Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 "Нежен рекет" с високо качество Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Go2lin0 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Какво стана с новата песен на Цветелина Янева? И аз това се чудя . Подписът ви е изтрит, защото е в разрез със правилата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Тук нали имахме разногласия относно това кой е хитът на 2017 година? Галена-хейтърите твърдяха, че Моро му се била забравила от хората на втория месец и никой вече не я помнел, въпреки че на концерта измете всичко живо с тая песен. Е, ето още едно доказателство: Гледания за последната седмица: Емануела - Виновна: 62 300 Галена - Moro mou: 116 500 Нищо и никакви си 100% разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Тук нали имахме разногласия относно това кой е хитът на 2017 година? Галена-хейтърите твърдяха, че Моро му се била забравила от хората на втория месец и никой вече не я помнел, въпреки че на концерта измете всичко живо с тая песен. Е, ето още едно доказателство: Гледания за последната седмица: Емануела - Виновна: 62 300 Галена - Moro mou: 116 500 Нищо и никакви си 100% разлика. Как върви Анелия с "Дай ми още" ? Която реално е хитът на 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Как върви Анелия с "Дай ми още" ? Която реално е хитът на 2017. 60К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Много любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 60К Пей, сърце май прави повече към днешна дата от "Дай ми още" или се бъркам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Пей, сърце май прави повече към днешна дата от "Дай ми още" или се бъркам? Зависи от седмицата. За последната "Пей сърце" е с 59 200. Тя и "Не ме заслужаваш" останаха песните ветерани от 2016, които се слушат и до днес. Анелия обаче трупа трафик и с турската версия на песента си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 20,000,000 гледания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Любимата ми песен на Ема от онова време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Честит рожден ден на кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Честит рожден ден на кралица! Да е жива и здрава, ако знаех по рано, щях да пиша на Ваня Червенкова да и направя подарък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Честит рожден ден на Андреа! Дано бъде щастлива в личен и професионален план! Поздрав с най-доброто и представяне на сцената и любимата ми нейна песен в последните години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Честит рожден ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Тук с тази фамилия са повечето циганки от Панагюрската махала. Магда, Нада, Гюлфиза, Мирем, Назика, Карамфила, леля ти Божурка и т. н. 10 % предупреждение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Като толкова негодувате от някой модератор пишете на Момо да прецени. Всичко, което правят модовете се докладва в модераторския раздел и той е наясно с всяко тяхно действие. Като не ви харесва знаете къде са личните съобщения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ч.Р.Д. Андреа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Темата е почистена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Честит рожден ден на Андреа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Честит рожден ден, Андреа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 xroflx9 Присмяля се куката на кривото дърво! :1000 (29): Много си нагла! УжасТ!! Изведнъж ми замириса на кози в темата А защо мис "Обективност", която беше толкова загрижена за нашите снощни дискусии и скандали, не е изтрила тези "смислени" и "добронамерени" постове на дружката си?! Иначе - "Темата е почистена"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 А защо мис "Обективност", която беше толкова загрижена за нашите снощни дискусии и скандали, не е изтрила тези "смислени" и "добронамерени" постове на дружката си?! Иначе - "Темата е почистена"... Не съм казала че съм трила толкова назад. Престани да се занимаваш с мен, ок? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Тепърва ще се занимавам с теб, мила госпожице "модератор". Не била казала, че е чистила "толкова назад"... Защо не си чистила тогава и на момента, при положение, че си чела и дори си се включвала в диалози за потребителката, която този индивид си позволява да етикетира грозно? Защо изтри поста на Делмундо, в който много точно е определил на какво сте направили форума? Момо е вече уведомен за това какво се случва в темата, що се касае до "форумската двойка"... А защо изтри поста на партньора си, в който ме приканва да доя кози? Къде са му процентите за него? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Тепърва ще се занимавам с теб, мила госпожице "модератор". Момо е вече уведомен за това какво се случва в темата, що се касае до "форумската двойка"... А защо изтри поста на партньора си, в който ме приканва да доя кози? Къде са му процентите за него? Не съм го изтрила аз, Момо лично може да провери кой е изтрил коментара. Щом си му писала го питай и това. Само не ме заплашвай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари