Senhor Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Много започна да ме кефи тази песен. Лъха на модерно, има нещо много интересно в звученето - едни такива електронни елементи, едва доловими, които са топ. Отделно обработката на гласове, и клипът също е много яко направен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Много започна да ме кефи тази песен. Лъха на модерно, има нещо много интересно в звученето - едни такива електронни елементи, едва доловими, които са топ. Отделно обработката на гласове, и клипът също е много яко направен. На тях дуетите определено им се получават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Няма лошо човек да е себе си.Никой не е казал ,че цял живот трябва за това да се говори,но прави лошо впечатление когато човек е тръгнал от дъното,буквално и е стигнал до тук-евала,но наистина по интервюта и разни светски събития изглежда надменна,парадира нонстоп с парите си и също така доста злобни изказвания е имала през годините.Не се ли сещаш на промоцията на Издислав,когато с Фики пяха златния хит "Кой" и след това как се изказа "Радвам се , че ти бях първата..в дуетите" и това след като бяха изпълнили "С тебе или с никой" с Преслава,след това и изказването с класациите,точно пък когато смъртната й конкурентка е на върха на такава.Говорът и по интервюта освен , че в повечето случаи е доста бавен и несвързан, но е доста надменен, а по участия има много клипове как се държи отпуснато с феновете си и колко нелепи изцепки е имала.Все едно се прави на класна дама,а всъщност си е дива купондйика,да не кажа селянка. Опаковката лъскава,а вътрешността.. Селяндурското в нея си личи ,че във всяко интервю се опитва да омаловажи Преслава и това са точните примери които ти даде , нека да видят простите Галенови, че Галя от Смядово не е китка за мирисане, а е една долна пача която бавно и стремглаво се насочва към дъното където и е мястото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Селяндурското в нея си личи ,че във всяко интервю се опитва да омаловажи Преслава и това са точните примери които ти даде , нека да видят простите Галенови, че Галя от Смядово не е китка за мирисане, а е една долна пача която бавно и стремглаво се насочва към дъното където и е мястото! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 :roll1: Релакс, релакс трябва, не просто дишане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Релакс, релакс трябва, не просто дишане Дай му го тогава :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Дай му го тогава :1000 (29): Лошотия ли надушвам? Това ми харесва :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Дай му го тогава :1000 (29): Ще ти дам аз ... искаш ли докарам голямата пръчка :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Емануела е снимала клип с участието на Елза Парини и овцата Мая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Емилия пее "Шушана" по участия на плейбек.(своята версия) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Галена затвърди лидерската си позиция с #ПростоШоу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Галена затвърди лидерската си позиция с #ПростоШоу Все тая за класацията на сигнал. Там вече гласуват сигурно не повече от 50 човека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Папараците са опасни, не я оставят на мира и все едни и същи кадри снимат с нея. :1000 (29): Но от интервюто тя звучи доста ведра и позитивна, радвам се за тях с Благой. https://www.btv.bg/video/shows/paparaci/vid...-desislava.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Ама вие луди ли сте? Пуснете си "Моро му" и "Не се изтриваш" от концерта и замълчете завинаги. Какви увеличени аплодисменти, какви глупости ми приказвате. На Галена цялата зала изригва, докато на "Не се изтриваш" е мега вяло, имайки предвид рекордите, които счупи в youtube. Изобщо не вярвам на някакви коментари от деня на концерта в темата тук в Рамания, там всеки може да си напише, каквото иска. Вярвам на ушите и очите си. Да не говорим, че и хора, които присъстваха на рождения ден, потвърдиха същото. Много ги боли Пресови, че масовата публика се кефи повече на песента на Галена, дето е на близо година, отколкото на "Не се изтриваш", която не си оправда претенциозните гледания. Същият филм като с "Няма да ти пиша" отпреди две години - голям хит, а на коцерта излизе, че е един раздут балон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Направо ми писна да чета Галена, Преслава,Преслава, Галена... Все едно и също. И двете са дъно тази година. Приемете че царуват Емануела, Анелия и Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Направо ми писна да чета Галена, Преслава,Преслава, Галена... Все едно и също. И двете са дъно тази година. Приемете че царуват Емануела, Анелия и Джена. Анелия и Джена? Ти сериозно ли? Едната пуска един милион бози и боклуци, фийчъринги с кой ли не, другата също не е вързала, добре че уцели "Коя" и дуета с Преслава, че преди тях беше ударила дъното. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Анелия и Джена? Ти сериозно ли? Едната пуска един милион бози и боклуци, фийчъринги с кой ли не, другата също не е вързала, добре че уцели "Коя" и дуета с Преслава, че преди тях беше ударила дъното. С фенове на Толбухинската крава не ми се спори. Извинявай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 С фенове на Толбухинската крава не ми се спори. Извинявай Толбухинската крава със сигурност е по-добре от тях през 2017 .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Гледах, че миналата година в Анти-наградите Джена е спечелила за изпълнител, сринал качеството си и неоправдаващ очакванията. Тая година само с "Коя" и "Тук жена му пази" я обявате за лидерка. В същото време Преслава с по-голям хит от "Коя" и равностойно участие в "Тук жена му пази", се е сринала. Как става това, нещо не ми излиза сметката?? За 2017 няма едноличен лидер, даже и топ 3 трудно може да се сметне. А и кому е нужно? Не се ли доказа, че формулата с едно-единствено номер 1 име не е добра за никого и не е ли по-добре да имаме 5-6-7 изпълнители, които да са супер силни, отколкото един на върха и всички да са в подножието му? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Толбухинската крава със сигурност е по-добре от тях през 2017 .. Не ме въвличай в простотий. И двете с Галош да се хванат и надолу с главата от някой мост! И да Моро му > Не се изтриваш. Иначе и двете са гила вода тази година. Sorry Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Преслава може да е посредствена като продукция, но като изпълнител не е. Ако беше, нямаше толкова години без усилия да е на върха. Гласът и харизмата ѝ са далеч от посредствени, затова и е толкова мързелива (същото важи и за Десислава). Това откога го повтарям? А на Галош пък точно гласът и харизмата (на изсушен толстолоб) са причината да се налага да хвърля по три тона вафли във всеки проект и във външния си вид, за да привлече внимание. Но истината е, че никога няма да бъде приета за стойностен изпълнител. Името ѝ няма никаква тежест и не е оставила следа във времето. В момента, в който завода за вафли фалира, с кариерата ѝ е свършено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Това откога го повтарям? А на Галош пък точно гласът и харизмата (на изсушен толстолоб) са причината да се налага да хвърля по три тона вафли във всеки проект и във външния си вид, за да привлече внимание. Но истината е, че никога няма да бъде приета за стойностен изпълнител. Името ѝ няма никаква тежест и не е оставила следа във времето. В момента, в който завода за вафли фалира, с кариерата ѝ е свършено. Не смятам, че си прав. Галена за мен е мега бездарна като глас (справка - снощното видео в Instagram), но изкарва пари от кариерата си и то не малко. Да, вероятно няма да може тогава да си позволи дрехи на Гучи всеки месец, но с малко мозък ще продължи линията, която следва. Като заговорих за бездарност - не знам с тези хонорари как заведенията продължават да канят такива, които не могат да изкарат един верен тон, а са на сцена от над 10 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Галета е най големия интригант във фирмата. Сума и колежки изпокара. Все реве за още, все не и стига. Последната година много ми опротивня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари