Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Същевременно за миналата седмица Илиян и Ася имат повече гледания от Преса. Само 4 седмици държа фронта за чалгата. Очаквах да е до края на годината №1. Гледам, че първият им дует от началото на годината има над 11 млн гледания. И това не мога да го повярвам. Детективствал ли си дали са легитимни? То ще вземе да се окаже, че е един от най-големите хитове на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Кого го ебе за мижавата класацийка на някакъв западнал сайт? Ок, Преслава е спечелила, значи се е намерило 50-ина човека да гласуват за нея. Нищо друго не показва. Същевременно за миналата седмица Илиян и Ася имат повече гледания от Преса. Само 4 седмици държа фронта за чалгата. Очаквах да е до края на годината №1. Песента на Илиян и Алисия е нова , но се съмнявам да постигне успеха на предния им дует.Победата е важна,защото е поредна.5 пъти да си номер 1 не е малко,при положение , че това е единствения сайт, който що-годе е обективен и раздава призове след като нямаме наградите на Планета.Вярно е , че напоследък доста е опустял.Преди на премиери правеше тройно повече коментари от колкото сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Кого го ебе за мижавата класацийка на някакъв западнал сайт? Ок, Преслава е спечелила, значи се е намерило 50-ина човека да гласуват за нея. Нищо друго не показва. Същевременно за миналата седмица Илиян и Ася имат повече гледания от Преса. Само 4 седмици държа фронта за чалгата. Очаквах да е до края на годината №1. Вече не е на началната страница и гледанията паднаха скандално силно! Изненадва ме ниския интерес към БИК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Яница е 5 седмици на второ място. Ако не беше излязла на Преслава, това щеше да е сигурно седма победа за Изкушение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Читателите на Signal.bg номинират най-добрите изпълнители, които ще се борят за наградата "Фолк идол на годината". До 7 януари 2018 година може да дадете своя глас. Трябва да номинирате ТРИМА ИЗПЪЛНИТЕЛИ, които според вас са се справили най-добре през 2017-а година. Изпълнителите, които съберат най-много гласове, ще оформят топ 10 на най-добрите фолк звезди през годината." Лично аз подкрепям Галена, Камелия и Емилия. Диктаторките тази година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Читателите на Signal.bg номинират най-добрите изпълнители, които ще се борят за наградата "Фолк идол на годината". До 7 януари 2018 година може да дадете своя глас. Трябва да номинирате ТРИМА ИЗПЪЛНИТЕЛИ, които според вас са се справили най-добре през 2017-а година. Изпълнителите, които съберат най-много гласове, ще оформят топ 10 на най-добрите фолк звезди през годината." Лично аз подкрепям Галена, Камелия и Емилия. Диктаторките тази година! Аз гласувах за Преслава, Емануела и Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Аз гласувах за Преслава, Емануела и Джена. Емануела какъв идол е Въобще има ли фенове дето да са основно за нея, а не симпатии от феновете на други певици? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Подкрепете Яни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Гледам, че първият им дует от началото на годината има над 11 млн гледания. И това не мога да го повярвам. Детективствал ли си дали са легитимни? То ще вземе да се окаже, че е един от най-големите хитове на годината. Смятам, че са. "Нито дума" е топ хит, всички тийнове боготворят Алисия, диджеите също. Дори и най-тъпите ѝ песни са хитове. Илиян пък привлича циганската аудиторията, която виждаме какви гледания прави на някакви песни като "Кас иси". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Подкрепете Яни! Аз го направих. Преслава, Яница и третата.......убий ме, ама не се сещам коя беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ако беше спечелила песен на Галена друго щеше да говориш, ама както и да е. Нали успехите на Преслава никога не трябва да бъдат признавани no matter what.. Напротив. За мен класацията на Сигнал има нулева легитимност. Не ми пука дали Галена, Преслава или който и да е я печели. Не отразява реалността. Виж, за тримесечни и годишни класации по бих се съгласил, защото повече хора гласуват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Я са смотай... От какъв зор Най-малкото няма да се излага в дуетите с участниците. Залеза и зората от Гласът е едно от най-лошите изпълнение в историята на българската телевизия Ако изберат Гло, ще е само защото Камелия се е отказала, а двете с Гло са аверки и съм сигурен, че тя е ходатайствала за нея. Да, точно за това ще да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Читателите на Signal.bg номинират най-добрите изпълнители, които ще се борят за наградата "Фолк идол на годината". До 7 януари 2018 година може да дадете своя глас. Трябва да номинирате ТРИМА ИЗПЪЛНИТЕЛИ, които според вас са се справили най-добре през 2017-а година. Изпълнителите, които съберат най-много гласове, ще оформят топ 10 на най-добрите фолк звезди през годината." Лично аз подкрепям Галена, Камелия и Емилия. Диктаторките тази година! Камелия Галена Яница Така ги писах аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Да, точно за това ще да е. Да, виж как знаеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Аз писах Яница, Джулия и Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Аднан Бийтс е новият Оцко! Галена да не се ослушва, а да го прилапва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 https://www.facebook.com/fantv.bg/photos/a....5120210/?type=3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Аз писах: Преслава / Яница / Деси Слава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 https://www.facebook.com/fantv.bg/photos/a....5120210/?type=3 Наглостта си има ново име - Ашлей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Наглостта си има ново име - Ашлей Айшето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 "Читателите на Signal.bg номинират най-добрите изпълнители, които ще се борят за наградата "Фолк идол на годината". До 7 януари 2018 година може да дадете своя глас. Трябва да номинирате ТРИМА ИЗПЪЛНИТЕЛИ, които според вас са се справили най-добре през 2017-а година. Изпълнителите, които съберат най-много гласове, ще оформят топ 10 на най-добрите фолк звезди през годината." Лично аз подкрепям Галена, Камелия и Емилия. Диктаторките тази година! Аз гласувах за Преслава, Джена, Емануела. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ако изберат Гло, ще е само защото Камелия се е отказала, а двете с Гло са аверки и съм сигурен, че тя е ходатайствала за нея. Само това, че имат съмнения дали да сменят Камелия с някой друг е странно и още по-странен става коментарът ти. От какъв зор Камелия да ходатайства за когото и да е било и ако Камелия се е отказала, нямаше да я питат за формата, който предстои. Сигурно организаторите се чудят още дали да заложат на Камелия или на друго име и я държат в неведение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Само това, че имат съмнения дали да сменят Камелия с някой друг е странно и още по-странен става коментарът ти. От какъв зор Камелия да ходатайства за когото и да е било и ако Камелия се е отказала, нямаше да я питат за формата, който предстои. Сигурно организаторите се чудят още дали да заложат на Камелия или на друго име и я държат в неведение. Тя ще е ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Живота ме влече, ма много ме влече :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Андреа и Sergio снимаха клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари