Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 И то дори не е хит. Прегледай се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Прегледай се. Кажи ми една песен на Галена от периода Пак ли-до днес която да е по-слаба от тая боза? Все едно аз да хваля "Полудей" на Андреа само щото има 6 милиона и я слушаха един сезон. Еми не, няма как след "Докрай" да харесам такава боза. Обективност и далеч от фанатизиране е, но ти е далечно, далечно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ти представяш ли си Преслава да използва бременността си за пиар? Ще я линчуват. . Е не мисля, че да се снимаш бременна е пиар. И други са го правили преди години. Емилия имаше фотосесия с коремчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Кажи ми една песен на Галена от периода Пак ли-до днес която да е по-слаба от тая боза? ПростоШоу е по-голям хит от Боса и дуета с Фики (лично мнение) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Мигом избухнете на черешата под звуците на този мегахит в изпълнение на баба ви Петрана Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Е не мисля, че да се снимаш бременна е пиар. И други са го правили преди години. Емилия имаше фотосесия с коремчето. Е, как да не е пиар? Целия бум около песента беше заради бременността и клипа. Заглавието също е Бебето ми, а текста няма нищо общо с асоциацията. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 ПростоШоу е по-голям хит от Боса и дуета с Фики (лично мнение) Значи сам признаваш че цялата година й е един голям провал + един надут балон? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Значи сам признаваш че цялата година й е един голям провал + един надут балон? Ми не казвам, че е лидерката за 2017, но твърдя, че е почти на едно ниво с Преслава и Емануела. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Е, как да не е пиар? Целия бум около песента беше заради бременността и клипа. Заглавието също е Бебето ми, а текста няма нищо общо с асоциацията. :1000 (29): Еееееееее .... търсите под вола теле вече :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Е, как да не е пиар? Целия бум около песента беше заради бременността и клипа. Заглавието също е Бебето ми, а текста няма нищо общо с асоциацията. :1000 (29): Емилия,Мария,Алисия и Джина Стоева също снимаха бременни.Андреа от няколко години и тя снима бременна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Емилия,Мария,Алисия и Джина Стоева също снимаха бременни.Андреа от няколко години и тя снима бременна Камелия с толкова аборти значи е рекордьор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Камелия с толкова аборти значи е рекордьор. В този период Камелия не снимаше сори, ама не мина този път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 В този период Камелия не снимаше сори, ама не мина този път! Ти да не си нейн гинеколог? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 На тая пародия пък Теда песните, как изобщо ги сравнявате с тези на Галена? Да не говоря за клиповете, едно и също чекнене във всеки следващ. Теда с "пародийките" пак заби всички в земята. Всеки може да сложи още някой лев в скъпарски клип и да се прави на класа, ама някои предпочитат да се отличават от масовката. Да не забравяме, че на първо място са певици, някои от тях и композитори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Теда с "пародийките" пак заби всички в земята. Всеки може да сложи още някой лев в скъпарски клип и да се прави на класа, ама някои предпочитат да се отличават от масовката. Да не забравяме, че на първо място са певици, някои от тях и композитори. Не говоря за дрехите, а за евтиното парцалено държание, като на да не казвам какво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ти да не си нейн гинеколог? Личен при това. Мога и теб да бръкна да проверя ако искаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Аз предлагам да си пием и да продължим с обсъждането. Най- интересното те първа предстои! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Личен при това. Мога и теб да бръкна да проверя ако искаш! Сега си пил, недей :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Не говоря за дрехите, а за евтиното парцалено държание, като на да не казвам какво. Това е с цел привличане на внимание. Теда реално е съвсем различна и се изразява адски добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Сега си пил, недей :1000 (29): Ще го кача на магарето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ще го кача на магарето Изтървахме коня.... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Изтървахме коня.... :1000 (29): Бягай да го хванеш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Бягай да го хванеш :1000 (29): В тоя лед и на токчета малко трудно... но като си допия виното ще се пробвам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Аман от тия фенове на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Аман от тия фенове на Галена. аман от ФЕЙКОВЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари