THE IIconic Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 1 Author Report Share Публикувано Февруари 1 Върти се няква информация, че на 14-ти Галин и Гери-Никол щели да пускат няква песен "Куклата на Кен"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Една от любимите ми песни от "Аз". Доста често я пускат и по дискотеките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Една от любимите ми песни от "Аз". Доста често я пускат и по дискотеките. Бях я забравил ама TheBoss беше ма дискотека тази нощ и ми я прати на гласово И на мен ми е любима след Мразя да ме обичаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 На мен ми е много любима и "Ще се проваля" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Това за фитнеса и Татяна е простотия, разбира се. Но аз ще ви кажа нещо вярно - жената, която я прави за клипове - Грета, е само гримьорка, но за да пести от бюджет, Танчето я кара да влиза и в ролята на фризьор и получава и коса. Макар и непрофесионално. Казват, че не е измислица. Защо е спряла да посещава Пулс?? Иначе това за гримьора не се учудвам. Като я гледам няма пари да си сложи хилорон в устните, все и ги очертават с молив, като от преди 20 години. Жалка картинка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Една от любимите ми песни от "Аз". Доста често я пускат и по дискотеките. В Смядово може и да я пускат :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Това са Дениз, на 15 години и Ивон – на 14 години. Дъщери са на фолкпевиците Лияна и Анелия. А тази снимка предизвика сериозен диспут в социалните мрежи. Нормално ли е да изглеждат по този начин, трябва ли да съдим за децата по техния изглед, каква е ролята на семейството? Едва ли има еднозначен отговор, както и коментарите са съвсем различни. Голяма част от хората смятат, че една тийнейджърка не би трябвало да изглежда така, но има фактори като родители и среда, които в крайна сметка формират съзнанието и желанието на момичетата. Други смятат, че не трябва да се съди по „опаковката“ и след като не ги познават е неуместно да бъдат коментирани. Какво е вашето мнение и въобще трябва ли да бъдат подлагани на унищожителни коментари едни деца? Защото те са деца, независимо от желанието им бързо да пораснат... Малки па4авури... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Карикатури. Явно падението на Ана е не само кариерно, но и личностно, щом позволява на щерка си да се направи по този начин. Лияна е не по-малко зле явно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Ударете по едно рамо тука http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107923 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 В годишната класация на Signal.bg за попфолк клипове участват 20 видеа. Клиповете достигнали до финалния етап на "Попфолк клип 2017" се класираха в чарта след като си спечелиха място в тримесечните издания на "Попфолк клип". Галин и Емануела - 5,6,7,8 Емилия и DJ Цеци Лудата Глава - #Напусни Галена - Moro mou (Бебето ми) Яница ft.Галин - Няма да ме купиш Цветелина Янева - Убий ме - Яница - Фуклата Азис - Мотел Мария - Червеният картон Кали - Каква съм луда Деси Слава - Гледай да не бъркаш - Галена - #TheBo$$ Джена и Преслава - Тук жена му пази Райна - Сафари Галин и Лорена - Нощта гърми Камелия и Гъмзата - Дразни ме - Галена - #ПростоШоу Преслава - Не се изтриваш Яница - Изкушение Галин - #MeGusta Екстра Нина и Kristis Kesaras - Мистър Президент Лично аз подкрепих #TheBo$$, Дразни ме и 5678. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 В Смядово може и да я пускат :1000 (29): https://www.instagram.com/lychezar_mishev1/ - Стори от Плаза София Навик ти става да пишеш без да мислиш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Никой не ми обърна внимание, когато попитах предния път... Да върна ли "Нереализираните" във форума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
jivko31 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Какво означава "Аз не пръскам да ти кажа само лъскам" ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Какво означава "Аз не пръскам да ти кажа само лъскам" ? С двойно значение е според мен. В единия случай става въпрос за чистене, другото значение го разбирам в сексуален аспект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Няма ли да върнат Твое копие на Ивана...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Това са Дениз, на 15 години и Ивон – на 14 години. Дъщери са на фолкпевиците Лияна и Анелия. А тази снимка предизвика сериозен диспут в социалните мрежи. Нормално ли е да изглеждат по този начин, трябва ли да съдим за децата по техния изглед, каква е ролята на семейството? Едва ли има еднозначен отговор, както и коментарите са съвсем различни. Голяма част от хората смятат, че една тийнейджърка не би трябвало да изглежда така, но има фактори като родители и среда, които в крайна сметка формират съзнанието и желанието на момичетата. Други смятат, че не трябва да се съди по „опаковката“ и след като не ги познават е неуместно да бъдат коментирани. Какво е вашето мнение и въобще трябва ли да бъдат подлагани на унищожителни коментари едни деца? Защото те са деца, независимо от желанието им бързо да пораснат... Малки па4авури... Честно казано след Гери Никол, която на 17 беше с хилоронова уста , а на 20 вече силиконка и Сузанита - за която е излишен коментара, нищо не ме учудва. Сега й гледах профила в Инстаграм на г-ца Динева, ми тя майка й я мъкне по нейните гримьори - за кво си говорим въобще ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Какво означава "Аз не пръскам да ти кажа само лъскам" ? И аз това съм се чудил и също така на Емануела колко е безмозъчна, за да изпее подобно нещо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 И аз това съм се чудил и също така на Емануела колко е безмозъчна, за да изпее подобно нещо... Като цяло целия и текст е жалка и безсмислена работа в опит за оригиналност! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 ОЩЕ ПУСКАТ ПО ДИСКОТЕКИТЕ ! 6 МЛН ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 :1000 (29): Мале, много е проста, срам за зодията! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 На мен пък един форумец ми каза, че знае от сигурен източник, че случката с Татяна във фитнеса е 100%-ва истина. Информацията е от мениджърката на залата. Татяна вече не посещава въпросния фитнес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари