Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много съм доволен от проекта на Ваня Калудова. Така не съм въртял нейн трак от 2011 насам със скандалната ''Несретница''. Тук демонично негативни коментари, но очаквам за първи път да скандализира с хит. Виж, че доста добре върви с гледания! Рева ли под звуците на Яни ? Чия пържола си ти ? "Несретница" е от 2013 Мигом очаквам да направи 1 млн. гледания! В интерес на истината, съм леко разочарован от Яни. Траковете от 2017 ми харесват повече. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 "Несретница" е от 2013 Мигом очаквам да направи 1 млн. гледания! В интерес на истината, съм леко разочарован от Яни. Траковете от 2017 ми харесват повече. О, според мен ще направи дори 2 милиона! Обаче след ''Кралете'' и другата песен това е направо мехлем за ухото и душата. Ваня отслабна и сигурно се е амбицирала за рестарт на кариера! Ами определено е по-слаба от ''Изкушение'' и ''Няма да ме купиш'', но мисля, че ще стане хит трака на Яница. Видя ли как захапва устните на Кристиана ? Жестока е! Тони Ди с участие в началото на този месец - радвам се за нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 О, според мен ще направи дори 2 милиона! Обаче след ''Кралете'' и другата песен това е направо мехлем за ухото и душата. Ваня отслабна и сигурно се е амбицирала за рестарт на кариера! Ами определено е по-слаба от ''Изкушение'' и ''Няма да ме купиш'', но мисля, че ще стане хит трака на Яничка. Видя ли как захапва устните на Кристин ? Жестока е! Тони Ди с участие в началото на този месец - радвам се за нея! В. К. изглежда невероятно - очакваме ли да се съблече в следващ клип, за да покаже постигнатото? Яни скандализира за пореден път, но сингълът ми идва слабичък, съжалявам. Дано нашата фея Тони Д. се чувства добре и скоро ни сюрпризира с нов трак! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 В. К. изглежда невероятно - очакваме ли да се съблече в следващ клип, за да покаже постигнатото? Яни скандализира за пореден път, но сингълът ми идва слабичък, съжалявам. Дано нашата фея Тони Д. се чувства добре и скоро ни сюрпризира с нов трак! Надявам се Оцко да е подарил няколко трака на Яни защото Кристиана най-сетне ще види популярна песен, но определено е крачка назад за Яни, нищо, че на мен ми харесва! Ваня Калудова вече я видяхме по хавлия в ''Не е ваша работа''. Няма да се изненадам пак да го направи! И аз искам феята на Пайнер да ни зарадва с ново парче! Виж какъв позитивизъм, каква чиста аура! Този трак има над 3 милиона гледания в ютюб общо! Царица на ретро хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Надявам се Оцко да е подарил няколко трака на Яни защото Кристиана най-сетне ще види популярна песен, но определено е крачка назад за Яни, нищо, че на мен ми харесва! Ваня Калудова вече я видяхме по хавлия в ''Не е ваша работа''. Няма да се изненадам пак да го направи! И аз искам феята на Пайнер да ни зарадва с ново парче! Виж какъв позитивизъм, каква чиста аура! Този трак има над 3 милиона гледания в ютюб общо! Царица на ретро хитове! Невероятна! Искаше ми се този трак да получи по-голяма популярност: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Невероятна! Искаше ми се този трак да получи по-голяма популярност: О, да. Много приятно сръбско звучене има! Този невероятен трак скоро с 300 хиляди! Усещам, че ако скоро пусне нов ще има над 500 хиляди - Тони Ди го заслужава. Време е да участва във Вип Брадър и да го спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Само на мен ли ми се драйфа от изкуствено приповдигнатия лигав патос и удивителни препинателни знаци на последната страница? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Само на мен ли ми се драйфа от изкуствено приповдигнатия лигав патос и удивителни препинателни знаци на последната страница? Коментирай ретро богинята Тони Д. - ти си израстнал повече през 90-те, за разлика от нас, имаш повече наблюдения Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много взе да газира (хахахаха) тоя трак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Невероятна! Искаше ми се този трак да получи по-голяма популярност: И тази! Беше една от любимите ми песни през 2013. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Коментирай ретро богинята Тони Д. - ти си израстнал повече през 90-те, за разлика от нас, имаш повече наблюдения Бил съм много малък, а и не слушах чалга тогава, но си спомням, че беше някакъв феномен. Баба ми (отявлена селянка) имаше някаква видео касета нейна и я спукваше от въртене с нейните приятелки. Мислеше се за много вървежна, слушайки "Три кила банани" и "Робиня съм твоя". То предполагам сигурно е било вървежно да слушаш Дачева по онова време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много взе да газира (хахахаха) тоя трак. Аз я късам от въртене, в началото не бях много ентусиазиран, като я чух, но сега няма спиране. Явно песента е grower. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Само на мен ли ми се драйфа от изкуствено приповдигнатия лигав патос и удивителни препинателни знаци на последната страница? Де да беше само на последната страница. Омръзна ли ни да слушаме за траковете и животите на Райна Княгиня, Тони Ди, както наричаха Ивана и прочие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Де да беше само на последната страница. Омръзна ли ни да слушаме за траковете и животите на Райна Княгиня, Тони Ди, както наричаха Ивана и прочие? То няма какво да им кажем, щото са попфолк изпълнителки, а това е тема за чалга, но самият начин, по който се превъзнасят като някакви надрусани с попърс лигави феи, е много дразнещ. Както и да е, нядох се като прасе и вече не ми пука. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Иванови, къде сте ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Иванови, къде сте ? Любимааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много взе да газира (хахахаха) тоя трак. Защото всички тук я отписаха още на първо слушане... А тя гърми. Все повече ми харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Де да беше само на последната страница. Омръзна ли ни да слушаме за траковете и животите на Райна Княгиня, Тони Ди, както наричаха Ивана и прочие? Отврат! Отивам да с*ра!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Мохамед: Новата песен на Яница ще се окаже най-големия й провал през последните години. Ще срещне трудност да направи дори два милиона и половина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Мохамед: Новата песен на Яница ще се окаже най-големия й провал през последните години. Ще срещне трудност да направи дори два милиона и половина. Мехмед пророк ли беше? Колко предвижда за следващата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Мехмед пророк ли беше? Колко предвижда за следващата? Мохамед счита, че на Йеница този дует ще й е за урок и ще се постарае повече за следващата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Мохамед: Новата песен на Яница ще се окаже най-големия й провал през последните години. Ще срещне трудност да направи дори два милиона и половина. Това беше ясно и без Мохамед да го каже... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Досега щом не са изтрили клипа в канала на Ретро Микс значи евентуално е канал на Пайнер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 ДесиСлава и Джордан на върха в края на 2017 г. https://www.meloman.bg/cvetno/desislava-i-d...raya-na-2017-g/ https://www.10te.bg/hot-hits/10-te-naj-gore...ekemvri-2017-g/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 ДесиСлава и Джордан на върха в края на 2017 г. https://www.meloman.bg/cvetno/desislava-i-d...raya-na-2017-g/ https://www.10te.bg/hot-hits/10-te-naj-gore...ekemvri-2017-g/ Чудесно! Песента е уникална и заслужава признание.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари