Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Невероятен клип! Вероника беше много яка с нейните гробарски и смъртни видеа Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Невероятен клип! Вероника беше много яка с нейните гробарски и смъртни видеа Велика е Вера. Страхотни клипове и песни остави - "Слушай ме, любов", "На добър час", "Кралят на нощта", "Сериен лъжец", "Дом Периньон", "Твоите очи" и още много... Жалко, че нещата се извратиха и засега няма потребност от изпълнители и проекти като нейните, но нали всичко се върти - да се надяваме, че тя ще има достоен заместник някой ден, ако не реши сама да се завърне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Като е толкова мила и добричка що не ги върна със се касовата бележка на Инженеро и да ги даде на добрата и приятелка от Смядово? Да, а наградата за 2008 година, която така "великодушно" раздели от сцената на НДК с Галена рязана ли е с флекс и къде е половинката на Галена? Погнусявам се когато най-големите интригантки и мръсници в чалгата опитват да ги изкарат чисти като сълза, но държат да се забрави времето, когато като побеснели псета драпаха за статуетки, слава, екран, прай-тайм и признание и т.н. защото никой не се вълнуваше от тях, нито като жени, нито като певици, нито ги мислеше за звезди. Гледай само как са излъгали децата, че това са едни трудолюбиви и нищо никому не правещи създания. И те вярват ли вярват.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден на Певицата на народа!!! ❤️ Тя, днес няма рожден ден. :1000 (29): Честит рожден ден. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Тя, днес няма рожден ден. :1000 (29): Честит рожден ден. 31.01.1969 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 PlanetaOfficial Важно съобщение, От 01.02.2018 година PlanetaOfficial създава свой специализиран канал - PlanetaTV Official, в който ще бъдат публикувани всички предавания и най-интересни рубрики на телевизия "Планета", "Планета Фолк" и "Планета HD". Бъдете сред първите абонати на новия ни YouTube канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Не знам как точно са наименованията, но за да няма нито една бръчка значи има ботокси, филъри и всякакви от сорта. Циците са й огромни, джуките още повече. Всичко е направено тройно на нормална операция и изглежда грозно, вулгарно и гнусно. И трите които изредих са като восъчни фигури и не изглеждат адекватни, камо ли да са секспилни, стилни или някой от останалите етикети които им се лепват. Ебаси челото. Като паница е гладко. Това не е ли от визитката за Vip-а? По фотосесии и такива рекламни клипове (както и музикалните) се прилага ретуш (замазване), реално не изглежда точно така. Екстра Нина е доста сбръчкана в чело, а в "Добре съм" са я докарали на 18-годишна, особено на корицата не можеш я познаеш - така е мазано, че лицето не е нейно. После в "Открит микрофон" виждаш реалността. Музикалните и рекламните клипове не показват реалния вид , маже се здраво. На предните страници видях някакъв клип на Ивана, на корицата, от бруталното замазване по лицето стои смешно, докарва го на турския травестит (и голям , много голям певец) Bulent Ersoy. За което не е виновна тя, а монтажа, с това мазане на моменти ги докарват нереално зле, в стоп кадър стои смешно. Аз това го писах и преди няколко страници. В някои клипове, ако се заглеждаш по кадър липсват пръсти, нокти, черти от носове, избщо - брутално прилагане на retouch филтър. Ама това от некадърния монтаж, или от прекалените комплекси на някои изпълнители, да не ги видят реално как изглеждат. Едно е да махнеш пъпки , бемки, лунички, някакви такива неща - нормално, правиш продукт, част от т.нар. "шоубизнес", ама да се замажеш и докараш мега нереално вече не е на добре, освен, че стои нереално, в стоп-кадри е комично. На предните страници имаше Андреа без пръсти на ръцете, пак рязнати от agressive reoutch. По-полека с обработката и няма да е така. Те някои хора прекаляват и из фейса , с тия Retrica и темподобни приложения, като се замажат, заизбелят, нереално е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 31.01.1969 Говорех за истинската певица на народа - Преслава. :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Говорех за истинската певица на народа - Преслава. :1000 (29): Да нямаш температура? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Говорех за истинската певица на народа - Преслава. :1000 (29): Кой народ? Тоя от 15 до 30 години? Ивана, като беше в пика си вълнуваше от 3 годишни до 80. Всъщност Преслава има ли прозвище, дадено от народа или медиите? Така, както Глория е Примата, Ивана - Певицата на народа, Деса - Ангелският глас. Преса коя е? Наглата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Да нямаш температура? Не, но смятам, че ще повърна. От две чаши червено вино ме хвана и адски ми се гади. Т'ва е сериозно. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Преси снима нова фотосесия за “Клише”! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Кой народ? Тоя от 15 до 30 години? Ивана, като беше в пика си вълнуваше от 3 годишни до 80. Всъщност Преслава има ли прозвище, дадено от народа или медиите? Така, както Глория е Примата, Ивана - Певицата на народа, Деса - Ангелският глас. Преса коя е? Наглата? Наркоманката :):) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Говорех за истинската певица на народа - Преслава. :1000 (29): Не, но смятам, че ще повърна. От две чаши червено вино ме хвана и адски ми се гади. Т'ва е сериозно. От пиенето е значи, вече съм спокойна Честит Рожден Ден на Ивана и от мен! Жива и здрава и още много прекрасни песни с които да ни радва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Май никога не е имало толкова много честитки за рожден ден на певица. 2 страници ЧРД. Личи си коя е певицата на народа (и повелителка на Троя) Еееее нали още навремето така я определиха, като такава. Ама трябваше да направим отделна тема за Ванчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Скъпи колеги, току-що питах Татяна как ще коментира новината за случката от фитнеса и коментарът ми беше изтрит мигновено. Гузен негонен бяга! Посеричка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 : Посеричка! Сега ще те надуши фена на Тоти и ще дойде да те нареди. Или по-скоро ние ще надушим нещо, зависи Тоти дали е във фитнеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Сега ще те надуши фена на Тоти и ще дойде да те нареди. Аз, ако бях на него, щях да си натискам парцалите. Купени гледания, лафове за палежи дни, след като майка й се взриви, изхождания по фитнес зали... Няма да му е лесно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Аз, ако бях на него, щях да си натискам парцалите. Купени гледания, лафове за палежи дни, след като майка й се взриви, изхождания по фитнес зали... Няма да му е лесно. С този палеж дори не разбрах какво точно стана, но Татяна много бързо се върна към нормалния си начин на живот. То са едни селфита, чудеса... И това с фитнеса и върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Галена и Галин си подариха уникален уикенд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Когато Ася беше наистина "различна" от масовката. Тя трябва да прави концерт, мисля че е актуална като образ за които хората би дали пари за билет, или греша ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Когато Ася беше наистина "различна" от масовката. Тя трябва да прави концерт, мисля че е актуална като образ за които хората би дали пари за билет, или греша ? Бооже Тя Деси Слава не смее да направи самостоятелен концерт, дето е одобрявана от цялата държава и е синоним на талант, ти ми говориш за Алисия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари