Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да,ти си следващия :1000 (10): Ауу, колко "умна" затапка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да,ти си следващия :1000 (10): Много си нагла! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Текстът на Сръбската песен ЗА ВСИЧКИ БЯХ ДОБРАТА ФЕЯ… А ЗА ТЕБ - ВЕЧНО ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО… ТИ ВИНАГИ ИСКАШЕ ДА МЕ УНИЖИШ… НИКОГА НЕ МИ ДАДЕ СЪРЦЕТО СИ… А ЗНАЕШЕ СЛАБОТО МИ МЯСТО… И С ЕДИН ПОГЛЕД ВЛИВАШЕ СТРАХ В КОСТИТЕ МИ… НО БОГ МИ КАЗА „ДОБЪР ДЕН”… „АЗ ИМАМ ДРУГ ПЛАН ЗА ТЕБ”!!! ЛУДА… ВИЖ МЕ СЕГА, ТАКАВА СЪМ… И КРАСИВА, И ИЗВЕСТНА… СЕГА НАИСТИНА СЪМ НАЙ-СИЛНА!!! ЛУДА… НО ПОВЯРВАЙ МИ, ТОВА НЕ Е КРАЯТ… ВСЕКИ ЩЕ ОТИДЕ В СОБСТВЕНОТО СИ ЯТО... ЗА ДА НЕ ТЕ ВИЖДАТ ОЧИТЕ МИ… ДА НЕ ТЕ ВИЖДАТ ПОВЕЧЕ!!! ЗА ВСИЧКИ БЯХ ДОБРАТА ФЕЯ… И Е ЦЯЛО ЧУДО, ЧЕ ОЩЕ СЪМ ЖИВА… НА ТВОИТЕ ОБИДИ МЪЛЧАХ ЦЯЛ ЖИВОТ!!! А ТИ БЕШЕ ГРУБ И ЗЪЛ… СЪЛЗИТЕ МИ ТИ БЯХА МАЛКО… НО В ТАЗИ ТИНЯ И КАЛ… НЕ БИХ ОСТАНАЛА НИТО ДЕН ПОВЕЧЕ!!! НО БОГ МИ КАЗА „ДОБЪР ДЕН”… „АЗ ИМАМ ДРУГ ПЛАН ЗА ТЕБ”!!! ЛУДА… ВИЖ МЕ СЕГА, ТАКАВА СЪМ… И КРАСИВА, И ИЗВЕСТНА… СЕГА НАИСТИНА СЪМ НАЙ-СИЛНА!!! ЛУДА… НО ПОВЯРВАЙ МИ, ТОВА НЕ Е КРАЯТ… ВСЕКИ ЩЕ ОТИДЕ В СОБСТВЕНОТО СИ ЯТО... ЗА ДА НЕ ТЕ ВИЖДАТ ОЧИТЕ МИ… ДА НЕ ТЕ ВИЖДАТ ПОВЕЧЕ!!! НО БОГ МИ КАЗА „ДОБЪР ДЕН”… „АЗ ИМАМ ДРУГ ПЛАН ЗА ТЕБ”!!! ЛУДА… ВИЖ МЕ СЕГА, ТАКАВА СЪМ… И КРАСИВА, И ИЗВЕСТНА… СЕГА НАИСТИНА СЪМ НАЙ-СИЛНА!!! ЛУДА… НО ПОВЯРВАЙ МИ, ТОВА НЕ Е КРАЯТ… ВСЕКИ ЩЕ ОТИДЕ В СОБСТВЕНОТО СИ ЯТО... ЗА ДА НЕ ТЕ ВИЖДАТ ОЧИТЕ МИ… ДА НЕ ТЕ ВИЖДАТ ПОВЕЧЕ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Доста Facebook страници направиха анкети/класации за певица/идол на 2017 и навсякъде Преслава, Галена и Емануела са топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Доста Facebook страници направиха анкети/класации за певица/идол на 2017 и навсякъде Преслава, Галена и Емануела са топ 3. Тии кажи кой е топ 1, ние в топ 3 си знаем кои са и без това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тии кажи кой е топ 1, ние в топ 3 си знаем кои са и без това. Е не знам. И трите според мен са на еднакво ниво. Но аз си гласувах за Галена, въпреки че не смятам че е номер едно за 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тии кажи кой е топ 1, ние в топ 3 си знаем кои са и без това. 1.Теда 2.Галена 3.Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тии кажи кой е топ 1, ние в топ 3 си знаем кои са и без това. Ами виждаш че в коментара си, вече ги подредил :1000 (29): 1. Преслава 2. Галена 3. Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ами виждаш че в коментара си, вече ги подредил :1000 (29): 1. Преслава 2. Галена 3. Емануела Казах как ги подреждат във фейсбук. Като цяло в една фейс страница води Преслава, в друга води Галена. И ако пуснат анкета от Планета ще е същата работа. Сторито на Галена в инстаграм много радва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 28 години Пайнер https://www.facebook.com/nelina.music/video...tL_JbQtqU5QhDhY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 28 години Пайнер https://www.facebook.com/nelina.music/video...tL_JbQtqU5QhDhY Има ли други клипове? Снимки: https://www.instagram.com/explore/locations/252788270/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...107760&st=0 Смятах да затворя гласуването след моя глас, че и без това мина 8 в България, но в 2 категории имаме равенство за 6-тото място (в едната е между 4 песни ). За последно искам да приканя който не е гласувал, да го направи, защото наистина не ми се пуска анкета, а направо реалните номинации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...107760&st=0 Смятах да затворя гласуването след моя глас, че и без това мина 8 в България, но в 2 категории имаме равенство за 6-тото място (в едната е между 4 песни ). За последно искам да приканя който не е гласувал, да го направи, защото наистина не ми се пуска анкета, а направо реалните номинации. Я кажи за кои категории е дилемата - да ти кажа тук направо за кой гласувам. Не ми се занимава да пиша половин час в темата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Цък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Цък Има вкус хитмейкър Мента! Галена не е отишла снощи на банкета на Митьо май, каква изненада! Това "приятелство" между Джена и Преслава много ме дразни, като им видя общи снимки се изприщвам. Къде ти е акълът, Дженооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Това "приятелство" между Джена и Преслава много ме дразни, като им видя общи снимки се изприщвам. Къде ти е акълът, Дженооо Не се коментира! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не се коментира! :1000 (29): Да, добре че беше Прес, че Джена да види хит, иначе само с бейсик песента "Коя" щеше да си остане. Аман от неблагодарие! До вчера правехте Наско Ментата на нищо, днес поздравява Галена и става на почит... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Има вкус хитмейкър Мента! Галена не е отишла снощи на банкета на Митьо май, каква изненада! Ужасна грешка направи миналата година, трябваше да напусне пайнер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Емилия с нова песен на 26сти (?) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да, добре че беше Прес, че Джена да види хит, иначе само с бейсик песента "Коя" щеше да си остане. Аман от неблагодарие! До вчера правехте Наско Ментата на нищо, днес поздравява Галена и става на почит... Ние го хвалихме, че е най-добре приетият в Пловдив. Вие по-скоро го правихте на нищо, защото, появявайки се на концерта, открадна звездния миг на Пепе. Горката, не можа да изпее най-големия си хит за последната година - Шу, шу, шу, шушанааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Емилия с нова песен на 26сти (?) Да, видеото е на Скерлев. Дано разбие Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ние го хвалихме, че е най-добре приетият в Пловдив. Вие по-скоро го правихте на нищо, защото, появявайки се на концерта, открадна звездния миг на Пепе. Кои сме ние? Аз не съм коментирал подобни глупости, излез от филма. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кои сме ние? Аз не съм коментирал подобни глупости, излез от филма. Ти започна с множественото число. Емануела кога излиза? Голямо затишие в чалгата пак, но то за януари си е нормал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Има вкус хитмейкър Мента! Галена не е отишла снощи на банкета на Митьо май, каква изненада! Това "приятелство" между Джена и Преслава много ме дразни, като им видя общи снимки се изприщвам. Къде ти е акълът, Дженооо Просто е мил. Какво да каже и той. Добряк е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари