alisali1234 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Надявам се е майтап това, което казваш. Айде Таня Савич може да не я знаят повече, но Весна и Миле го знаят под път и над път на балканите. Хич не са малки звезди това, евала. Цеца също имаше успех тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Фокси кои са тия сръбски анонимници ?!?! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Коментарът на деня Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Коментарът на деня В Русия съм, в Русия съм.... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Сърбите настъпват, колкото и да не му е кеф на Пайнера и другите наши продуценти. Ееее те направо на участия си започват.Информацията сигурна ли е, че мисля да посетя кака Весна на 9-ти март. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Фокси кои са тия сръбски анонимници ?!?! Шегуваш се със сигурност, нали? Весна и Миле са икони. Предишния му концерт в Арената е бил уникален, за жалост го пропуснах, но за този ще дам всичко от себе си да отида. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ееее те направо на участия си започват.Информацията сигурна ли е, че мисля да посетя кака Весна на 9-ти март. :1000 (19): Сигурна е, щом е от Сашка "Ангелчето"..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Шегуваш се със сигурност, нали? Весна и Миле са икони. Предишния му концерт в Арената е бил уникален, за жалост го пропуснах, но за този ще дам всичко от себе си да отида. Ами не , не се шегувам. Не слушам Сръбска музика.. знам само Карлуеша,Цеца и Емина Яхович Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 И аз не ги знам тея грозни пачи, а гадния кръчмарски мангал Миле не ме интерсува. Това се води и спам. Не е сръбски раздел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 И аз не ги знам тея грозни пачи, а гадния кръчмарски мангал Миле не ме интерсува. оооо одне омеее йедан е магууу Весна има едни от най-големите хитове в сръбския турбофолк и в първата половина на 90-те нямаше човек в България, който да не я знае, но към днешна дата е един деформиран бидон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 оооо одне омеее йедан е магууу Весна има едни от най-големите хитове в сръбския турбофолк и в първата половина на 90-те нямаше човек в България, който да не я знае, но към днешна дата е един деформиран бидон. Шегувам се много ясно. Знам я, за мое огромно съжаление. :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Само аз съм казал, че от някакъв келеш с пари от мама, Галин стана мъж, защото направи компромис, като си преглътна егото. Колко мъже ще го направят, на негово място? Тук си много прав. Галин направи за Галена най-голямото нещо в подобна ситуация - застана зад прясното си гадже, без да я знае каква е, заложи си името и репутацията и рискува с нея. След това я засипа с достатъчно пари, за да излезе от батака, а когато тя го направи, беше достатъчно само да се радва на резултата, защото от много години Галена няма нужда и от една негова стотинка. А всеки мъж, който застане зад линчувана грешница, се превръща в нейн завинаги. Още от древността историята е една и съща ... ако рискуваш с жена и спечелиш, печелиш кажи-речи всичко. За мен истината е, че Галин е много повече от на мама вафльото, а Галена - много повече от тъпа смядовска чалгарка с късмет. И двамата щяха отдавна да са го закъсали, ако не бяха много повече от това, което се говори за тях. Галин очевидно е добър баща, хитър бизнесмен и борбена личност, а Галена е достатъчно умна, амбициозна и е абсолютна работохоличка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Тук си много прав. Галин направи за Галена най-голямото нещо в подобна ситуация - застана зад прясното си гадже, без да я знае каква е, заложи си името и репутацията и рискува с нея. След това я засипа с достатъчно пари, за да излезе от батака, а когато тя го направи, беше достатъчно само да се радва на резултата, защото от много години Галена няма нужда и от една негова стотинка. А всеки мъж, който застане зад линчувана грешница, се превръща в нейн завинаги. Още от древността историята е една и съща ... ако рискуваш с жена и спечелиш, печелиш кажи-речи всичко. За мен истината е, че Галин е много повече от на мама вафльото, а Галена - много повече от тъпа смядовска чалгарка с късмет. И двамата щяха отдавна да са го закъсали, ако не бяха много повече от това, което се говори за тях. Галин очевидно е добър баща, хитър бизнесмен и борбена личност, а Галена е достатъчно умна, амбициозна и е абсолютна работохоличка. :1000 (19): :1000 (19): Браво за този коментар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Версията на "По друм одам" е великолепна! Недоумявам защо не предизвика фурор, подобно на "Тежко мина младостта". Наистина нейната версия е най-добрата правена. Клипа също много допринася. Евала и правя, че не е като другите които отидат на ''Приказките'' и снимат клиповете там. Фоклорните песни не стават хитове веднага. ''Тежко мина младостта'' си разгърна потенциала по-късно. Напоследък гледам, че много са скочили гледанията и на ''Машала'', ''Ела се вие'', ''Хубава си, моя горо'' и ''Защо пиеш, приятеле''. ''Конче си изведох'' също съвесем спокойно ще си направи милиона. Надявам се тази песен след месеци да си разгърне потенциала. Виж примерно статистиката тук - от 2010 а чак сега почва да прави силни гледания. Имаше и друго клипче на тази песен с 1,5 милиона но е изтрит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 цък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 оооо одне омеее йедан е магууу Справка - ооооооднео ме йедан мангуп, що би се рекло - ме отне един тарикат (пич) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 2,000,000. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 И аз не ги знам тея грозни пачи, а гадния кръчмарски мангал Миле не ме интерсува. Това се води и спам. Не е сръбски раздел. Ужас! Ще се направя, че не съм прочела това ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Жалко, че не се оцени Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Жалко, че не се оцени Наистина е жалко. Можеше повече да се оцени. На мен ми харесва и си я слушам. Забелязала съм тенденция подобни песни да остават незабелязани. Не говоря само за Преслава. "Да ти олекне" на Галена също ми е много любима, но и тя остана незабелязана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Жалко, че не се оцени Наистина жалко! Жесток трак, но с толкова лош клип, че чак смешен. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Тук си много прав. Галин направи за Галена най-голямото нещо в подобна ситуация - застана зад прясното си гадже, без да я знае каква е, заложи си името и репутацията и рискува с нея. След това я засипа с достатъчно пари, за да излезе от батака, а когато тя го направи, беше достатъчно само да се радва на резултата, защото от много години Галена няма нужда и от една негова стотинка. А всеки мъж, който застане зад линчувана грешница, се превръща в нейн завинаги. Още от древността историята е една и съща ... ако рискуваш с жена и спечелиш, печелиш кажи-речи всичко. За мен истината е, че Галин е много повече от на мама вафльото, а Галена - много повече от тъпа смядовска чалгарка с късмет. И двамата щяха отдавна да са го закъсали, ако не бяха много повече от това, което се говори за тях. Галин очевидно е добър баща, хитър бизнесмен и борбена личност, а Галена е достатъчно умна, амбициозна и е абсолютна работохоличка. Уникални са, наистина ! Подкрепям напълно мнението ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Уникални са, наистина ! Подкрепям напълно мнението ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Днес е подписан договора. За панаира при нас през август също.... Миле не можа да напълни арената в Белград, при вас ще празнувал юбилей по темата : Да си припомним кавъра на един хит на Миле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Миле не можа да напълни арената в Белград, при вас ще празнувал юбилей по темата : Да си припомним кавъра на един хит на Миле Ама тук в София пълни Арената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари