gogo Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Съвсем изпростяхте в опит да издигнете любимките си на пиедестал... Точно Преслава пък ако не може да пее, какво да кажем за останалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 http://kachisnimki.com/image.php?di=SG1Q Тук чучалото пази Хубава си е. Просто е преуморена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 според теб жени като Преслава трябва ли да имат деца ? Защо да не заслужава? Това с децата е грубо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Защо да не заслужава? Това с децата е грубо.. ? всеки месец с различни мъже. дрога,цигари... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 ? всеки месец с различни мъже. дрога,цигари... Не съм и светила за да знам дали това е така. И аз пуша цигари и какво? И да има нещо вярно, всеки може да се поправи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 В историята на Георги Малев се вижда какво се случва като се пусне Moro Mou в дискотека. С цяло гърло се пее все още. Невероятен хит! https://www.instagram.com/georgi_malev/ А Азис също пее " Шушана" : https://www.instagram.com/mariavacheva/ (историята) plambata Галена каза в OK! ,че ще пусне попфолк парче. Това момиче ГеритУ отдавна се показа, че е голяма злоба. Как сега чак я видяхте? По едно време през коментар си изливаше злобата за Галена за какви ли не глупости. А сега реве, че са засегнали любимката и. Такива хора са много странни. Да се оплакваш от същото, което и и правиш , е нелепо. Някакъв усет трябва да има човек. Коментарите за децата са ужасно гнусни! Никой не може да знае на 100% кой какво прави и дали би бил добър родител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не знам ще чупи ли рекорди, но искам ЧАЛГА. Класическа, брутална и ако трябва даже люта чалга. :1000 (29): Още един The Boss няма да ми понесе. Колкото и да се кефя на Галена, подобни песни ги слушам максимум 1 месец и сега не мога да я изтърпя до края даже, на концерта я превъртях. :1000 (24): Дойде на мойто, братле. Това ти го говорих още, като излезе песента, а ти умираше за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 http://kachisnimki.com/image.php?di=SG1Q Тук чучалото пази OMG, като някакъв ръбат мъж-наркоман е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Дойде на мойто, братле. Това ти го говорих още, като излезе песента, а ти умираше за нея. Aaa, не с такива неверни твърдения по мой адрес. :1000 (6): Винаги съм бил на твойто Поствам ти част от коментара си за "The Boss" в темата за нея: Клипът е нещо страшно - надскочила е себе си отново. По песента имам някои забележки - можеше в аранжимента да вкарат повече чалга мотиви, а в текста точно обратното - да избягат от чалга римите като "газар - комплексар". Иначе е зарибяваща , но със сигурност няма да ми стане любимата Галенина песен. Но то е обяснимо - аз си падам по по-нашенските ритми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Aaa, не с такива неверни твърдения по мой адрес. :1000 (6): Винаги съм бил на твойто Поствам ти част от коментара си за "The Boss" в темата за нея: Клипът е нещо страшно - надскочила е себе си отново. По песента имам някои забележки - можеше в аранжимента да вкарат повече чалга мотиви, а в текста точно обратното - да избягат от чалга римите като "газар - комплексар". Иначе е зарибяваща , но със сигурност няма да ми стане любимата Галенина песен. Но то е обяснимо - аз си падам по по-нашенските ритми. Леле, значи те бъркам с друг. Но не - няма с кой, теб не бих те объркал. Спомням си, че в даден момент доста усилено защитаваше песента - че била яка, че била хит. Може да е било малко след, като е излязла, не помня вече, но имахме диалог с теб относно парчето и аз изразявах недоволство, а ти обратното. Както и да е, важното е, че Моро му беше най-добре приетата песен на концерта. :1000 (29): И също толкова важно, че Галена си е взела бележка и следващата песен ще е чалгия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Леле, значи те бъркам с друг. Но не - няма с кой, теб не бих те объркал. Спомням си, че в даден момент доста усилено защитаваше песента - че била яка, че била хит. Може да е било малко след, като е излязла, не помня вече, но имахме диалог с теб относно парчето и аз изразявах недоволство, а ти обратното. Както и да е, важното е, че Моро му беше най-добре приетата песен на концерта. :1000 (29): И също толкова важно, че Галена си е взела бележка и следващата песен ще е чалгия. Тезата ми беше друга за Босът - че Галена се гаври с колежките си дори с такава не особено яка песен и може да направи хит от всичко. Че е хит казвах, да, но че е супер яката песен определено не са мои думи. Слушах я доста в първите 1-2 месеца и дотам. Чакаме чалгията да видим какво ни е подготвила Галче. Декември обикновено излизат едни от най-големите хитове за годината, но до момента положението е много зле. В Гал ни е надеждата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 От Галена очаквам нещо тип "Хавана тропикана". Тя много вдигна летвата с проекти като "Дай ми", "Пак ли", "Спри ме" и "Хавана тропикана". Тази година проектите и ми идват все едно ги е правила просто да има нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Обаче вярно ги няма вече сборните формации за финал на концертите.. Преди като излизаха и ги виждаш на куп създаваха един респект като звезди, пък аплодисменти, а сега не могат да преглътнат егото си да излязат една до друга. Няма я тази колегиална задружност, която и в Сърбия имаше. Дори Рени приобщиха и не я пренебрегваха за участие в общите песни. За брой публика не знам, обаче Софи ги заби с концерта си. Гледах едва 2-3 кратки клипчета и мога да кажа, че само заради това пеене, все едно е на запис, бих отишъл на самостоятелния и концерт, отколкото на този със всички пайнерки накуп, дори и да е по евтин. И песни има, и глас, визията също няма общо с първообраза и - ако всички качествени изпълнители правеха концерти, та и в по малки зали, сега сборните и с покани няма да напълнят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 На Галена от Моро му, нищо не съм слушал. Не знам тая The Boss, какво я възпявате толкоз, къде, къде има такива модерни песни с по-хубово звучене. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 OMG, като някакъв ръбат мъж-наркоман е. Иска ви се. Много си е добре даже. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Обаче вярно ги няма вече сборните формации за финал на концертите.. Преди като излизаха и ги виждаш на куп създаваха един респект като звезди, пък аплодисменти, а сега не могат да преглътнат егото си да излязат една до друга. Няма я тази колегиална задружност, която и в Сърбия имаше. Дори Рени приобщиха и не я пренебрегваха за участие в общите песни. За брой публика не знам, обаче Софи ги заби с концерта си. Гледах едва 2-3 кратки клипчета и мога да кажа, че само заради това пеене, все едно е на запис, бих отишъл на самостоятелния и концерт, отколкото на този със всички пайнерки накуп, дори и да е по евтин. И песни има, и глас, визията също няма общо с първообраза и - ако всички качествени изпълнители правеха концерти, та и в по малки зали, сега сборните и с покани няма да напълнят. Охх Гайтанджиева пак долетя, Ама на кой му пука за Рени та все ни я навираш, не разбирам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Охх Гайтанджиева пак долетя, Ама на кой му пука за Рени та все ни я навираш, не разбирам Благодаря за вниманието, аз безразличните за мен постове ги отминавам. Иначе дай и ти обща песен на Кама с Миле Китич, Бобан, Индира, Сузана и Джорджевич.. Трябва да се дава гласност и на неща, различни от цици и дупета, има и глас в музиката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 според теб жени като Преслава трябва ли да имат деца ? :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 В тоя форум много разбирачи бе еййй. Преслава проби единствено с ГЛАС , а не с разни клипове или разни спонсори и до ден днешен е в топа. Не е единствено с глас. Не е и с харизма. Не е и с съчетанието на двете, което дори според мен някъде в 2005 година бе най-доброто от новата вълна. Истината е, че Преслава проби със свои качества, но се задържа толкова дълго, само и единствено заради договора си... или с липсата на такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 За мен лично проблема не е кой презаписва дадена песен, а с каква умисъл го прави. Повече от ясно е, че Преслава се опита да преповтори случая с Как да те забравя и донякъде й се получи. Всички други, които пеят или презаписват песента, го правят заради удоволствието. Версията на Емилия е жестока! Със сигурност по-добра. Преслава израстна като човек, и вече не е същата кариеристка като преди 7 години, като се има в предвид че си намери стабилен приятел и забременя. Тя сама каза в онзи лайф че я е записала защото я харесва и ми звучеше искрено. Тази година размаза всички, щом другите агитки сте опрели да я хейтите за това защото няма за какво друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Преслава израстна като човек, и вече не е същата кариеристка като преди 7 години, като се има в предвид че си намери стабилен приятел и забременя. Тя сама каза в онзи лайф че я е записала защото я харесва и ми звучеше искрено. Тази година размаза всички, щом другите агитки сте опрели да я хейтите за това защото няма за какво друго. Да си хейтят , яд ги е ,че вече толкова години Преслава продължава да ги удря в земята всички кокошки и е много по търсена от всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 По това време преди 10 години бяхме на абсолютния връх Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Да си хейтят , яд ги е ,че вече толкова години Преслава продължава да ги удря в земята всички кокошки и е много по търсена от всички. Мечтател ! Велики !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 OMG, като някакъв ръбат мъж-наркоман е. Бустанско плашило. Не напразно е фразата от песента й- "Тук жена му (плашилото) пази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 С тебе ми е най, С вас ми е най, С мене ми е най Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари