GSA Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Евала на Райна, че ще си спази обещанието и ще издаде и поп-фолк албум съвсем скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Келфайда от тес албуми след като няма поне една песен която да не сме я чували въопще давам пример с албума на Камелия нещо горещо в тоя албум половината от песните не ги знаех след като ми го подариха щото ми беше подарък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Азо защо се задържа толкова малко време в Пайнер? Азис никога не е бил в Пайнер. Беше си дал песента за тяхна компилация с отделен договор, че не иска пари от продажбите, а само ротация по ТВ Планета. Толкоз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Да, хубаво е в тия албуми да има поне 2 песни "изненада", Камелия винаги имаше по някоя нова в албум, че и няколко, Стораро издаде троен, като единия диск беше цели 16 чисто нови песни (гръцки кавъри, но все пак - нови, а те останалите пак са му такива, намерил си нишата явно). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Песента с която Андреа започна да си проваля кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Относно Андреа, гледах и интервюто относно Пайнер, бая му е събрала на инжинерчето явно. Ама то си беше ясно, че на тия цени реално не се работи и всичко са обврързващи договори, кой ще ти даде 8 хилядарки за час плейбек?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Келфайда от тес албуми след като няма поне една песен която да не сме я чували въопще давам пример с албума на Камелия нещо горещо в тоя албум половината от песните не ги знаех след като ми го подариха щото ми беше подарък Поне една нова песен ще има, ако решат да го издадат скоро, преди да е заснела и нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Келфайда от тес албуми след като няма поне една песен която да не сме я чували въопще давам пример с албума на Камелия нещо горещо в тоя албум половината от песните не ги знаех след като ми го подариха щото ми беше подарък В днешно време албумите се издават за престиж, изключвам тези във фолклора, защото там се правят повече продажби. Но и аз съм на мнение, че поне 3 нови песни трябва да има, за да може повече хора да си закупят продукта. Защото повечето певици, единствено мрънкат за това, че албуми не се купуват и, видиш ли, защо да си правят труда да издават нови такива. И разбира се, че няма да се купуват, след като повечето албуми днес са си едни компилации, събиращи песните на дадения изпълнител от последните години. Новите албуми биват купувани само от най-върлите фенове, а за да се продава един нов продукт масово (въпреки интернет), трябват нови, хитови заглавия, актуален голям хит, концепция на цялостния продукт и добра реклама. Свидетели сме обаче, че в България единствено албумите на Лили Иванова предизвикват някаква истерия и се продават повече от добре в днешно време. Глория и Азис също вярвам, че продават добре. Просто е жалко, че певици като Преслава, Галена, Алисия, Емилия и т.н. (т.нар. актуални) не издават албуми като преди години. А именно те могат да променят тази лоша тенденция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 На Азис последния му албум е "Azis 2014", издаден от Diapason. Имаше 2 нови вътре, "Миконос" (после я клипира) и "Пий цяла нощ" (също клипира впоследствие). Пускаха на 2 или 3 пъти тираж, по информация от Ara/Diapason. Продава се Азис, както винаги е било - и медийно, и както и да го хванеш, Азис е име, което продава, дали музика, дали скандал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 С нетърпение чакам да качат още ретро клипове през едни от най добрите години назад във времето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 3,055,000! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 3,055,000! ПРОВАЛ :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Песента с която Андреа започна да си проваля кариерата. Между другото, тая песен доста я въртяха по клубовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Песента с която Андреа започна да си проваля кариерата. Лично аз много си я въртях тая лигня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 "Лош герой" не е никакъв провал, доста се въртя песничката, корицата с банана кърти, яко го е лапнала Ах, банана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тя не е лоша, но не беше за ниво Андреа тогава. 2013 вече беше започнала да деградира заради двете паузи от по 6 месеца през 2012. След това хората очакват УАУ след 2 години песен без Кости, а то тая помия. Участието в "Денсинг старс"- тотален резил и цяла България видя колко се е освинила и е с цвят на препечен морков. Пусна една боза с никому неизвестния рапър. Даже покрай толкова лайна накуп уби хубавата "Никой друг", но се слушаше + "Няма да съм аз" и "Пий едно от мен". 2014 пак две песни на кръст - едната мегахит, а с другата си вкара най-големия автогол, защото Яница която беше пример за треторазрядна я заби с песен и клип. Като добавим и разтегнати снимки, изтъркани скандали, проблем с Пайнера и след това напускане...Тва беше края на Андроник. Обаче най-много от всичко я прееба малкото продукция. От три години насам има четири песни. Някои имат повече на година. Много е зле. Ставам като откачените фенове, но ми се иска поне няколко песни да пуска на година. Даже и да не са хитове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тя не е лоша, но не беше за ниво Андреа тогава. 2013 вече беше започнала да деградира заради двете паузи от по 6 месеца през 2012. След това хората очакват УАУ след 2 години песен без Кости, а то тая помия. Участието в "Денсинг старс"- тотален резил и цяла България видя колко се е освинила и е с цвят на препечен морков. Пусна една боза с никому неизвестния рапър. Даже покрай толкова лайна накуп уби хубавата "Никой друг", но се слушаше + "Няма да съм аз" и "Пий едно от мен". 2014 пак две песни на кръст - едната мегахит, а с другата си вкара най-големия автогол, защото Яница която беше пример за треторазрядна я заби с песен и клип. Като добавим и разтегнати снимки, изтъркани скандали, проблем с Пайнера и след това напускане...Тва беше края на Андроник. Обаче най-много от всичко я прееба малкото продукция. От три години насам има четири песни. Някои имат повече на година. Много е зле. Ставам като откачените фенове, но ми се иска поне няколко песни да пуска на година. Даже и да не са хитове. Компенсира жената... за времето, когато пускаше клип всеки месец Може би е усетила, че се изчерпва, нормално е да забави оборотите. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Каква е тази простотия? Защо го пуска т'ва аудио? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 ПРОВАЛ За големите и претенции които има, ДА ПРОВАЛ Е! А вие пък как броите и трептите над гледанята и всеки ден, като да става дума за Соня Немска и Юнона, а не за "лидерката". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 За големите и претенции които има, ДА ПРОВАЛ Е! А вие пък как броите и трептите над гледанята и всеки ден, като да става дума за Соня Немска и Юнона, а не за "лидерката". +1 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Вече и с DJ-версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Вече и с DJ-версия. По добре да пускат първата версия .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107760 VOTE VOTE VOTE Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Днес Магда е родила момиченце - Никол. Да й е живо и здраво и много да ги радва! http://planeta.tv/news/view/Magda-Imame-si-bebche Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари