Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

А на твоята любимка Галош не искаш ли да видиш клипове? :)

Искам, но за съжаление няма как клипчета от кораба да видят бял свят. Жената пее на скъпоструващ частен круиз на отбрана публика, а не в кръчми и столови. Сещаш уи се? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Искам, но за съжаление няма как клипчета от кораба да видят бял свят. Жената пее на скъпоструващ частен круиз на отбрана публика, а не в кръчми и столови. Сещаш уи се? :Vishenka_05:

Пак се търсят оправдания ... като за всички неуспехи в кариерата й :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

ХАхаха, затапка по лъвски! :1000 (6):

--------------------------

Айде поздрав за добро утро за всички раманияци.

Сподели в други сайтове

Пак се търсят оправдания ... като за всички неуспехи в кариерата й :Vishenka_05:

Ма какви неуспехи, Преслава два поредни пъти се излага в пицарии със слаб интерес, Камелия размазва всичко живо, а Галена на корабен круиз за мултимилионери. Емиии вечее Галена КАЛИйе, Цвета парние.

Сподели в други сайтове

Ма какви неуспехи, Преслава два поредни пъти се излага в пицарии със слаб интерес, Камелия размазва всичко живо, а Галена на корабен круиз за мултимилионери. Емиии вечее Галена КАЛИйе, Цвета парние.

Ако иска и на Марс да пее, а Преси в подземие, втората винаги ще я комплексира :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Остави ги да броят и да се самонавиват, че онова нещо за скъпата кола е вселенски хит и са си върнали короната. :whistling: Отстрани виж какви са забавни, особено като обясняваха колко нечуван прием има тая песничка в Пловдив. Преди някой да пусне свястно клипче на "Шушана" де... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ако иска и на Марс да пее, а Преси в подземие, втората винаги ще я комплексира :3fdb8960598fa63e:

Ех, да, така е. :cry2: Кали, престани да си толкова право в целта. Истината боли. :gun_bandana:

ПС: Гаджето на Преслава пребива феновете й. Поредна медийна излагация за толбухинската интригантка! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Остави ги да броят и да се самонавиват, че онова нещо за скъпата кола е вселенски хит и са си върнали короната. :whistling: Отстрани виж какви са забавни, особено като обясняваха колко нечуван прием има тая песничка в Пловдив. Преди някой да пусне свястно клипче на "Шушана" де... :3fdb8960598fa63e:

И на Моро му, Пламба. Забравената Моро му се е приела по-добре от разбивачката на рекорди.

Сподели в други сайтове

Ех, да, така е. :cry2: Кали, престани да си толкова право в целта. Истината боли. :gun_bandana:

ПС: Гаджето на Преслава пребива феновете й. Поредна медийна излагация за толбухинската интригантка! :3fdb8960598fa63e:

Коментирай как Галена чу биса на Преслава на концерта и после като излезе с Фики, без да ги викат на бис, почна да пее "Кой" акапелно :3fdb8960598fa63e:

Ако е пребил Весо Фена - добре е направил.

Сподели в други сайтове

И на Моро му, Пламба. Забравената Моро му се е приела по-добре от разбивачката на рекорди.

Умишлено не я споменах, че ще скочи агитката. :D Да познаем ли коя от двете песни ще се пее от публиката и след 2-3 години по участия и по концерти - Бебето или Скъпата кола? :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Коментирай как Галена чу биса на Преслава на концерта и после като излезе с Фики, без да ги викат на бис, почна да пее "Кой" акапелно :3fdb8960598fa63e:

Ако е пребил Весо Фена - добре е направил.

:1000 (29): :1000 (29):

Съгласен съм за Весо Фена. Дано Павел поне му е нагласил кривия фейс. Но за обикновения българин, който ще прочете новината, Преслава излиза калпавата разпоретина, дето не си намери свестен мъж.

Другото ще се направя, че не съм го прочел. :3fdb8960598fa63e:

Ти ще видиш, когато медицината измисли присаждане на нови гласни струни - тогава ще си говорим. :ae:

Сподели в други сайтове

Умишлено не я споменах, че ще скочи агитката. :D Да познаем ли коя от двете песни ще се пее от публиката и след 2-3 години по участия и по концерти - Бебето или Скъпата кола? :girl_cry2:

Всъщност, Пламба, аз наскоро си дадох сметка защо гледанията на Моро му секнаха така изведнъж - песента спря да се показва отстрани. Постоянно се убеждаваме колко голямо значение има това за всеки сингъл. Песни, забравени от Бога, увеличават трафика си с по 500% и нагоре, ако почнат да се показват, мегахитове потъват в забрава, ако youtube им резне кранчето. Не знам защо Галена изкара такъв пусти късмет с тая песен.

Сподели в други сайтове

Всъщност, Пламба, аз наскоро си дадох сметка защо гледанията на Моро му секнаха така изведнъж - песента спря да се показва отстрани. Постоянно се убеждаваме колко голямо значение има това за всеки сингъл. Песни, забравени от Бога, увеличават трафика си с по 500% и нагоре, ако почнат да се показват, мегахитове потъват в забрава, ако youtube им резне кранчето. Не знам защо Галена изкара такъв пусти късмет с тая песен.

Със сигурност това е един от най-важните фактори. Но и със секнали гледания това е песента-емблема на Галена за 2017 г. И от реакцията на хората 10 месеца след излизането й става ясно, че ще се превърне и в една от емблемите й по принцип.

Сподели в други сайтове

Със сигурност това е един от най-важните фактори. Но и със секнали гледания това е песента-емблема на Галена за 2017 г. И от реакцията на хората 10 месеца след излизането й става ясно, че ще се превърне и в една от елблемите й по принцип.

Не се спря тая никаквица, чак бремеността и бебето в утробата си употреби, за да изкопчи малко слава.

- Fast

Сподели в други сайтове

Галена налага Моро му по участията си. За това я знаят. Не летете в облаците.

:roll1: :roll1: :roll1:

О, извинявай, че Галена пее една от последните си песни по участията си. Какъв грях. Анатема! Гилотина!

Сякаш Преслава не налага Пада звезда и Не се изтриваш по участията си.

Сподели в други сайтове

Галена налага Моро му по участията си. За това я знаят. Не летете в облаците.

Как я налага? С тояги налага феновете си да я запомнят и да пеят ли? :helpsmilie: Тя и TheBoss налага, ама като песента не става се получава разликата между приема на двете песни в Пловдив.

Сподели в други сайтове

Как я налага? С тояги налага феновете си да я запомнят и да пеят ли? :helpsmilie: Тя и TheBoss налага, ама като песента не става се получава разликата между приема на двете песни в Пловдив.

:roll1: :roll1:

Бий ма, обичам та...

Междудругото теорията ми, че нечалга песен няма да се възприема толкова добре колкото яка попфолк резачка излезе вярна. Въпреки това, като бях на морето това лято, мога да свидетелствам, че TheBoss беше стабилен хит.

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1:

Бий ма, обичам та...

Междудругото теорията ми, че нечалга песен няма да се възприема толкова добре колкото яка попфолк разезачка излезе вярна. Въпреки това, като бях на морето това лято, мога да свидетелствам, че TheBoss беше стабилен хит.

Временна работа са подобни песнички. Неслучайно песните на Криско никой не ги помни година след излизането им. Още повече, че са почти едни и същи. Коя подобна поп/рап/денс песен, изпята от чалгар, е останала години наред във времето? На Деса някоя ли, на Глория ли, на Галена ли, на Галин ли? Давам точно тях за пример, защото в различни периоди са клонили към подобни стилове. Народът си иска чалга. Шушана, Хабиби, Кой, Дай ми още, Пей сърце и т.н. мегахитове от последните години го доказват на 200%.

Сподели в други сайтове

Временна работа са подобни песнички. Неслучайно песните на Криско никой не ги помни година след излизането им. Още повече, че са почти едни и същи. Коя подобна поп/рап/денс песен, изпята от чалгар, е останала години наред във времето? На Деса някоя ли, на Глория ли, на Галена ли, на Галин ли? Давам точно тях за пример, защото в различни периоди са клонили към подобни стилове. Народът си иска чалга. Шушана, Хабиби, Кой, Дай ми още, Пей сърце и т.н. мегахитове от последните години го доказват на 200%.

Може би така се получава, защото има много малко продукция от чалгата, която да се отличава.

Сподели в други сайтове

Мдаааа, който си го може и има хитове му се получава. А на който не му се получава да се замисли над това клипче.

Сподели в други сайтове

Преса или Жалка почна да става скучно вече, Фатмата да зима да ражда и да се завръща вече, да раздвижим малко темата за нея или Кама .... че иначе няма къде да пиша колко жалки са някои герои от Тифауто и гордостта, че Валери Милев бил снимал първия си чалга клип с нея, след като беше нас имаш световни клипове на куцо кьораво и сакото от попа цифра години и беше се изтъркал отвсякъде ....

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...