Jump to content

Online: Емилия ft. Емануела - Все едно ми е

Препоръчани коментари

Как може да не ви харесва парчето? Страшна е, супер ударна, текстът е запомнящ се. Емилия си я е изпяла по нейния си начин - дори в такива песни тя умее да показва глас, евала за което. Най-доброто от Емилия от "Калифорния" насам. И значително по-добро от последните самостоятелни песни на всички от топа, без изключение. Включването на Емануела също е много добро. Ще я скъсам от въртене, много съм доволен. :)

Сподели в други сайтове

• Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Още от първо слушане ме зариби! Не знам какво толкова не й харесвате.

Защо още няма линк за сваляне?

Сподели в други сайтове

Единствено партиите на Емануела са яки! Клипът е много евтин,а самата Емилия се чудя как се е навила да пее такива простотии кучки и тн. Не знам какво й става,но изобщо я няма в последно време...

Сподели в други сайтове

Ужас.

Кофти в случая е че феновете и харесват това. Наистина ли смятате, че това е истинската Емилия която харесвате? Грам не и ходи да се прави на шафрантия, нищо че по душа е точно такава.

Сподели в други сайтове

Жестоко я е изпяла Емилия и това е силата на песента. Много зарибяващо. Кой друг е снимал клип по време на заснемането на визитките за концерта, освен Джена и Емилия? Чудя се как така Емануела не се е възползвала. :1000 (29): :1000 (29): Имаше един период в чалгата, около 2000, когато пак се снимаше на някакви осветени стени. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Едно време Анелия направи песен за Коко с име "Все едно ми е", сега Емилия го черпи със същото "Все едно ми е"! Баси дежавю - то :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

И на мен ми дойде тази песен на главата, ха-ха. Коко да се чувства поздравен.

По въпроса с песента - топ, изненада, Емилия я е изпяла брутална, гласа си е глас и това е, другата Емилия (Емануела) ме изненада яко с нейната част, кефи. Браво.

Сподели в други сайтове

Като цяло посредствена история. Куплетите са много яки, мелодията е свежа, тази размяна на реплики между двете в припева е брутална... обаче текстът - неподходящ за Емилия, "рапирането" на Емануела - супер излишно и абсурдно, припевът, освен това с "разговора" - слабо, незапомнящо се, неразбираемо. Ще има успех, за което се радвам, защото Емилия си е Емилия, но след "Как да изтрезнея" - една от топ песните в последните години изобщо, това си е слабо.

Емилия изглежда невероятно в клипа. Ебаси тялото - никога не съм се впечатлявал така, особено като сравниш как изглеждаше в този гащеризон преди година и сега.

Сподели в други сайтове

Не слушам много Емануела, но това е хит!

Любима ми е частта "А на теб какво ти е, все едно ми е!" от припева и рапът на Емануела, който много прилича на Гери-Никол, та и режисьорът решил да сложи същите ефекти :D

Сподели в други сайтове

Едно време Анелия направи песен за Коко с име "Все едно ми е", сега Емилия го черпи със същото "Все едно ми е"! Баси дежавю - то :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

И аз за тази песен на Анелия се сетих.

На Емилия е тотален бълвоч. Аман от "надъхващи" текстове. Не ѝ на нивото.

image.jpg
Сподели в други сайтове

На мен ми харесва - доста е ударна като акценти. Емилия си доминира яко. Само ми писна от тия тъпанарски текстове.

Ще е добре и също да спрат да се правят на рапърки в разни фрагменти или в цели песни и да си държат на своето.

Сподели в други сайтове

Отсвира в комбинация с вокалите е 1:1 със "Ставам като Лео Меси, влезна ли в игра". Тоя Пашев е по-изтъркан от 10-годишни маратонки.

Сподели в други сайтове

Отсвира в комбинация с вокалите е 1:1 със "Ставам като Лео Меси, влезна ли в игра". Тоя Пашев е по-изтъркан от 10-годишни маратонки.

Новите композитори не могат да се сравняват по нищо със старите те си бяха топ едно време имаше хубава музика на музикалния пазар :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Абе само на мен ли на места музиката ми напомня на дуета на Преслава и Тони Стораро?

Бива песента, но очаквах повече от Ема.

Да и има статии дори за приликата.А частта с Емануела си е същата като тази на Анелия в песента на Джулия :1000 (27):

Сподели в други сайтове

Не разбирам защо Емилия иска от Пашев такива деривативни комерси, в които няма капчица оригиналност - отнася се и за тази, и за "Специално за всяка". "Напусни", макар и да не е нищо особено като песен, си е доста интересна и различна композиция, отново на Пашев. Изобщо не ѝ отива нито на дискография, нито на осанката. Навремето Оцко също ѝ правеше комерси, които бяха идентични с предни негови песни (или пък с крадени семпли), но дори те към днешна дата имат по-голяма тежест от въпросните песни, както и неща като "Само мой" например.

Сподели в други сайтове

Определено добро парче,но някак си ми се иска да чуя песен стил ,,Искаш ли",,С теб да бъдем пак",,Целувай ме" :Vishenka_05: Дали ще има пак подобни попадения някога?! :girl_witch:

Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...