Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Въобще не вярвам, че е избрана с гласуване. Обаче само в инстаграм е качила 5 снимки от статии на различни медии с тази новина. Все едно Грами е спечелила. :1000 (29): Особено устните на Мария са много секси. На слона Д - то е по-секси. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Аз пък мисля, че Марчела е една от малкото, които са изглеждали винаги доста яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Аз пък мисля, че Марчела е една от малкото, които са изглеждали винаги доста яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Въобще не вярвам, че е избрана с гласуване. Обаче само в инстаграм е качила 5 снимки от статии на различни медии с тази новина. Все едно Грами е спечелила. :1000 (29): Да видях. Определено заслужава! Кой друг, Преслава ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Една жена не е само устни. А и нейните за мен са секси. Тя има цялостно излъчване - тоалетите са били много хубави още преди ерата на стилистите в попфолка. Харесва ми визуално, като певица е слаба ракия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Единствената стилна и красива фолкпевица. Нито има милион хирургически намеси като "сексапилните" и "стилни" Алисия, Мария и Галена, нито търси спонсор за да помпа изкуствено болното си его със скъпи парцали, замазващи селското им излъчване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 И къде са милионите хирургически интервенции на Марче? Все същата си е вече 100 години, като изключим джуките. Алисия и Галена нямат нищо общо с първите си снимки, да. Но Мара друго не е пипала. Иначе Ана наистина е хубава, без грим също ми допада. Просто е малко по-мъжка от Марчелис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Стело кво прайш тук? Нали си на лекций Трябва да те питам ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 И къде са милионите хирургически интервенции на Марче? Все същата си е вече 100 години, като изключим джуките. Алисия и Галена нямат нищо общо с първите си снимки, да. Но Мара друго не е пипала. Иначе Ана наистина е хубава, без грим също ми допада. Просто е малкон по-мъжка от Марчелис. Не знам как точно са наименованията, но за да няма нито една бръчка значи има ботокси, филъри и всякакви от сорта. Циците са й огромни, джуките още повече. Всичко е направено тройно на нормална операция и изглежда грозно, вулгарно и гнусно. И трите които изредих са като восъчни фигури и не изглеждат адекватни, камо ли да са секспилни, стилни или някой от останалите етикети които им се лепват. Ебаси челото. Като паница е гладко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Мария нито е правила нос, нито скули, за разлика от други. И фасети няма, с нейните зъби си е. Винаги е изглеждала чаровна и сладка. Другото вече са догадки и е въпрос най-вече на вкус. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Яко сте сипвали на Галена в предните страници. Нещо злобничко изглежда, чий обяд е изяла? Ничий обяд не е пипала, нито закуската, камо ли вечерята. Просто за пореден път обобщихме възхода и падението на Галена в чалгата и в живота, за да разясним на новите потребители тук генезиса на кариерата и, компромисите и жертвите които е направила, за да има успех в този бизнес. Успоредно с това аз (разбира се) обрисувах същото за Деса и така "преслините" усетиха, че е момента да се качат на главата и на двете. Успокоих ги, че най-големият срам накрая ще е за Преслава, но те все още вярват, че Фокса има нещо против Пресли и затова така пише. Мария нито е правила нос, нито скули, за разлика от други. И фасети няма, с нейните зъби си е. Винаги е изглеждала чаровна и сладка. Другото вече са догадки и е въпрос най-вече на вкус. Опсссс, правила е доста неща и някои със завиден успех, като скулите, примерно. Едно нещо обаче не може да промени. Винаги ще си остане 152 см. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не знам как точно са наименованията, но за да няма нито една бръчка значи има ботокси, филъри и всякакви от сорта. Циците са й огромни, джуките още повече. Всичко е направено тройно на нормална операция и изглежда грозно, вулгарно и гнусно. И трите които изредих са като восъчни фигури и не изглеждат адекватни, камо ли да са секспилни, стилни или някой от останалите етикети които им се лепват. Ебаси челото. Като паница е гладко. Да изброявам ли Доротея колко корекции има по нея, че е била като изхвърлена пи*ка преди да отвори на баща и пенсионния фонд и да се тунингова. Точно тя се опитва да е тип Барби, ама заприлича на Мис Пиги, скоро и на Хипопотам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Те трите според мен излъчват най-много сексапил. Андреа вече е свиня, но преди беше много секси. И то не идва само от голотата при нея и Кама, а от самия поглед, как се държат и самата харизма. Мария е грозно силиконово джудже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да изброявам ли Доротея колко корекции има по нея, че е била като изхвърлена пи*ка преди да отвори на баща и пенсионния фонд и да се тунингова. Точно тя се опитва да е тип Барби, ама заприлича на Мис Пиги, скоро и на Хипопотам По-хубава е от повечето чалгарки в началото на кариерата им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Те трите според мен излъчват най-много сексапил. Андреа вече е свиня, но преди беше много секси. И то не идва само от голотата при нея и Кама, а от самия поглед, как се държат и самата харизма. Мария е грозно силиконово джудже. Прасето не става, не се пъни. Тя е лягала под ножа мн пъти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Има един елемент, който още от време оно показва фаворитите в този сегмент сексапил, мис и т.н. Малко чалгарки са се пробвали в конкурси за красота преди кариерите си като певици. Това може би е най-обективният критерий, поне за мен. В такива конкурси с успех са участвали Андреа, Райна, Камелия и Антонина. Като най-голям успех има Антонина, която е била №2 на МИС България, а най-голям куцуз е Андра, която е трябвало да се съредновава с може би най-яката ни миска за последните 30 години - Роси Иванова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Таа пък недоклатената все едно някой и е свършил на лицето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Единствената стилна и красива фолкпевица. Нито има милион хирургически намеси като "сексапилните" и "стилни" Алисия, Мария и Галена, нито търси спонсор за да помпа изкуствено болното си его със скъпи парцали, замазващи селското им излъчване. Колко нежна и естествена е на снимката с черната коса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Колко нежна и естествена е на снимката с черната коса Да, ама не може да бъде вечно така снимана. Това бе модерно предното десетилетие. На горните 3 виж колко е различна, някак като хишна хиена.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да, ама не може да бъде вечно така снимана. Това бе модерно предното десетилетие. На горните 3 виж колко е различна, някак като хишна хиена.... Днешната вълна е на генерали, императорки, кралици, босове и т.н Ако си нормална жена - не вървиш. Какво очакваш от музика, която се слуша главно от кифли, цигани, гейове и турци? Всички искат нахакани курвентии. Едните ще им подражават, другите ще задоволяват нужди върху скъпите им клипове с разголени дупета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Оф,тука пак някакви чикиджии завиждат на красотата на Андреа.И като кит да стане пак ще излъчва много повече секс от всичките й колежки.Андра не ви е виновна,че имате комплекси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Таа пък недоклатената все едно някой и е свършил на лицето Много си е готина.Спри да си толкова негативен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да, ама не може да бъде вечно така снимана. Това бе модерно предното десетилетие. На горните 3 виж колко е различна, някак като хишна хиена.... Прав си,вижда се промяната за едни 10+ години..И все пак на мен втората ми е по симпатична нищо ,че първите три снимки от последната фотосесия на Анелия пак ми харесват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Оф,тука пак някакви чикиджии завиждат на красотата на Андреа.И като кит да стане пак ще излъчва много повече секс от всичките й колежки.Андра не ви е виновна,че имате комплекси. Излъчва лой и пръжки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари