Willy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Тази година няма ли да има анти награди? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Тази година няма ли да има анти награди? Почти всичко излязло през годината ще е победител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ченепад. И на 70 ще продължавам да се възхищавам колко е красива. Жалко, че не успя да се съхрани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Коста правеше бум едно време.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Утре Райна ще гостува в На кафе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Половин милион гледания за 10 дни Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Половин милион гледания за 10 дни Напълно заслужено! Честито на Райна, която е номер едно в трендинга в youtube! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 На първо място в Трендинг е. Ивана и Райна държат първите хитове на 2018. Това не го очаквах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Райна направо ме разплака в "На кафе". Беше малко тъжно, но и страхотно интервю както винаги и прекрасна в танците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Райна направо ме разплака в "На кафе". Беше малко тъжно, но и страхотно интервю както винаги и прекрасна в танците. За какво си плакала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много съм доволен, че Ивана и Райна се очертават с успешни парчета. По-старите имена все повече се събуждат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 На Райна е готина песничката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Всички са луднали по т'ва "Тойй е богаат магнааат ... за мен строи палаат" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много ми хареса Райна в "На кафе". Страшно красива жена е и винаги те зарежда положително. Тъжно ми стана,че се разплака и още не е преживяла смъртта на кученцето си. Разказите й за пътуванията мога да ги слушам цял ден. Много ми харесва какво влага в тези пътувания и как се променя цялото й изражение, когато говори за тях. Не е просто почивка на скъпа дестинация, а с думи те пренася на това място и ти разказва за красотата му, и защо си заслужава да се посети. Много чиста душа има Райна! Дано и с новата песен пожъне успех, защото го заслужава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Да не повярва човек, Райна удари и хит и песента е готина. Биолчев си знае работата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 От силните години на Екстра Нина ... скандално е как в момента никой не я помни :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Галена е четвъртият номиниран за ФОЛК ИДОЛ 2017 #29 До 28 | 12 January.2018 / 02:46 А и да кажеш, че грачи е твърде пресилено. Те е Адел в пеенето, но е много талантлива и може да пее всякакъв стил. Това, ако е грачене,явно си слушал само прекрасния глас на Адел , а не Анелия,чийто фен се пишеш. А измисленият ви балон го чакате вече 14-та година да се спука, а той става все по-бетонен и няма чупене. С мечтите ще си останете. Както някой спомена в предишни коментари -Галена се превръща в най-успешното име в цялата история на жанра. Ако боравим с факти, те сочат именно това. Друг изпълнител,който в продължение на толкова години да е номер 1 , историята на жанра не познава. Галена няма как да я барнете нито за талант, нито за хитове, нито като човек. #24 Иван,Сл. | 11 January.2018 / 23:14 По-голям виц от този, че Галена няма глас не бях чел! Анонимността дамва възможност на троловете да хейтят с всяка глупост. Обаче при такъв уникален тембър и гласище като Галена да каже някой трол, че липсва глас е пълна пародия. Галена има един от най-добрите гласове в БГ музиката. Глас, от който можеш да настръхнеш, особено запее ли народна песен. На Нова година в Калояновата крепост всички бяха на крака запееше ли някоя народна песен и балада. #11 Просто Феномен | 11 January.2018 / 17:09 Галена е световно известна певица единствивата й конкуренция е Beyonce такава певица друга няма цели 3 хита извади песните се знаят във цялата галактита скора очаквам да направи концерт във Марс обичам Галена защото тя е жената марка известна във цял Тексас. Тия сериозно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 #21 Galena-bo$$ | 11 January.2018 / 22:48 Изпълнители с глас.... На това сме се наслушали.... Не разбрахте ли, че това не е най-важното?! Ако ставаше само с глас, Нелина щеше да е номер 1. Галена е истински артист, в пълния смисъл на думата! Заслужава да спечели. Отново супер успешна година, всичките й песни са различни една от друга и всичките са хитове, особено \"Moro mou\".Трябва да спечели и песен на годината. За видео наградата сама си е конкуренция с видеоклиповете на \"#TheBo$$\" и \"#ПростоШоу\". Този ми е любимият. Падам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Галена е световно известна певица единствивата й конкуренция е Beyonce такава певица друга няма цели 3 хита извади песните се знаят във цялата галактита скора очаквам да направи концерт във Марс обичам Галена защото тя е жената марка известна във цял Тексас. Тия сериозно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Галена е четвъртият номиниран за ФОЛК ИДОЛ 2017 #29 До 28 | 12 January.2018 / 02:46 А и да кажеш, че грачи е твърде пресилено. Те е Адел в пеенето, но е много талантлива и може да пее всякакъв стил. Това, ако е грачене,явно си слушал само прекрасния глас на Адел , а не Анелия,чийто фен се пишеш. А измисленият ви балон го чакате вече 14-та година да се спука, а той става все по-бетонен и няма чупене. С мечтите ще си останете. Както някой спомена в предишни коментари -Галена се превръща в най-успешното име в цялата история на жанра. Ако боравим с факти, те сочат именно това. Друг изпълнител,който в продължение на толкова години да е номер 1 , историята на жанра не познава. Галена няма как да я барнете нито за талант, нито за хитове, нито като човек. #24 Иван,Сл. | 11 January.2018 / 23:14 По-голям виц от този, че Галена няма глас не бях чел! Анонимността дамва възможност на троловете да хейтят с всяка глупост. Обаче при такъв уникален тембър и гласище като Галена да каже някой трол, че липсва глас е пълна пародия. Галена има един от най-добрите гласове в БГ музиката. Глас, от който можеш да настръхнеш, особено запее ли народна песен. На Нова година в Калояновата крепост всички бяха на крака запееше ли някоя народна песен и балада. #11 Просто Феномен | 11 January.2018 / 17:09 Галена е световно известна певица единствивата й конкуренция е Beyonce такава певица друга няма цели 3 хита извади песните се знаят във цялата галактита скора очаквам да направи концерт във Марс обичам Галена защото тя е жената марка известна във цял Тексас. Тия сериозно ли? Ама тва за Прешитито ли лице става на въпрос? Ужас, настръхвам като чета, че единствена и конкуренция била БионЦето. Тия мн си вярват :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ама тва за Прешитито ли лице става на въпрос? Ужас, настръхвам като чета, че единствена и конкуренция била БионЦето. Тия мн си вярват :1000 (29): Същата. А не ли настрхваш когато запее народно и балади? Аз да. И много рев пада................ ...............ама от мъка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тази песен доста си я харесват. Преди в друг канал беше направила 130к за ден. #5 в тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Минута мълчание за този меден глас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари