Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Може би Преси е енергиен вампир и е изпила енергията и на турне 2007 ? Като спомена Преси - 13 години в топ 3 - феноменален изпълнител! Лично и категорично задмина ГИК. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Като спомена Преси - 13 години в топ 3 - феноменален изпълнител! Лично и категорично задмина ГИК. Дано детето я стимулира още 13 години да е в топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Дано детето я стимулира още 13 години да е в топ 3. В Божиите уши, драга! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 (редактирано) Това е ЕЛИТА известна е с хита "Давай още " която е поместена в компилацията на Димчо Делев през 2000-та година носеща гръмкото заглавие " Фолк Шанс" според мене това е по скоро "Фолк бардак " хахахаха Редактирано Декември 12 от PayneraDimitrov Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Обаче сега гледам клипчетата от концерта, и ме прави впечатление, че хората пеят страшно много на Яница - и на трите й песни. Личи си, че вече и тя е лидерка, но момичето го заслужава, прави хубави песни със скъпи клипове и визии на светавно ниво. Уникална е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Важното е, че уважи публиката с живо пеене, без значение какво е озвучаването в залата, то се усеща, че не е ОК, но уважението си е уважение. И на трите песни пеят и избухват, личи си, че и тя се радва на този прием. Заслужава го - всяка песен и клип са изпипани, въведе едва ли не нов стил дори. "Фуклата" ми е една от любимите песни тая година, и се радвам, че можах да чуя на живо (на клипа - на живо, не, че съм бил там). То от целия концерт най-много ми хареса Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Първата песен в тоя клип "Moro mou" на английски ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Първата песен в тоя клип "Moro mou" на английски ли е? Има нещо общо в куплета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Рени - моден диктатор още с появата си! Колко е грозна и ДЕБЕЛА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Има нещо общо в куплета. Нещо общо ли... 1:1 е куплетът. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лепнали са възрастово ограничение на Тотя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лепнали са възрастово ограничение на Тотя. Евала! Така и се пада на селянката :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Лепнали са възрастово ограничение на Тотя. Густоооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Татяна За мое съжаление тази нощ aдминистрацията на "Ютюб" цензурира песента и видеото към най-новият ми проект "За големите мъже" Въпреки това искам да благодаря на всички вас за огромния интерес и положителни отзиви. 💣Песента и видеото, можете да гледате и слушате в канала на "Ютюб", като потвърдите годините си. А, по телевизия Планета и Планета HD, ще може да я гледате след 23:00 часа с червена точка. Обичам ви и се радвам, че ви имам!💞 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Много перверзен клип си беше за времето.. 2004 година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Клипа го цензурираха в 21:00. Купувала е начални гледания. Нереален ми идва интереса към проекта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Страшна песничка, поздрави за всички Жалко , че Устата не прави такива яки песнички вече, в Пайнер почти няма нещо, което да ми хареса. Но старите му хитове са уникат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Cally коментирай тук..голям хит беше тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Новия хит на Елфинор-Лукреция е тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Клипа го цензурираха в 21:00. Купувала е начални гледания. Нереален ми идва интереса към проекта. Това й беше... Обаче някакъв бъг ли.има, вчера гледам коментарите под песента на Камелия бяха 140, а преди това бяха 270. Сега гледам са 370 ??? Защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Това й беше... Обаче някакъв бъг ли.има, вчера гледам коментарите под песента на Камелия бяха 140, а преди това бяха 270. Сега гледам са 370 ??? Защо така? В клипа на Кама като цяло има някакъв бъг. На мен в единия ден ми показва, че е направила към 80-90K, в другия- драстично по-малко, а на по-следващия- още повече от първия. Системата нещо не разпределя както трябва статистиките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Кама е с реклама в youtube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Кама е с реклама в youtube. Това е забранено? Или е прецедент, защото е пайнерски непознато? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Това е забранено? Или е прецедент, защото е пайнерски непознато? Да, Ками е новаторка и в това. Иначе не е забранено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Да, Ками е новаторка и в това. Иначе не е забранено. А не би трябвало да е новаторка. Редното е да се прави така, а не да се плаща на фирми посредници, които да купуват трафик за милиони.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари