябваше да я изгонят още в началото на сезона, когато риташе Захажаева, оная Мариела (или както там се казва психясалата готвачка) - също, но на продуцентите им беше по-изгодно да стоят всички вътре, да се карат и унижават взаимно, за да има рейтинг. Не подкрепям никого, въпреки че познавам лично Фънки и знам със сигурност, че е много интелигентен, със страхотно чувство за хумор и самоирония. Той си знае, че поведението му е просташко и не на шега посочи себе си като най-недостоен да спечели. Не разбирам как може някой трезвомислещ човек да подкрепя и харесва Луна. Супер долно поведение, преструвки, инфантилни изблици, граничещи със шизофрения. На кое отгоре ѝ е самочувствието? На 3та просташки хита от преди 20години? Предаването ще спечели Фънки, Коцето или Захажаева. Джино дори не искам да го коментирам. Аз не разбирам как трезвомислещ човек може да харесва някого от тези хора, не само Луна. Нима другите не проявиха агресия и насилие? Светлана видя ли я снощи в "боя"? А евтините им интриги със Зорница? Гледам внимателно сезона - това са супер помпозно лицемерни и подмолни същества. Който и да спечели от тези, ще е дъното. Фънки не знам колко е интелигентен, води се поне - само знам обаче, че природно интелигентните хора не изглеждат така, не се държат така и не говорят така. Та той е тежък случай още от Айдъла насам... Плюе по чалга, плюе по фолклор, нарежда, обижда. Може да има много добро сърце, ама това сигурно го виждат неговите хора вкъщи. Тази самоирония, за която говориш, къде я прояви, че не видях - основно иронизираше другите, и то доста избирателно. Що не иронизираше Константин и Динко, а Джино? Нали защитава принципна позиция? И какво отношение показва към жените големият уж кавалер и мъжкар? А това снощи със самономинирането за недостоен е такава поза, на която биха се вързали само най-големите наивници, че да си кажат: "О, вижте го - той не се взима насериозно, супер пич е, над нещата е". Хайде, бе! Който е над нещата, не влиза в брадъри, първо. Какви смислени разговори чухме вътре - нещо за поликита, история - нали и соц бабичката претендира за ерудит? По цял ден пафкат само. Хубаво говорят за книги и не знам си какво - какво те дадоха на шоуто от тази гледна точка? Захажаева дори в седмичните игри не допринесе с нищо, а така противните Нордел и Луна се раздадоха там. Пак казвам - много е лесно всички срещу един, а когато им спрат наркотиците или каквото е там, ясно се вижда как им избиват балансите. На кое отгоре им е самочувствие и на тях, да попитам? Че половината нямат професия и успехи? Че са лентяи? Ако Константин спечели, значи се връщаме 10 г. назад и нищо не се е променило в мисленето на Бай Ганьо български. И ако наистина ви е толкова симпатичен, сладък и забавен, що не си го вземете вкъщи един такъв като него, да видим колко ще изтърпите? Няма достойни за победата тая година. Наркомани, Гонзовици и не знам си какви. Не знам и аз защо гледам изхабени образи. Като цяло идеята за олстарс се обезмисля и олеква вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не защитавам, не харесвам и не подкрепям никого, но не сме сигурни за какво си говорят по цял ден. През целия сезон даваха само откачаната Луна как ги прави на маймуни и как се обиждат взаимно двата лагера. Със сигурност е имало и нормални случки и разговори вътре. Иначе съм съгласна с теб. Супер негативен сезон, супер ниско ниво, простащина, обиди, насилие. Ако се спазваха правилата на Брадъра, трябваше половината да изхвърчат още първия ден. Това ми беше идеята на поста. За Фънки: няма смисъл да спорим. Имам други лични впечатления от него, но и не отричам нещата, които казваш. Не е поза обаче, че се посочи на най-недостоен. Той много добре знае какъв е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Радвам се, че изпъдиха тоя боклук Луна. Дето беше сигурна, че ще спечели. К'ва е тая злоба, ма , откачалко... Бива бива да си толкова жаден за внимание, ама той и Пацо не е бил толкова зле. Тая е абсолютното дъно, скандала Пацо-Пеньо бледнее пред тая.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Така ѝ се пада на Луна. Даже мисля, че я изгониха твърде късно. Трябваше да я изгонят още в самото начало!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Мен пък ме кефи Коцето, беше вчера много сладко коледно джудже. Коментарите на хората си го казаха за Коцето, че е харесван и много обичан. И искам той да спечели пак. А тая Линдарева си е влюбена в него колкото и да го отрича. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари