plambata Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Как може да не ви харесва парчето? Страшна е, супер ударна, текстът е запомнящ се. Емилия си я е изпяла по нейния си начин - дори в такива песни тя умее да показва глас, евала за което. Най-доброто от Емилия от "Калифорния" насам. И значително по-добро от последните самостоятелни песни на всички от топа, без изключение. Включването на Емануела също е много добро. Ще я скъсам от въртене, много съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Включването на Емануела е много добро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Още от първо слушане ме зариби! Не знам какво толкова не й харесвате. Защо още няма линк за сваляне? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Посредствена песен! Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Единствено партиите на Емануела са яки! Клипът е много евтин,а самата Емилия се чудя как се е навила да пее такива простотии кучки и тн. Не знам какво й става,но изобщо я няма в последно време... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Евала на Еми че си пуска мастерите на песните само тя и Яница си пускат мастерите на песните евала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Ужас. Кофти в случая е че феновете и харесват това. Наистина ли смятате, че това е истинската Емилия която харесвате? Грам не и ходи да се прави на шафрантия, нищо че по душа е точно такава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Жестоко я е изпяла Емилия и това е силата на песента. Много зарибяващо. Кой друг е снимал клип по време на заснемането на визитките за концерта, освен Джена и Емилия? Чудя се как така Емануела не се е възползвала. :1000 (29): :1000 (29): Имаше един период в чалгата, около 2000, когато пак се снимаше на някакви осветени стени. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Едно време Анелия направи песен за Коко с име "Все едно ми е", сега Емилия го черпи със същото "Все едно ми е"! Баси дежавю - то :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 И на мен ми дойде тази песен на главата, ха-ха. Коко да се чувства поздравен. По въпроса с песента - топ, изненада, Емилия я е изпяла брутална, гласа си е глас и това е, другата Емилия (Емануела) ме изненада яко с нейната част, кефи. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Като цяло посредствена история. Куплетите са много яки, мелодията е свежа, тази размяна на реплики между двете в припева е брутална... обаче текстът - неподходящ за Емилия, "рапирането" на Емануела - супер излишно и абсурдно, припевът, освен това с "разговора" - слабо, незапомнящо се, неразбираемо. Ще има успех, за което се радвам, защото Емилия си е Емилия, но след "Как да изтрезнея" - една от топ песните в последните години изобщо, това си е слабо. Емилия изглежда невероятно в клипа. Ебаси тялото - никога не съм се впечатлявал така, особено като сравниш как изглеждаше в този гащеризон преди година и сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Не слушам много Емануела, но това е хит! Любима ми е частта "А на теб какво ти е, все едно ми е!" от припева и рапът на Емануела, който много прилича на Гери-Никол, та и режисьорът решил да сложи същите ефекти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Едно време Анелия направи песен за Коко с име "Все едно ми е", сега Емилия го черпи със същото "Все едно ми е"! Баси дежавю - то :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И аз за тази песен на Анелия се сетих. На Емилия е тотален бълвоч. Аман от "надъхващи" текстове. Не ѝ на нивото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Припева на Анелия е по-готин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Въй, сега видях във фейсбук, тази боза и нея са я писали 2-ма текстописци... Страдам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 На мен ми харесва - доста е ударна като акценти. Емилия си доминира яко. Само ми писна от тия тъпанарски текстове. Ще е добре и също да спрат да се правят на рапърки в разни фрагменти или в цели песни и да си държат на своето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Абе само на мен ли на места музиката ми напомня на дуета на Преслава и Тони Стораро? Бива песента, но очаквах повече от Ема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Отсвира в комбинация с вокалите е 1:1 със "Ставам като Лео Меси, влезна ли в игра". Тоя Пашев е по-изтъркан от 10-годишни маратонки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Отсвира в комбинация с вокалите е 1:1 със "Ставам като Лео Меси, влезна ли в игра". Тоя Пашев е по-изтъркан от 10-годишни маратонки. Новите композитори не могат да се сравняват по нищо със старите те си бяха топ едно време имаше хубава музика на музикалния пазар Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Абе само на мен ли на места музиката ми напомня на дуета на Преслава и Тони Стораро? Бива песента, но очаквах повече от Ема. Да и има статии дори за приликата.А частта с Емануела си е същата като тази на Анелия в песента на Джулия :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Не разбирам защо Емилия иска от Пашев такива деривативни комерси, в които няма капчица оригиналност - отнася се и за тази, и за "Специално за всяка". "Напусни", макар и да не е нищо особено като песен, си е доста интересна и различна композиция, отново на Пашев. Изобщо не ѝ отива нито на дискография, нито на осанката. Навремето Оцко също ѝ правеше комерси, които бяха идентични с предни негови песни (или пък с крадени семпли), но дори те към днешна дата имат по-голяма тежест от въпросните песни, както и неща като "Само мой" например. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Само аз ли гледах зърната на Емилия през целия клип? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Определено добро парче,но някак си ми се иска да чуя песен стил ,,Искаш ли",,С теб да бъдем пак",,Целувай ме" Дали ще има пак подобни попадения някога?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Харесва ми. Емануела се включва много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.