GSimeonova Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да, видеото е на Скерлев. Дано разбие Емануела. Композиторът знае ли се кой е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Беше си хит за времето... лято 2004 от една сборна касета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 УжасТ!! Изведнъж ми замириса на кози в темата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Просто е мил. Какво да каже и той. Добряк е. А това клипче да не е от нейно участие кадето Ментата е попаднал случайно там? Веднага ми излиза в съзнанието, как наша Галка търчи по него, казва че му е голяма фенка и поздравява го за успеха на Шушана. И му казва.......... ай сега и ти Насе, върни ми на жеста и поздрави ме за юбилея ми, ама някак да е забавно, нещо с музиката на Шушана, знаеш ти как, ама да вкараш задължително че съм номер 1 и на върха, че няма друга като мен. Аз и ще те снимам, ама да не си личи, да е спонтанно и да не показваш с пръста към мен..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 О, да, определено това му е казала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 О, да, определено това му е казала Не би ме учудило. Някак не ми е тип кой би харесвал Галена. Някак на Ивана фен ми бие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 4,3 млн. гледания а още не е минал цял месец от излизането си. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 А това клипче да не е от нейно участие кадето Ментата е попаднал случайно там? Веднага ми излиза в съзнанието, как наша Галка търчи по него, казва че му е голяма фенка и поздравява го за успеха на Шушана. И му казва.......... ай сега и ти Насе, върни ми на жеста и поздрави ме за юбилея ми, ама някак да е забавно, нещо с музиката на Шушана, знаеш ти как, ама да вкараш задължително че съм номер 1 и на върха, че няма друга като мен. Аз и ще те снимам, ама да не си личи, да е спонтанно и да не показваш с пръста към мен..... Хахахах, ставаш за сценарист на фантастични филми. Галена носи Филип Плейн! Тя не се моли за милостиня на пропаднали кръчмари, които ги лазят хлебарки в клиповете им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 4,3 млн. гледания а още не е минал цял месец от излизането си. :1000 (19): Да, а тука я наричат "Просташко шоу". Мъкаааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да, а тука я наричат "Просташко шоу". Мъкаааааа И аз го наричах така първите дни :girl_cry2: Сега телефона ми показва, че това е в Топ 5 слушани песни за 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И аз го наричах така първите дни :girl_cry2: Да, но се покая навреме. Признатият грях не е грях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Хахахах, ставаш за сценарист на фантастични филми. Нали? Нищо чудно и да се окаже истина. А не казахте, дали това е от нейно участие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Междувременно Теда държи зимния хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Наско Ментата - човекът с най-големия хит от "Хабиби" и "Кой" насам - официално призна Галена за номер 1 в чалгата, с което линчува певицата, дръзнала първа да открадне песента му. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Наско Ментата - човекът с най-големия хит от "Хабиби" и "Кой" насам - официално призна Галена за номер 1 в чалгата, с което линчува певицата, дръзнала първа да открадне песента му. :1000 (19): Както казах просто е постъпил мило и джентъленски. Жените обичат да ги хвалят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Междувременно Теда държи зимния хит И каво си свиркаш? Това трябва да означава, че с кариерата на Галена е свършено ли? Преслава, като не беше държала хита на сезона от 3 години - тогава забрави да свиркаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Както казах просто е постъпил мило и джентъленски. Жените обичат да ги хвалят. Както казах, певец от гилдията да каже публично, че някой друг, а не Преслава, е номер 1 в жарна, си е жив линч и неуважение към нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Наско Ментата - човекът с най-големия хит от "Хабиби" и "Кой" насам - официално призна Галена за номер 1 в чалгата, с което линчува певицата, дръзнала първа да открадне песента му. :1000 (19): Галена пее "Шушана" ункално и без да я е записвала. Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И каво си свиркаш? Това трябва да означава, че с кариерата на Галена е свършено ли? Преслава, като не беше държала хита на сезона от 3 години - тогава забрави да свиркаш. Фактите са си факти. Александрова и Трио ДПС премазаха "лидерката" . Just Show - Едно шесто и три последователни четвърти места в Popnable. От София до Банско - четири последнователни втори места и едно първо в Popnable. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Галена пее "Шушана" ункално и без да я е записвала. Кралица! Не се и съмнявам с този меден гласец Има ли някаде видео да се насладим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Фактите са си факти. Александрова и Трио ДПС премазаха "лидерката" . Just Show - Едно шесто и три последователни четвърти места в Popnable. От София до Банско - четири последнователни втори места и едно първо в Popnable. ЩЕ СЕ САМОУБИЕШ ЛИ АКО ПРОСТО ШОУ МИНЕ , НЕ СЕ ИЗТРИВАШ' ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не се и съмнявам с този меден гласец Има ли някаде видео да се насладим? Галена Притежава нежен алтов глас, със специфичен тембър. Изпълнява много добре български народни песни и песни на балканските народи. Натрупва богат опит в комплекс "Приказките" и "Планета Пайнер Клуб - Център" - София. Откроява се и със завидни танцови умения, подсказващи огнен темперамент и купонджийски дух. Родена в град Смядово, представителка на североизточната музикална певческа школа. http://www.payner.bg/singers.php?galena Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Фактите са си факти. Александрова и Трио ДПС премазаха "лидерката" . Just Show - Едно шесто и три последователни четвърти места в Popnable. От София до Банско - четири последнователни втори места и едно първо в Popnable. Добре, утешавай се с тези факти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не се и съмнявам с този меден гласец Има ли някаде видео да се насладим? Какво и е на гласа? Шушана не е най-трудната песен за изпяване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ЩЕ СЕ САМОУБИЕШ ЛИ АКО ПРОСТО ШОУ МИНЕ , НЕ СЕ ИЗТРИВАШ' ? А ти ако "Не се изтриваш" мине "Моро Му"? Какво и е на гласа? Шушана не е най-трудната песен за изпяване. Нищо не и е, само поисках да чуя как звучи..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари