gotiniq Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ами спазват обявеният за тази година дрес-код за "Оскарите", в знак на протест срещу..... (ще се спукам от смях)..... Harvey Weinstein и нему подобни от 100 години. Да не отварям пак думата, че има доста раними създания в този форум, но ако в шоубизнеса на България има проекция на Harvey Weinstein, то това е именно Пайнера. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Те даже и в Приказките не могат да направят "парти" както едно време, изобщо дали е било пълно или са си били те и още 10 - 20 циганина Ако приемем буквално текста от тази песен - със сигурност вече не е така. Умря катуна и всички кокошки са вече патки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Вярно ли е, че Галена и Янева ще имат втори дует? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Щом теб размазвам, такива второстепенни псевдо интелектуалци са лесна хапка. Разбирам желанието на младежта в подобни форуми да прескочи няколко етапа от съзряването си в тях, но в мое присъствие това няма как да стане. Така, че бавно и по стълбичката нагоре както си му е реда. С подобни изхвърляния като чикия на мокър пясък няма как да стане. Много са опитвали, ама... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Гнусно. Цък 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Никой не омаловажава успехите на Глория, но те са си останали някъде там в периода 1994-2003 .. Това, че 5 човека не сте запознати и не знаете за какво става въпрос, не означава, че сте прави. Нищо, че албума й Крепост излиза 2003 и някои песни от албума й държат влага и до днес. 2004 - Не сме безгрешни, Присъда и Намери си майстора - все култови песни за чалгата, не само за самата Глория. 2005 - въпреки не особено добрия албум "Влюбена в живота", той е на 3-то място по продажби в Пайнер 2006 - Кръговрат - беше си хит, най-много продажби на албума Благодаря, който си беше с готини песни, а Приличам ли на вятъра, Сезони и Град на греха си бяха достатъчно популярни песни и различни една от друга. 2007 - Ако те няма и Мюзик Айдъл (който беше с огромен рейтинг - не е било заради Глория, но тя беше част от шоуто все пак) и Опиат също беше доста популярна песен 2008 - Еднопосочен път си гърмеше доста стабилно 2009 - отново концерт в НДК на живо!, но със слаба реклама и не 100% пълна зала, блудкави песни, които не станаха хитове, но "Можеш ли да ме обичаш" си се хареса на хората 2010 - нямаше кой знае колко силни песни, но Остани тази нощ и Почти непознати си бяха популярни песни, а Вярвам в любовта какво й имаше? 2011 - Ненаситна - стана си хит, До последната сълза се хареса, Имам нужда от теб (+песен, различна за чалгата) също беше готин албум ... 2012 - слабо 2013 - Dansing Stars - там пък толкова разчупена Глория никой не беше виждал, а "Пясъчни кули" си беше стабилен хит, естествено, че няма да го чуете да гърми по дискотеките, фолклорен албум "Пътеки" 2014 - Обратно броене - не толкова лоша песен, просто не се завъртя по дискотеките, може би по ред причини, а "Ако счупят всяка нота" какво й е? 2015 - Изсвирете нещо ударно си беше хит, Прегърни ме също готина песен, какво й е? 2016 - беше активна, но като цяло слабо, обаче "Не лъжи на колене" сякаш в известна степен стана популярна (естествено не е песен за дискотеки) 2017 - слабо и все пак Стрелците се завъртя в някои дискотеки, а в youtube без платена реклама си направи 1 000 000. Все пак се вижда, че Глория далеч не е 9-та глуха където я пращате. Може да не е толкова активна както някога преди, но това и не й е целта на жената. Тези снимки от 2016 и 2017 само говорят колко не сте прави за Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 НЯМА СРАМ! Непълнолетната певица за пореден път шокира последователите си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 2012 - слабо Една от най-яките й песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 НЯМА СРАМ! Непълнолетната певица за пореден път шокира последователите си Завладяла е Велинград... голяма надувка е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Лъха ми на мешана скара и бира. Тва женски вариант на Нено Десовия ли е? Щом теб размазвам, такива второстепенни псевдо интелектуалци са лесна хапка. Къде е мис "Модератор", да разясни на нас, "псевдо-интелектуалците", какво общо с попфолка имат тези постове, както и жалките изреждания на поп изпълнители и "великите" им успехи от същата персона нон-грата в тази тема, която дори се опитваше да обяснява кой няма мозък, защото не слуша и признава бг поп и т.н. Разбирам, че забвението на Андреа след Пайнер се е отразило зле на психиката на много от броящите гледания в тубата и търсещи неразтеглени снимки в Инстаграм, но чак пък толкова... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Изглежда ми, че имаш нужда някой да те научи... няма да повярваш какво ще ти се случи .. Не знам за чалгарките, но Мария Илиева пусна най-бруталната песен евър ! Уникална ! Абсолютно! Т'ва е топа на поп музиката за последните години. Мария Илиева им разказа играта. 1,5 милиона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 http://www.kliuki.bg/400465/скандално-чалг...е-изхожда-наср/ Умирам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Айде стига вече! Като чистихме всеки офтопик коментар, се размрънкахте, сега пък се хващате за всичко. Няма проблем да се заяждате, спорите, карате - просто го правете без да изпадате в лични нападки и обиди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Видяхте ли - първите топ 4, най-гледани клипове тази седмица, са поп? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 http://www.kliuki.bg/400465/скандално-чалг...е-изхожда-наср/ Умирам. Татяна опитала да се оправдае, че изпражненията не са нейни и се опитва да почисти помещението, като ги бута към канала, подчертават от „Уикенд“. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Видяхте ли - първите топ 4, най-гледани клипове тази седмица, са поп? Да, видяхме. Чалгата умря. Сега вече може да заспиш спокойно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Да, видяхме. Чалгата умря. Сега вече може да заспиш спокойно. Докато я има Галена, чалгата няма да умре. Не си го помисляйте, мама ще мачка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Докато я има Галена, чалгата няма да умре. Не си го помисляйте, мама ще мачка! Знам. Казах го, защото потребителят, който цитирах, системно се опитва да внуши, че попфолкът е победен от поп-а. Имам чувството, че това дори му харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Само Гери-Никол и Криско правят над 20 млн гледания последната песен на Травестита Дара е пълен провал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Една от чалга дивите направи нещо направо скандално. Тя бе хваната да се изхожда директно на пода във фитнеса, пише в. „Уикенд“. Cтaвa въпpoc зa Taтянa. B пpoдължeниe нa ceдмици пeвицaтa e xoдилa пo гoлямa нyждa вceĸи път cлeд тpeниpoвĸa, нo нe в тoaлeтнaтa, a нa пoдa в бaнятa. Oщe oĸoлo Hoвa гoдинa зaпoчнaли oплaĸвaниятa нa paзлични ĸлиeнти, чe във фитнeca имa фeĸaлии. B бaнятa пo зaĸoн e зaбpaнeнo дa ce cлaгaт ĸaмepи. Зaтoвa yпpaвитeлĸaтa ce зaeлa cъc зaдaчaтa личнo дa cпипa чaлгa пeвицaтa. Tя влязлa cлeд нeя в бaнятa и видялa фeĸaлиитe дo фoлĸ дивaтa. Taтянa oпитaлa дa ce oпpaвдae, чe нe ca нeйни и ce oпитвa дa пoчиcти пoмeщeниeтo, ĸaтo ги бyтa ĸъм ĸaнaлa, пoдчepтaвaт oт „Уиĸeнд“. Hoмepът й oбaчe нe минaл и тя билa изĸлючeнa зaвинaги oт тoзи фитнec и цялaтa вepигa. Bcичĸи били пoтpeceни oт дeйcтвиятa нa 39-гoдишнaтa пaйнepĸa. Xopaтa ce oпитвaли дa cи oбяcнят ĸaĸ cлeд вcяĸa тpeниpoвĸa Taтянa ycпявaлa дa ce изxoждa и зaщo нe пoлзвa тoaлeтнaтa зa тaзи цeл. Te ce дoceтили caмo зa eднo. Haй-вepoятнo пeвицaтa cи пpaвeлa ĸлизмa, зa дa oтcлaбвa пo-бъpзo. Haĸpaйниĸът нa дyшa cъщo бил paзxлaбeн. Това вече е върха. Не знам дали е истина, но е от ония случаи, в които жълтата преса показва сериозен хумор. Ако е истина, което ме съмнява... не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Докато я има Галена Преслава, чалгата няма да умре. Не си го помисляйте, мама ще мачка! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 :1000 (19): Ааааа грешно е да се подправят чужди писания :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Искам Димитров да накаже Тотя за уронване престижа на фирмата. Да й постави утлиматум: Или 3 години да не издава песен, или да се изходи публично на сцената на следващия голям концерт. Ще смажат с рейтинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Знам. Казах го, защото потребителят, който цитирах, системно се опитва да внуши, че попфолкът е победен от поп-а. Имам чувството, че това дори му харесва. Умрял фолка.... А чалготеките се пълнят на макс и дори преобладават над другите клубове. Ако това носи радост на някой няма проблем, нека има щастие. Попа в последно време също се чалгализира на моменти. Защо ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Това за Татяна е адски грозно, просташко и направено с цел да я принизи и урони като жена. Не знам как е възможно изобщо да пускате подобни "статии", че и да се хилите и забавлявате с тях! Тъжно и трагично... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари