Willy Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Да, защото регламентът им е такъв - може да се гласува за песни, излезли в последната 1 година. п.с. Превъртаме ли милион пъти изпълнението на Яни? Да, страшна е! Но, топа си остава изпълнението на ВЧП на 13 години планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 "Читателите на Signal.bg номинират най-добрите изпълнители, които ще се борят за наградата "Фолк идол на годината". До 7 януари 2018 година може да дадете своя глас. Трябва да номинирате ТРИМА ИЗПЪЛНИТЕЛИ, които според вас са се справили най-добре през 2017-а година. Изпълнителите, които съберат най-много гласове, ще оформят топ 10 на най-добрите фолк звезди през годината." Лично аз подкрепям Галена, Камелия и Емилия. Диктаторките тази година! Аз допкрепям Галена , Преслава и Емилия ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Каква тишина, каква пустош в Рамания! Какво ви става бре хора? Къде изчезнахте всички? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Цитирай един известен изпълнител в световен мащаб, пробил с победа във формата Дъ Войс, където акцента е върху журито, а не изпълнителите, колкото и противоречиво да звучи впредвид концепцията. В по-следващия сезон искаме Adnan Beats+Game Over в журито! Не говорим само за победителите, а като цяло за участниците. Докато тече самото шоу има някаква еуфория, че едва ли не това са новите големи звезди на Бг, а разни самопродуциращи се като Графа и Камелия дори дават обещания на този и онзи, а накрая какво- за 4 сезона само една Роксана стана някаква звезда и то благодарение на не-самопродуциращата се Ивана. Да не говорим, че се вижда разликата между това как Гласът третира имената и как го прави Фактора- тази година забелязваме това в лицето на една Милена, която в първия формат мина някак вяло и не беше оценена напълно, а във втория станахме свидетели на доста по-усилено налагане на образа й за пред хората. Според мен Саня се кани да я направи новата сензация, но ще видим. А относно позицията на формата в чужбина- не следя много как е по другите страни освен САЩ, но там конкретно до такава степен участниците са фаворити на публиката, че много често след даден лайф като им качат изпълненията в iTunes те моментално окупират ТОП 10 и понякога дори изместват супер хитове със стабилни позиции там. Дори и след края на формата някои си остават най-малкото локални звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Излезе новината в сайта на БТВ и никакви коментари нито тук, нито в Сигнала. Значи всичко е нормално, точно, коректно... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Излезе новината в сайта на БТВ и никакви коментари нито тук, нито в Сигнала. Значи всичко е нормално, точно, коректно... :1000 (19): Да просто никой не го вълнува едно безрейтингово предаване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Да просто никой не го вълнува едно безрейтингово предаване. О, ти не беше ли онзи оракул, който правеше прогнози? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Е какво беше това намесване на Глория 5 дни по-рано... какво става? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 О, ти не беше ли онзи оракул, който правеше прогнози? Да ,но това не променя фактите.Никой не го гледа и не се вълнува освен теб. Безхитова и завряна в кучи гъз е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Е какво беше това намесване на Глория 5 дни по-рано... какво става? :1000 (29): Медийна политика! Нема да намесват Татяна, я? Отдавна имаше сигнали, че старото жури ще бъде и в новия формат. Просто малко драматизъм.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Щото някой помни първото и журиране и някоя звезда да е създала.То бездарието само си каза ,че се е чувствала не на място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Рени - моден диктатор още с появата си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 И сега какво? Ще гледаме новите зъбки на Кама още 3-4 месеца в прайм.тайма? Б`аси мъката за такива като Лукас.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 И сега какво? Ще гледаме новите зъбки на Кама още 3-4 месеца в прайм.тайма? Б`аси мъката за такива като Лукас.... Хаха кой ще я гледа освен тебе...дреме ми за бездария.Хит трябва..хит....нямаме от 2002ра.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Каква тишина, каква пустош в Рамания! Какво ви става бре хора? Къде изчезнахте всички? Фокси, как ще свърши Лудогорец - ЦСКА? 😁 Скучно е наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Не говорим само за победителите, а като цяло за участниците. Докато тече самото шоу има някаква еуфория, че едва ли не това са новите големи звезди на Бг, а разни самопродуциращи се като Графа и Камелия дори дават обещания на този и онзи, а накрая какво- за 4 сезона само една Роксана стана някаква звезда и то благодарение на не-самопродуциращата се Ивана. Да не говорим, че се вижда разликата между това как Гласът третира имената и как го прави Фактора- тази година забелязваме това в лицето на една Милена, която в първия формат мина някак вяло и не беше оценена напълно, а във втория станахме свидетели на доста по-усилено налагане на образа й за пред хората. Според мен Саня се кани да я направи новата сензация, но ще видим. А относно позицията на формата в чужбина- не следя много как е по другите страни освен САЩ, но там конкретно до такава степен участниците са фаворити на публиката, че много често след даден лайф като им качат изпълненията в iTunes те моментално окупират ТОП 10 и понякога дори изместват супер хитове със стабилни позиции там. Дори и след края на формата някои си остават най-малкото локални звезди. Квато практиката по-света, такава и у наше село. По принцип не следя формата, освен в момента малко от малко немския, ма из инфотейнмънт потока не съм чул нито едно заглавие на победител от Дъ Войс. Освен като са ги обявили. И без това, вече казах, Войс е формат който акцентира върху журито, и съответно намазват техните кариери, впредвид че май подбират предимно изпълнители за целта, за разлика от примерно Айдъл или Фактор където има и продуценти уж. От време на време. Но да се върне на нашите ширини. Де факто има точно 2-3 имена от тия формати, които могат да се пофалят с някви успехи, и то въпреки участието си в съответното ТВ караоке. И не, не ми хвали Саня че правела нещо, Саня отчита дейност нещо си там, и е крайно време да я разкарат щото още преди 2 сезона беше негледаема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Всъщност важното не е откъде идва проблемът на формата, а дали го има. В Бг определено проблем има, щом конкурентни предавания могат да направят нещо повече от същите звезди, минали през Гласът. А Саня, макар и да не е най-приятната персона, поне знае как да направи любимците си популярни за по 2-3 хита. Тези от Гласът и това нямат, те просто се връщат в лигата на безизвестните певци в мигът, в който продуцентите изцедят каквото може от тях и им приключи сезона. И във връзка с това казвам, че за мен предстоящият сезон няма да има особено голям рейтинг, пък единственото което можем да направим оттук нататък е да почакаме за фалшивите статистики на Фокси. На мен ми е по-интересно Нова дали ще решат да са им конкуренция с Капките, миналия път доста сгафиха накрая и доста хора се разочароваха от тях, а и Гласът се показа като реален съперник, макар и само в първите епизоди. Тук може би е идеалния момент да си поговорим коя ли фолк дива би се съгласила да участва, след като двете най-изявени риалити фенки- Деса и Преса- вече минаха? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Всъщност важното не е откъде идва проблемът на формата, а дали го има. В Бг определено проблем има, щом конкурентни предавания могат да направят нещо повече от същите звезди, минали през Гласът. А Саня, макар и да не е най-приятната персона, поне знае как да направи любимците си популярни за по 2-3 хита. Тези от Гласът и това нямат, те просто се връщат в лигата на безизвестните певци в мигът, в който продуцентите изцедят каквото може от тях и им приключи сезона. И във връзка с това казвам, че за мен предстоящият сезон няма да има особено голям рейтинг, пък единственото което можем да направим оттук нататък е да почакаме за фалшивите статистики на Фокси. На мен ми е по-интересно Нова дали ще решат да са им конкуренция с Капките, миналия път доста сгафиха накрая и доста хора се разочароваха от тях, а и Гласът се показа като реален съперник, макар и само в първите епизоди. Тук може би е идеалния момент да си поговорим коя ли фолк дива би се съгласила да участва, след като двете най-изявени риалити фенки- Деса и Преса- вече минаха? Много бих искала да видя Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Много бих искала да видя Емилия Тя не е участвала в риалити досега и това би било идеалното първо такова за нея, но се съмнявам да се навие. Иначе вокалните й качества могат доста да й помогнат да изпъкне. Мисля си, че може да е Емануела. Тя също взе да ходи доста по риалити предаванията, а и реално може да пее, макар и да го показва малко. Другията опция за мен е Кали, тя се справи доста добре с различните стилове в Пей с мен. И все пак мисля, че Капките трябва да си дадат почивка. На Биг Брадър му се наложи след излагацията с Христина и ДС, може и тук недоволството от прецакването на реалната победителка да повлияе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Рени - моден диктатор още с появата си! РЕНИ е една от малкото певици ,които могат да се похвалят със завидни успехи в кариерата си . Тя е единствената певица ,която прави първите си няколко албума на български и сръбски език . Няма да забравя никога далечната 1999-та година ,когато Рени издаде "Като птица " какъв фурор предизвика на музикалният пазар , колко много копия на албума бяха продадени и невероятния концерт в НДК първия самостоятелен концерт на певица от поп фолк жанра . Рени е достойна за уважение , защото само един инстински професионалист може да постигне такива върхови моменти в кариерата си без фалш и плейбек ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Тя не е участвала в риалити досега и това би било идеалното първо такова за нея, но се съмнявам да се навие. Иначе вокалните й качества могат доста да й помогнат да изпъкне. Мисля си, че може да е Емануела. Тя също взе да ходи доста по риалити предаванията, а и реално може да пее, макар и да го показва малко. Другията опция за мен е Кали, тя се справи доста добре с различните стилове в Пей с мен. И все пак мисля, че Капките трябва да си дадат почивка. На Биг Брадър му се наложи след излагацията с Христина и ДС, може и тук недоволството от прецакването на реалната победителка да повлияе. Аз не мога да разбера как Емануела като нямаше толкова големи хитове в Пайнер пееше на живо и представянията и на концертите бяха топ,а сега когато е реално в топа се излага с плейбек..Емилия има големи качества би ми било интересно да я гледам,но едва ли с малко дете и участия би и се занимавало..Въобще последните предавания по Нова се славят с нереални победители.Само за Джино се зарадвах,заради безпричинната омраза,която отнесе вътре.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 РЕНИ е една от малкото певици ,които могат да се похвалят със завидни успехи в кариерата си . Тя е единствената певица ,която прави първите си няколко албума на български и сръбски език . Няма да забравя никога далечната 1999-та година ,когато Рени издаде "Като птица " какъв фурор предизвика на музикалният пазар , колко много копия на албума бяха продадени и невероятния концерт в НДК първия самостоятелен концерт на певица от поп фолк жанра . Рени е достойна за уважение , защото само един инстински професионалист може да постигне такива върхови моменти в кариерата си без фалш и плейбек ! Звучиш като статия на Хари Янакиев. Добре дошъл във форума, но колкото по-скоро спреш с клишетата и лустрото, толкова по-добре за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Звучиш като статия на Хари Янакиев. Добре дошъл във форума, но колкото по-скоро спреш с клишетата и лустрото, толкова по-добре за теб. Благодаря добре заварил , не мисля че звуча като г-н Янакиев , но благодаря за съвета ще го имам в предвид приемам и критика . Всичко добро ти желая ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Благодаря добре заварил , не мисля че звуча като г-н Янакиев , но благодаря за съвета ще го имам в предвид приемам и критика . Всичко добро ти желая ! И аз, просто приятелски съвет ти давам. Тук сме, за да обменяме мнения (особено негативни ). Помпозни хвалби има достатъчно в сайта на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 И аз, просто приятелски съвет ти давам. Тук сме, за да обменяме мнения (особено негативни ). Помпозни хвалби има достатъчно в сайта на Планета. Коментирай този хит Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари