Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Тя е антиГалена, от нея добра дума за Галош няма да чуеш. ;)

Ясно ми е .. Явно тук само аз не се ограничавам до една певица и да мразя всички останали :1000 (29):

Аз харесвам и Преслава и Галена.

Сподели в други сайтове

Аз харесвам и Преслава и Галена.

И аз. Но и двете ги критикувам, когато мисля, че заслужават. Е... повече Преслава, защото ми харесва да дразня Пресови. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И аз. Но и двете ги критикувам, когато мисля, че заслужават. Е... повече Преслава, защото ми харесва да дразня Пресови. :3fdb8960598fa63e:

И аз винаги казвам за някой изпълнител, когато нещо не ми допада. Чудя се на коя феновете палят резачката по-лесно.. Преси, Галена или тези на Камелия?

Сподели в други сайтове

КалиПресифан, кефиш ли се пред монитора, че Галена няма да мине Преслава по начален интерес ?

Да, в неудържим възторг съм :Vishenka_05: .. няма да мине и "Вредна съм за жени" вероятно, какво остава за "В профила ти влизам" :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

От малка моето да пипат мразя :Vishenka_05:

:1000 (29): :1000 (29):

Истината е, че Галена, ако искаше да подобри рекорда, трябваше да си даде повече зор. Тая изтъркана музика на Пашев убива цялото настроение. Биващо е парчето, ама не заслужава 500К за първо денонощие.

Сподели в други сайтове

Тя е антиГалена, от нея добра дума за Галош няма да чуеш. ;)

Eee недей така.

Обожавах Галена някаде до Хавана Тропикана. Спуквах от вртене албума Аз, обожавах Дай ми, Спри ме, Пак ли, Кой.

Ето това се песни. След това всичко ми е някак изкуствено и изнасилено. В желанието да покаже колко е иновативна, какъв новатор е и че е номер 1, изгуби се по пътя.

Това си е мое мнение. Клипове да, ама каде са добрите песни?

Наистина ли се кефите на това нещо кое излезе днес? Ама искрено?

Сподели в други сайтове

Eee недей така.

Обожавах Галена някаде до Хавана Тропикана. Спуквах от вртене албума Аз, обожавах Дай ми, Спри ме, Пак ли, Кой.

Ето това се песни. След това всичко ми е някак изкуствено и изнасилено. В желанието да покаже колко е иновативна, какъв новатор е и че е номер 1, изгуби се по пътя.

Това си е мое мнение. Клипове да, ама каде са добрите песни?

Наистина ли се кефите на това нещо кое излезе днес? Ама искрено?

:surprise: :surprise:

Верно ли, не мога да повярвам.

Ами, както виждаш, аз и Никола не се кефим така, както бихме искали. А и бая хора изказаха мнение, че са леко разочаровани. Ще видим по-нататък дали песента ще зариби...

Иначе - да, има някакъв спад при песните в последните години. Но то си е до вкус, примерно Пей сърце и Моро Му за мен са яки песни. Но си права, че наистина хитовете й в периода 2010-2014-15 сякаш бяха по на ниво.

Сподели в други сайтове

Ами, както виждаш, аз и Никола не се кефим така, както бихме искали. А и бая хора изказаха мнение, че са леко разочаровани. Ще видим по-нататък дали песента ще зариби...

Иначе - да, има някакъв спад при песните в последните години. Но то си е до вкус, примерно Пей сърце и Моро Му за мен са яки песни. Но си права, че наистина хитовете й в периода 2010-2014-15 сякаш бяха по на ниво.

Нормално - тогава се бореше да изпъкне, имаше огромна конкуренция - Преслава, Джена, Анелия, Елена, Андреа ... Емилия, Мария, Цветелина Янева също бяха в играта - коя със скъпи клипове, коя със силни песни. Докато сега само Анелия и Преслава пускат по един-два хита годишно, Емануела и тя, но като гледам хората не се вълнуват много от нея като личност. Другите или потънаха някъде или все по-рядко уцелват хитове.

Сподели в други сайтове

Нормално - тогава се бореше да изпъкне, имаше огромна конкуренция - Преслава, Джена, Анелия, Елена, Андреа ... Емилия, Мария, Цветелина Янева също бяха в играта - коя със скъпи клипове, коя със силни песни. Докато сега само Анелия и Преслава пускат по един-два хита годишно, Емануела и тя, но като гледам хората не се вълнуват много от нея като личност. Другите или потънаха някъде или все по-рядко уцелват хитове.

Тъжно е, че времена, които дори тогава не се водеха за златни, сега ни се струват като такива. :mf_surrender:

Ами като е нормално да спре да си дава зор, сега ако има награди, Преслава ще спечели Певица на годината и този път ще е честно и заслужено. В Смядово роднините й да не изпадат в депресии...

Сподели в други сайтове

По-искрена не съм била никога. Верно бе така. 1000%20(29).gif

За останалото, радвам се че го осъзнаваш.

Бе една такава искрена, позитивна, непринудена сладурана.

Сега всичко лъха на виж коя съм. И в песните, в комплексарските заглавия, текстовете също, а ще усетиш и ако си пуснеш последните интервюта. Е нема такава комплексарка. Мен лично ме отблъсква това. Дано скоро не и изиграе лоша шега. Само с яки клипове ще кара до време, ама хората си искат качествените песни.

Сподели в други сайтове

Мислиш ли, че това момиче, което разфасова в клипа, е всъщност една интерпретация на Преси под носа ни? :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Тъжно е, че времена, които дори тогава не се водеха за златни, сега ни се струват като такива. :mf_surrender:

Ами като е нормално да спре да си дава зор, сега ако има награди, Преслава ще спечели Певица на годината и този път ще е честно и заслужено. В Смядово роднините й да не изпадат в депресии...

Да, помня как всеки мрънкаше тогава, че чалгата е деградирала, спрямо 2005-2006 .. кой да предположи, че сега ще е сто пъти по-зле :1000 (29):

Мислиш ли, че това момиче, което разфасова в клипа, е всъщност една интерпретация на Преси под носа ни? :3fdb8960598fa63e:

Мигом си го помислих!

Сподели в други сайтове

Мигом си го помислих!

Галош мачка със скрити, а и не дотам знаци в този клип. Рога, сови, разфасовано момиче, а като цяло тоя клип носи някакво creepy усещане. Илюминатка!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Много се изложи Галена. Кога ще спрат с тези агресивни кифленски песни и защо си мислят,че на хората им се слуша това... къде отиде истинският поп-фолк? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Музикална компания Хит Микс Мюзик анонсира своя Коледна програма- подарък към всички фенове.

Пет красиви и прочувствени балади ще прозвучат в нощта на Бъдни вечер. Лорена, Джулиано, Кристиана, Ангел и Тереза ще поднесат на почитателите си истинска феерия от нежност и красота.

Лорена с балада? Интересно... :whistling:

Сподели в други сайтове

Музикална компания Хит Микс Мюзик анонсира своя Коледна програма- подарък към всички фенове.

Пет красиви и прочувствени балади ще прозвучат в нощта на Бъдни вечер. Лорена, Джулиано, Кристиана, Ангел и Тереза ще поднесат на почитателите си истинска феерия от нежност и красота.

Лорена с балада? Интересно... :whistling:

Звучи интересно? С нейните гласови възможности наистина ще е...

Сподели в други сайтове

С нейния мъжки груб глас, очаквам втора версия на Издислав.

Точно... не мисля че може да изпее нежно и красиво балада. Тя толкова се справя и с бързите песни де :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Каква е тая платена популяризация в клипа на Галена ... ужас дъното е стигнала, дори няма гледания и интерес това подобие на песен ... провал , не става само с клипове знаех си ,че балона ще се спука! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...