nenooo123 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 "Завинаги" също е от Токича, която изпълни Деси.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 ДЕСИСЛАВА е работила с Токича по албума завинаги. А в ремикса на Тъжно сърце наистина се изявяваше Гергана. Токича ми липсва. Придаваше поп, рок нотка на жанра. Да и той чопваше от тук от там но не 1:1 и не всеки го усещаше. Обичай ме на Анелия беше повлияна от I'm walking away. Класи над оцко и пашев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 nenooo123 каза: "Завинаги" също е от Токича, която изпълни Деси.. Но само като аранжимент, иначе е кавър. "Жадни за любов" е авторска на Токича. Той до 2001 има хубави песни и за Малина, после с Про мюзик се уеднакви, щото й жена му Кремена започна да пише текстове и общо-взето, тримата заедно с Папо ги караха по калъп за Анелия, Гергана и после Емилия. Мелодични, приятни, но много едни такива банални. Йовко е уникален - "Тъжно сърце" и "Ти ще бъдеш" са супер модернистични, после и в "Мистерия" попаденията. Много авангарден за пазара ни тогава като музикално мислене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ооо това беше първата песен от албума, която ми се заби яко в главата, както и "Страсти" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 nenooo123 каза: Ооо това беше първата песен от албума, която ми се заби яко в главата, както и "Страсти" Това е яко денс плюс фолклорните напеви накрая - приказка, обожавам я. Йовко много разчупи Деса тогава. Добре, че е била отворена за такива идеи и най-вече такива, които й прилягат... Тогава е участвала заедно с Глория, Малина и Камелия в модернизирането на жанра, който някои после върнаха обратно в кръчмите. Между другото, купих си диска на "Завинаги" от сегашния преиздаден тираж и си го слушам с кеф, докато намеря оригинала, но не ме кефи тоя принко диск - не са спазили дори автентичната щампа. Мизерници. Писах им, че с със СДР-ове от 70 ст. не може да ни се направят на тарикати, но пак хубаво, че ги преиздодахо, де. "Гасне пламък" на Райна е преиздаден още, Беста на Тони Дачева от 2002, "Първа луна" на Мара и още - другите са споменати в страницата на магазина във Варна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Джена гледания ли си купи? качи на 100к+ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 adorable каза: Но само като аранжимент, иначе е кавър. "Жадни за любов" е авторска на Токича. Той до 2001 има хубави песни и за Малина, после с Про мюзик се уеднакви, щото й жена му Кремена започна да пише текстове и общо-взето, тримата заедно с Папо ги караха по калъп за Анелия, Гергана и после Емилия. Мелодични, приятни, но много едни такива банални. И към тези банални мелодии катп добавим и още по-баналното -"Плакала-Чакала", което Токича използваше по едно време във всички текстове на Емилия, Гергана, някой на Анелия и по тоя начин сам се изтърка и закопа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Гергана ли е единствената, която е възпяла секса с бившия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 meleto каза: За месец ще чукне 3 милиона с това темпо. Гледам, че и Мороко е тръгнало с под 100к на ден. Не ги следя гледанията, но и двете песни са брутални! Неочаквано добра комбинация са тези тримата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Willy каза: Джена гледания ли си купи? качи на 100к+ :1000 (29): Започна да излиза като топ избор отстрани. Аз имам навик да си пускам от тези миксове на ютуб и днес от нищото ми излиза Джена 4-та или 5-та подред, при все, че аз тази песен докрай не съм я слушал никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Senhor каза: Започна да излиза като топ избор отстрани. Аз имам навик да си пускам от тези миксове на ютуб и днес от нищото ми излиза Джена 4-та или 5-та подред, при все, че аз тази песен докрай не съм я слушал никога. А всъщност от какво зависи дали една песен ще се показва отстрани? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Обаче Дразни ме, много дълго време поддържа добри гледания, че тя нищо чудно за направи 9 милиона до края на годината. Сериозен хит се оказа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 HIT каза: А всъщност от какво зависи дали една песен ще се показва отстрани? Нямам никаква идея, но точно заради това гледанията изведнъж секват и изведнъж скачат. Пролетта по едно и също време спряха да излизат "За патрона", "Не те боли", "За мене край си", "Мойта дама", "Напусни". Сега изведнъж първите 3 започнаха да правят по 10-15к на ден, защото отново започнаха да се появяват отстрани. Същата работа с "Ке паса", "Красавицата спяща", "Вземай задължително". Нямам идея как ютуб определя какво да излиза и какво - не, но точно то е главния фактор в трупането на гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Алиша най накрая постигна целта си да се намърда да я излъчват по Планета Джина Стоева даже твърдеше в едно интервю че водила преговори да влиза в Пайнер ама май нещо не са я взели и си остана при Виктор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Където и да я дават си остава Ася колбасарката. Нещо като Кама Гаргата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Dominatora каза: Алиша най накрая постигна целта си да се намърда да я излъчват по Планета Джина Стоева даже твърдеше в едно интервю че водила преговори да влиза в Пайнер ама май нещо не са я взели и си остана при Виктор Е, те я излъчваха още преди 2-3 години - с дуета с Константин, даже на концерт участваше. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Новият им дует е флоп, втора поредна греда за Алис тази година. Да се стяга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Cally-Pressyfan' каза: Е, те я излъчваха още преди 2-3 години - с дуета с Константин, даже на концерт участваше. Верно ма те не излъчват даже дуета с Константин вече или поне аз не го засичам да го излъчват докато по Фен Тв го пускат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Smith каза: Новият им дует е флоп, втора поредна греда за Алис тази година. Да се стяга. Ася йосмата винаги е била под Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Slavi каза: ДЕСИСЛАВА е работила с Токича по албума завинаги. А в ремикса на Тъжно сърце наистина се изявяваше Гергана. Токича ми липсва. Придаваше поп, рок нотка на жанра. Да и той чопваше от тук от там но не 1:1 и не всеки го усещаше. Обичай ме на Анелия беше повлияна от I'm walking away. Класи над оцко и пашев То си беше кавър. Много крадеше и той, но умееше да ги съчетава. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 И догодина ще се разминем без награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Fast каза: И догодина ще се разминем без награди. Ееееееееееее, нали една година си починаха?Много се смъква реномето на поп-фолка така.Всички знаем за какво става въпрос след една такава церемония - масова реклама из медиите, безброй статии и интервюта на певиците, стабилно покачен интерес към жанра.Изключителна лоша политика от страна на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 dj_delmundo каза: И към тези банални мелодии катп добавим и още по-баналното -"Плакала-Чакала", което Токича използваше по едно време във всички текстове на Емилия, Гергана, някой на Анелия и по тоя начин сам се изтърка и закопа... Хаха, тези дни си изтеглих дискографията на Емилия и реших да я изслушам от първия до последния албум. Стигам до "Самотна стая" и си припомних гениалния припев на "Само теб съм обичала": Цитат Колко дълго съм те чакала, колко нощи за теб съм плакала, колко пъти съм се заричала - само теб, теб съм обичала Толкова огромно клише е, как да не ти е мило, като я слушаш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Амброжка. каза: Ееееееееееее, нали една година си починаха?Много се смъква реномето на поп-фолка така.Всички знаем за какво става въпрос след една такава церемония - масова реклама из медиите, безброй статии и интервюта на певиците, стабилно покачен интерес към жанра.Изключителна лоша политика от страна на Пайнер. Лош Пайнер, лош пенсионер! Само и гледа паричките и не ще да даде за една церемония цицията му с циция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари