-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Май ще набутат Киро от последния брадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Пеньо го е много страх от славата, сигурно много са го тормозили след участието му. Веднъж с мои познати го видяхме по улицата и като те го повикаха той побягна с пълна скорост... Като жена ли се облича? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Соня Немска влиза. Вижте и инстаграма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Май ще набутат Киро от последния брадър. https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgar...e=3&theater Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Като жена ли се облича? Аз почти не го видях, честно казано, защото избяга прекалено бързо. Мисля, че беше с ежедневни унисекс дрехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Не! Зарибяваха се с Десислава Тричкова(Панагюрката) Ясно. Коментирай страхотната Зори Линдарева! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Аз тук научих за него, съучениците ми също не го знаеха.. по-малките не сме чували за него, тъкмо още повече популярност ще набере Представяше се за момиче, като влезе в къщата, и му дадоха мисия да преспи, с който мъж си пожелае вътре. Онзи Пацо (Панайот) селяндурът се напи, нещо си го хареса и нещата свършиха с целуване с език. Разтресоха държавата. По-късно в едно предаване, мисля, че беше на Венета Райкова, Панайот го заля със собствената си сперма (поне така твърдеше) в ефир. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Соня Немска влиза. Вижте и инстаграма. Нищо няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Представяше се за момиче, като влезе в къщата, и му дадоха мисия да преспи, с който мъж си пожелае вътре. Онзи Пацо (Панайот) селяндурът се напи, нещо си го хареса и нещата свършиха с целуване с език. Разтресоха държавата. По-късно в едно предаване, мисля, че беше на Венета Райкова, Панайот го заля със собствената си сперма (поне така твърдеше) в ефир. :1000 (29): Лелее, тоя наистина е бил мега скандал едно време! Честно, сефте го чух тук, да не повярва човек. Дано и тук е толкова скандален, че да е пълно шоуто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Ясно. Коментирай страхотната Зори Линдарева! Захажаева ще я разпъне! Противна ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Тази Зорница не беше ли алкохоличка? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Захажаева ще я разпъне! Противна ми е Мен ме кефеше, голяма психопатка и алкохоличка. Захажаева е топ иконата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Абе, Коцката струва ли ми се,или наистина е лееко пиян? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Абе, Коцката струва ли ми се,или наистина е лееко пиян? Ми то минаха два часа от старта, те не са спрели да пият... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Абе, Коцката струва ли ми се,или наистина е лееко пиян? Не само пиян, а също така и на хапчета. Ужасен е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Абе, Коцката струва ли ми се,или наистина е лееко пиян? Може да е шмръкнал леко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 ЗДР, ко пр :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Луна тази година е по-скандална и от преди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Недей, не се занимавай с глупости :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 ЗДР, ко пр :D Май е пийнала лекичко. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Ми то минаха два часа от старта, те не са спрели да пият... То май не е само алкохол.. доста си е неадекватен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Яко!! Киро ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Лелее, тоя наистина е бил мега скандал едно време! Честно, сефте го чух тук, да не повярва човек. Дано и тук е толкова скандален, че да е пълно шоуто Благодарение на Брадъра му оправиха носа. Направиха му пластична операция. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Има къде-къде по интересни съквартиранти от тоя Киро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Мен ме кефеше, голяма психопатка и алкохоличка. Захажаева е топ иконата. Лозарева. За какво са ти толкова рокли? Ти не красива жена :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари