Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 А ти ако "Не се изтриваш" мине "Моро Му"? Нищо не и е, само поисках да чуя как звучи..... Когато мога ще ти го дам. Аз го пращах, но имаше проблем със звука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 @Сенхор !!! СКАНДАЛНИ НОМИНАЦИИ !! АМАН !! Къде е Теди Александрова ?“ Певица на годината Анелия Галена Джена Емануела Камелия Преслава Колаборация на годината Мароко ? от София до Банско ? Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8 Галин и Лорена - Нощта гърми Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат Джена и Преслава - Тук жена му пази Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея Камелия и Гъмзата - Дразни ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Вие сте гласували (или не сте го направили, което пак оказва влияние), не си ги е измислял той. Мен само ме озадачи прогреса за Яница и Емануела, които са на сцена от 15 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Вие сте гласували (или не сте го направили, което пак оказва влияние), не си ги е измислял той. Мен само ме озадачи прогреса за Яница и Емануела, които са на сцена от 15 години. ама как тъпите юзери на Раманиа не гласуват обективно. ПИСНА МИ ВЕЧЕ. Колаборация на годината - Мароко или София до Банко -Няма две мнения по въпроса!!!!!!!! ТОЧКА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 @Сенхор !!! СКАНДАЛНИ НОМИНАЦИИ !! АМАН !! Къде е Теди Александрова ?“ Певица на годината Анелия Галена Джена Емануела Камелия Преслава Колаборация на годината Мароко ? от София до Банско ? Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8 Галин и Лорена - Нощта гърми Деси Слава и Джордан - Ангелите плачат Джена и Преслава - Тук жена му пази Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея Камелия и Гъмзата - Дразни ме "От София до Банско" има 3 гласа, "Мороко" - 6, 6-тата номинирана песен - 8. Нямаше нужда от минуса, ама мерси все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ама как тъпите юзери на Раманиа не гласуват обективно. ПИСНА МИ ВЕЧЕ. Колаборация на годината - Мароко или София до Банко -Няма две мнения по въпроса!!!!!!!! ТОЧКА Трай бе. Песента може да гърми навсякъде, ама Ломската мастия като няма фенове и подкрепата няма да я има. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Теда никога няма да стане певица дори в този форум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Теда никога няма да стане певица дори в този форум. Отдавна си е певица Тедка, по-гласовита от голяма част от любимките ви, които величите толкова много. За съжаление, голяма част от които объркали професията си. :1000 (19): Не знам дали масово, но конкретно в този форум се има много объркана представа за значението на думата "певица". Трай бе. Песента може да гърми навсякъде, ама Ломската мастия като няма фенове и подкрепата няма да я има. :1000 (19): И к'во Яна с нейната тоооолкова голяма фенска маса пак "Ломската мастия" си я мачка отвсякъде и вади хит, за какъвто първата само може да си мечтае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Понеже Теда не си е объркала професията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Понеже Теда не си е объркала професията. Ами един човек, гледащ реално на нещата никога не би отрекъл фактите. Ако си беше объркала професията едва ли би влезнала в Пайнер посревдом музикален конкурс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ще видя как ще свиркате като Теда мине и нечувания хит на Преса от Добрич. Тогава ще ми стане много интересно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ти пак ли започна с минусите? За миг помислих че си се вразумил и пораснал.... Това за Фиклената.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ще видя как ще свиркате като Теда мине и нечувания хит на Преса от Добрич. Тогава ще ми стане много интересно За мен не е важно дали ще го мине. На мен като не ми харесва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ти пак ли започна с минусите? За миг помислих че си се вразумил и пораснал.... Това за Фиклената.. И аз... Не мога да му върна жеста, защото вчера съм му дала плюс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Стигнахме доста бързо милиончето и тук... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Стигнахме доста бързо милиончето и тук... Много добра песен, получават им се дуетите. Пасват си като гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Много добра песен, получават им се дуетите. Пасват си като гласове. Мен незнайно защо ме е зарибила повече от Ангелите плачат, а принципно баладите на Деси ме кефят повече от комерсите... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Мен незнайно защо ме е зарибила повече от Ангелите плачат, а принципно баладите на Деси ме кефят повече от комерсите... :1000 (29): Ангелите ми е любима, когато излезе я слушах постоянно. А сега тази по същия начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ти пак ли започна с минусите? За миг помислих че си се вразумил и пораснал.... Това за Фиклената.. Днес ми даде минус , защото честитих 14те години на сцена на Преслава в тази тема :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Галена Притежава груб и дрезгав глас, с отвратителен тембър. Изпълнява ужасно български народни песни и песни на балканските народи. Натрупва богат опит из стаите на хотелите и мотелите в София, а и не само. Откроява се и със завидни креватни умения, подсказващи огнен темперамент и ковренския и дух. Родена в град Смядово, представителка на североизточната свиркова школа. Днес ми даде минус , защото честитих 14те години на сцена на Преслава в тази тема :1000 (29): Пак нещо се е бъгнал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Какви са най-добрите гледания за първите 24 часа от България (не само чалга)? Топ 3-4-5 ще е супер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Стигнахме доста бързо милиончето и тук... Много е хубава песента! Определено Деси и Джордан си пасват като гласове!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Новата на Емануела И Ганев започна с еднаквите песни. 21,000,000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Новата на Емануела И Ганев започна с еднаквите песни. 21,000,000 еййййййййй голям хит беше :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Днес ми даде минус , защото честитих 14те години на сцена на Преслава в тази тема :1000 (29): Такива са си феновете на лицемерната Галя от година на година вече лицемерието и излиза наяве като не уважи шефа за годишнината на Пайнер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари