Guest Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Преслава толкова зле да пее Шушана, пак се чуди как да се говори за нея. Наско Ментата я пее страхотно, даже и баща ми не я харесва версията на Преслава- много нагла кучка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не водя никой на кайш, като кучета след мен сами вървят капиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Преслава само разваля "Шушана"- хич не може да я пее като Наско Ментата. Едно нещо като не можеш да го пееш, не се мъчи. Давай й ЕДИН ГОЛЯМ МИНУС НА ПРЕСЛАВА ЗА УЖАСНОТО Й ИЗПЪЛНЕНИЕ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Обаче всички се кефят на версията на Преслава, само вие тука във форума сте недоволни... ПС: В Плаза се ротира вече нейната версия. Това е супер вредно за жанра. И потвърждение, че Преса няма хит. Защо някой не запише нейна песен, с която да се лансира в клубовете? Никой няма нужда от подобна излагация - затова. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Сега Преслава да постне ето тва на стената си, за да не останат децата с грешно впечатление. :1000 (29): Децата могат да останат с грешно впечатление само, ако става дума за песента на Кали - "Мера според мера". Обаче всички се кефят на версията на Преслава, само вие тука във форума сте недоволни... ПС: В Плаза се ротира вече нейната версия. Аз не мога да разбера не усещате ли какво унижение за Преслава е тази крадена "Шушана"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Преслава толкова зле да пее Шушана, пак се чуди как да се говори за нея. Наско Ментата я пее страхотно, даже и баща ми не я харесва версията на Преслава- много нагла кучка. Като си с вкус за бедни, много ясно, че ще харесваш свинята Наско Ментата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Преслава само разваля "Шушана"- хич не може да я пее като Наско Ментата. Едно нещо като не можеш да го пееш, не се мъчи. Давай й ЕДИН ГОЛЯМ МИНУС НА ПРЕСЛАВА ЗА УЖАСНОТО Й ИЗПЪЛНЕНИЕ. А аз бих ти дал един шут в гъза, ако не се разкараш с евтиното си досадно мнение. Аман от теб и оня педераст - рики! Даже не заслужава да му напиша името с главна буква! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Уау, Андреа не е първата в чалгата, която се е разпънала на кръст! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Като си с вкус за бедни, много ясно, че ще харесваш свинята Наско Ментата Не е до вкуса, а до мъката, че се повтаря гнусната история със "За да те дабравя". И на Пресли не и е смешно, реве и се... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не е до вкуса, а до мъката, че се повтаря гнусната история със "За да те дабравя". И на Пресли не и е смешно, реве и се... Искам Преси да презапише "Луда по тебе" и дори да я пусне с клип в канала на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Луна е истинска гей икона. Само вижте зайчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Луна е истинска гей икона. Само вижте зайчето Скандална е, коментирай този хит: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Искам Преси да презапише "Луда по тебе" и дори да я пусне с клип в канала на Планета. Нищо чудно в опитите да и се случи хит. :1000 (29): Ще е знаменателен комплимент към "чипровската" и няма да остане неоценен опитът и. Всъщност, когато Пайнера избухна срещу Кама през април 2015-та, точно това бе причината. На него Кама не му трябваше. Нужни му бяха само пълните права върху неземните и хитове, които друг няма. И понеже Камелия не му предостави изпълнителските права, дъртия избесня както никога. А целта му бе прозрачна - да раздаде "Луда по тебе" и сие на своите певачки, които са закъсали за хит днес точно като Пресли и Галче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не е до вкуса, а до мъката, че се повтаря гнусната история със "За да те дабравя". И на Пресли не и е смешно, реве и се... Напротив, не й се реве, защото всичко това е умишлено направено от нея. Като нищо наистина би запяла Шушана като я викнат на бис. Толкова години по-късно не си взе поука от случая с песента на Милко... Аз тъкмо взех да я харесвам и тя пак започна с нейните номера. Не знам как може някой да се кефи, че нейната версия се популяризира толкова и засенчва Наско, който на практика направи песента хит. Преслава само се сдобива с още една причина хората да я хейтят, да не говорим че с нейна помощ нейния собствен авторски хит също бива засенчен от чуждия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Искам Преси да презапише "Луда по тебе" и дори да я пусне с клип в канала на Планета. Луд си, честно!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Гергана: Започвам отново да пея, защото ми липсва! Дали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Гергана: Започвам отново да пея, защото ми липсва! Дали? Тайно се надявах, че рано или късно ще реши това, дано да е вярно. От сигурни източници бях чувал, че тя напълно се беше отказала от музиката именно заради неувереността, че може да избира добри песни, и все пак ми се искаше да размисли. Очевидно й е станало скучно след като взе висшето и е решила отново да си е Гергана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Като си с вкус за бедни, много ясно, че ще харесваш свинята Наско Ментата Ти си сляп и глух значи. Наско я пее уникално, а Преслава се излага за едната слава. На поздравите си поръчват Наско Ментата, тя не може да я пее изобщо. Как пък един път феновете на Преслава не сте реалисти, а безумни фенове, които нямат реална представа и оценка за нищо.Докато има такива фенове, тя ще си мисли, че е велика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 По Планета въртят Росица и Милица все още теа още ли са в компанията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Със сигурност 95% от изпълнителите пеят ''Шушана'' по участията си. Преслава като богиня на плейбека няма да се мъчи да я пее по 20 пъти в месеца на живо и я е записала. Други също си пуснаха изпълненията в интернета, но явно само това на Преслава предизвиква интерес. За песента ''За да те забравя'' мачкате с лицемерие защото ако стана такъв хит е именно благодарение на Преслава. Никой не я ебаваше тази песен и дори нямаше почти никакви коментари в един форум където повечето топ хитове имаха по 6-7 страници и като излезнаха няколко изпълнения на Преслава + записа изведнъж всички почнаха да я харесват. Милко също е казвал, че благодарение на Преслава песента достигна до по-голяма аудитория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Със сигурност 95% от изпълнителите пеят ''Шушана'' по участията си. Преслава като богиня на плейбека няма да се мъчи да я пее по 20 пъти в месеца на живо и я е записала. Други също си пуснаха изпълненията в интернета, но явно само това на Преслава предизвиква интерес. За песента ''За да те забравя'' мачкате с лицемерие защото ако стана такъв хит е именно благодарение на Преслава. Никой не я ебаваше тази песен и дори нямаше почти никакви коментари в един форум където повечето топ хитове имаха по 6-7 страници и като излезнаха няколко изпълнения на Преслава + записа изведнъж всички почнаха да я харесват. Милко също е казвал, че благодарение на Преслава песента достигна до по-голяма аудитория. "За да те забравя" си ставаше хит дори и без кавърът й, все пак тогава Милко беше актуален след Вип Брадър и уцели точната песен, която да пусне. Но наистина, и Преслава много допринесе за успеха. Мен лично не ме дразни това, че еди-кой си е записал своя версия на песен, която така или иначе не е оригинал дори и при Наско Ментата. Дразни ме умисълът, с който Преслава прави тези неща точно преди награди. Толкова пък да е обсебена от тази Певица на годината и феновете й толкова да се кефят, че пак е извадила скритите козове... и то след като се видя колко зле й се отразява алчността за статуетки. И как на практика и самите церемонии пропаднаха заради нея и такива като нея. А и мисля, че всеки ще се съгласи, че е нагло да пускаш своя версия на даден хит докато той е в разгара си и така да заблуждиш много хора, че хитът е твой. И това би важало за всички, но само Преслава е окурявана защото като най-актуално име само тя успява да постига целите си, точно заради името. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Живеем в свободна държава. На запад всеки си пее, записва каквото си иска и изпълнява по различни партита, тука за две песни я направихте черна Петя :1000 (29): Направо ви изкара от зоната ви на комфорт добричката палавница, браво на нея :1000 (29): Поне да раздвижи малко нещата в чалгата :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Много мрънкате, кефете се, че жанрът е топ и върна всички позиции, които изгуби. Толкова много хитове не сме виждали от не знам кога, всичко в трендинг от 1 месец е чалга. Емилия и Емануела пак са първи в момента! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 И Сашо Роман имал версия на Шушана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Джена отбелязва 10 години на сцена с два албума Актуалният й хит “Да ти бъда корона” дава заглавие на проекта с поп-фолк песни. В него меломаните ще открият десет горещи хита, които Джена представи през последните години. Djena 6 мин. · Скъпи приятели,имам удоволствието да ви подаря двата дългоочаквани албума,които подготвих за да отбележя 10 години на сцена.През месец Декември ще бъдат на музикалния пазар и можете да им се насладите.Тази Коледа ще бъде специална за всички нас,защото успяхме освен поп фолк албума,който ще носи заглавието “Да ти бъда корона” да завършим и фолклорния албум с орк.Канарите,който ви обещах преди година и носи заглавието “Срещна ни хорото”.Очаквам ги с нетърпенке и съм много щастлива,че ще ви зарадвам. Обичам ви!!! 10 песни, но достатъчно силни! Сигурно имат предвид - Спри да ми досаждаш, Градът работи за мен, Ти къде беше, Всичко знаеш, Дразни ме пак, Зависима, Коя, Тук жена му пази и Да ти бъда корона. Което означава една непозната песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари