Dominatora Публикувано на Ноември 14 Report Share Публикувано на Ноември 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Добра музика и вокали, другото не ми е по вкуса! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Звученето е малко "2006", което ме кефи, в момента това "ретро" завръщане е актуално. Кефи. Харесвам го попринцип Стилиян и песните му, и тази не е изключение. Вярно, не е най-пеещия, Autotune-а е факт, но си ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Най-гадното нещо което съм чувал скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.