Slavi Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ти си доказан АНТИ-ГАЛЕНА фен . така че млъквай ,циник,мръсник,лъжец,мошеник, безсрамник, безобразник, нахалник, нагъл,безочливец, маскара...и тн. :1000 (29): Смятам , че един малък спад ще подейства и на нея и на вас изтрезняващо . Време е да клекнете пред Пресови. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Тази година има поне 10 хита в чалгата по големи хитове от Моро му. Това че 4-5 човека в Рама се самоубеждават , че хита на годината е Моро му , далеч не се припокрива с общата нагласа. Дори един Румен Борилов е с по стабилен хит. Азис с Мотел, Как да изтрезня, Емануела с 2-3 мегахита, Ме густа, Пате, Добре ти беше,Преслава с Не се изтриваш. Това е годината на Шушана а не на Моро му,... Галена има нормална година . В сравнение с успехи от предни години бледнее. Феновете на Преслава има защо да ликуват. Злорадстват, но чак злоба не виждам. И повечето Галенови го правят след проект на Преслава Само Мотел и Шушана са по стабилни хитове, другите са или същото ниво или по слаби, така че не важиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Абе алооо просто песента не става.Кво ме ебе къв е клипа като песента е боза.Фен съм на Деса,ама Преслава е с хита в момента.Ква завист кви 5 лв Галена се излага тая година.Освен морому...нищо не става. Ама какво разбираме ние от световно ниво? Жената си скъсва гъза от бачкане, а ние злобните все не го оценяваме. Всичко е новаторско и различно, а ние все недоволни. Започнах да се срамувам сама от себе си, чесно. Виж че е Коледа и всички патуват? Нищо че утре за Бъдни вечер трябва да са си у дома, за премиерата всички патуваха. И то без техника, телефони и изолирани от света. Не ли ти стана ясно? И не туку ми хвали тая с лайф записите. Направила била 500 000 на премиерата? Ами той новия мафиот, мутрата Павел плаща гледанята с мутренските пари, не виждаш ли? Това да не ти е Галю милия, кой чесно си бачка и само от вафличките си е милионер? И на Галя не и трабва никой да плаща, тая сама си постига. Галю нещо около дома, сметките...и това е. Каде сте търгнали да ми я сравнявате с Преса-мутреса? Неблагодарници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 На Лорена баладата да не е с Джулиано? Или е Ако можеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ти си доказан АНТИ-ГАЛЕНА фен . така че млъквай ,циник,мръсник,лъжец,мошеник, безсрамник, безобразник, нахалник, нагъл,безочливец, маскара...и тн. Бъзик, бе, дишай... тва е просто шоу Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 На Лорена баладата да не е с Джулиано? Или е Ако можеш? Самостоятелна песен е и не е балада просто е с по-бавно темпо тип дай ми още, в твойте очи.. музика и аранжимент Даниел Ганев реж. Стенли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Самостоятелна песен е и не е балада просто е с по-бавно темпо тип дай ми още, в твойте очи.. музика и аранжимент Даниел Ганев реж. Стенли. Това е песента, която ще излиза утре в Коледната програма на Хит ТВ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Ама какво разбираме ние от световно ниво? Жената си скъсва гъза от бачкане, а ние злобните все не го оценяваме. Всичко е новаторско и различно, а ние все недоволни. Започнах да се срамувам сама от себе си, чесно. Виж че е Коледа и всички патуват? Нищо че утре за Бъдни вечер трябва да са си у дома, за премиерата всички патуваха. И то без техника, телефони и изолирани от света. Не ли ти стана ясно? И не туку ми хвали тая с лайф записите. Направила била 500 000 на премиерата? Ами той новия мафиот, мутрата Павел плаща гледанята с мутренските пари, не виждаш ли? Това да не ти е Галю милия, кой чесно си бачка и само от вафличките си е милионер? И на Галя не и трабва никой да плаща, тая сама си постига. Галю нещо около дома, сметките...и това е. Каде сте търгнали да ми я сравнявате с Преса-мутреса? Неблагодарници. Така е Лаки, всички пътуват в БГ заради празниците (и феновете на Преса ) затова ти си лидер в тази анти кампаня... сигурно Павел те е добре платил. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Така е Лаки, всички пътуват в БГ заради празниците (и феновете на Преса ) затова ти си лидер в тази анти кампаня... сигурно Павел те е добре платил. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :roll1: В Македония не пътувате ли? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галя е карала хората от Пайнер да изтрият негативните коментари от клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галя е карала хората от Пайнер да изтрият негативните коментари от клипа. Дъно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галя е карала хората от Пайнер да изтрият негативните коментари от клипа. Как разбра? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галя е карала хората от Пайнер да изтрият негативните коментари от клипа. не е вярно. нон стоп следя коментарите 98% пложителни само ! песента се харесва многооооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 :roll1: В Македония не пътувате ли? "Пристигамe само със вертолети" (нали Лаки) Шегувам се. НЕ просто те пътуват заради празниците, при нас Бъдни вечер и Коледа се празнуват на 6-ти и 7-ми оф January. Когато се спомене Коледа и Планета ТВ, сещам се на това... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галя е карала хората от Пайнер да изтрият негативните коментари от клипа. Докажи! Ти каза и, че Галена е искала да й спрат лайфа от концерта, а се оказа, че е била Преслава. Да не се окаже пак някоя грешка :1000 (29): Галена снощи снима нещо едва ли е имала време даже да погледне какво се случва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галя е карала хората от Пайнер да изтрият негативните коментари от клипа. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Любовта е една от любимите ми песни на Малина. Как разбра? Имаше няколко топ коментара че хората искат чалга. Сега никакви ги няма. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Ама какво разбираме ние от световно ниво? Жената си скъсва гъза от бачкане, а ние злобните все не го оценяваме. Всичко е новаторско и различно, а ние все недоволни. Започнах да се срамувам сама от себе си, чесно. Виж че е Коледа и всички патуват? Нищо че утре за Бъдни вечер трябва да са си у дома, за премиерата всички патуваха. И то без техника, телефони и изолирани от света. Не ли ти стана ясно? И не туку ми хвали тая с лайф записите. Направила била 500 000 на премиерата? Ами той новия мафиот, мутрата Павел плаща гледанята с мутренските пари, не виждаш ли? Това да не ти е Галю милия, кой чесно си бачка и само от вафличките си е милионер? И на Галя не и трабва никой да плаща, тая сама си постига. Галю нещо около дома, сметките...и това е. Каде сте търгнали да ми я сравнявате с Преса-мутреса? Неблагодарници. Галя е карала хората от Пайнер да изтрият негативните коментари от клипа. Да не забравяме и че най харесван коментар под дуета на Преслава и Джена беше нещо свързано с цигарите и Преслава, сега къде е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Най-потресаващо беше с циците и млякото при Емилия. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 до края на деня ще има над 300 к. чупим ли рекорди ? най гледаната песен по време на коледните празници Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 :1000 (29): Смятам , че един малък спад ще подейства и на нея и на вас изтрезняващо . Време е да клекнете пред Пресови. :1000 (29): Не могат да понесат факта,че Преслава с повечко усилия,хубав не-имиджов клип,хубава песен и най-важното добро изпяване би рекордите на всички пайнерки , както и на Азис , което май до тогава не се беше случвало и то със самостоятелна песен.Преди това с "Тук жена му пази" също бяха пред "Моро му" с начален интерес , но тука някои лаеха , че била дует и за това.А това,че Галена с последните си два проекта набляга на клипа , а не на песента си личи.Песните остават във време,а клиповете са по-скоро за начален интерес и никой не ги помни след месец-два. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 6 млн. без клип Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 11 млн. със слайдшоу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 сигурно Павел те е добре платил. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ами няма само вафлю да плаща, я..... "Пристигамe само със вертолети" (нали Лаки) Шегувам се. НЕ просто те пътуват заради празниците, при нас Бъдни вечер и Коледа се празнуват на 6-ти и 7-ми оф January. Ами хора от класа така пътуват... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари