Guest Kondomcho Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Престанете със спама, да не почна да раздавам проценти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Престанете със спама, да не почна да раздавам проценти. -Fast Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Престанете със спама, да не почна да раздавам проценти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Пайнер потвърдиха че канала Retro Hit е техен с този клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Едвам чаках да пуснат този клип навремето, обожавах и песента и клипа повече от Starija. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Аааа Да ми бръкне в гащите? :1000 (29): Виж как знаеш... :1000 (29): Престанете със спама, да не почна да раздавам проценти. Искам бан поне за 6 месеца, проценти не ми стигат.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Вижте кой се завърна в трендинга. :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 "IVANA – TVOE KOPIE / И..." This video is no longer available due to a copyright claim by Jelena Trifunovic. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много странно. В Планета даже писаха автора на музиката, а тази текстописка какви права иска, като двата текста нямат нищо общо?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Един път да изкара хит от 5 години насам и сега да го изтрият, и на мен ми стана тъпо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Един път да изкара хит от 5 години насам и сега да го изтрият, и на мен ми стана тъпо Ами... понякога така става. Тъпо е наистина и точно на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Моля, GSimeonova да бъде променено на КамшикТодора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Моля, GSimeonova да бъде променено на КамшикТодора Искаш да те бие с камшика ли? На Емануела новата песен кога излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Искаш да те бие с камшика ли? На Емануела новата песен кога излиза? Не си падам Уикенда е снимала клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Не си падам Уикенда е снимала клипа Да знам, пусна снимки в инстаграм от новия клип. Имам усещане, че ще е нещо тъпо. Дано греша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много странно. В Планета даже писаха автора на музиката, а тази текстописка какви права иска, като двата текста нямат нищо общо?! Може би текстовете на Българската и Сръбската версия на песента са твърде сходни. Върху текстовете също има авторски права. Дано се разберат. Жалко за Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Може би текстовете на Българската и Сръбската версия на песента са твърде сходни. Дано се разберат. Жалко за Ивана. Ако после се разберат и пуснат клипа, ще се запазят ли гледанията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Пайнер потвърдиха че канала Retro Hit е техен с този клип. Кога ще качат клипове на Рени и Камелс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Утре ще се пусне видеото. Текстовете нямат сходства и ще се изяснят нещата. Реално всеки може да пусне искане за авторско право и до изясняване на ситуацията видеото се спира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Моля, GSimeonova да бъде променено на КамшикТодора Моля да спреш да говориш за мен , защото си адски досаден и жалък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Моля да спреш да говориш за мен , защото си адски досаден и жалък. А ти 3- но повече, и никой не те понася във форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Отлети, като пеперудата на Кати... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Отлети, като пеперудата на Кати... :1000 (29): Успя да ми уловиш намека към Гаври Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Успя да ми уловиш намека към Гаври Съмняваш ли се? :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 А ти 3- но повече, и никой не те понася във форума Първо научи правилата за правопис и тогава коментирай хората,Чехльо. Никой не ти иска мнението Бягай под полата на Стела и не ме занимавай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари