borisslav1 Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Анелия не ти ли стига? Е, Анелия си я обичам, тя си ми е топа, ама и тя не е пускала песен с видео вече 5 месеца почти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 ОЦКО Ама тогава Преса как нагло открадна наградата на Джена............ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Коя награда на Джена е откраднала Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Коя награда на Джена е откраднала Преслава? "Певица на 2014-та година" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Певица на 2014-та година" Тогава наистина и беше доста силна година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Певица на 2014-та година" Какво бяха направили двете тогава като продукция? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Какво бяха направили двете тогава като продукция? Джена: "Моли се да не почна" "Неверници" "Да ти се доказвам" Изкара албум: "Плаче се за мъже" и "Моята награда" с ТВ версии + фийта в песента на Галин "С мене да вървиш" Преслава: "Пиши го неуспешно" - кавър "Моето слабо място" "Повече не питай" - дует със Тони Стораро "Нашето любов е" + клип на "Режим "Неприлична", песен от 2013 "Ако утре ме губиш" в края на годината - кавър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Какво бяха направили двете тогава като продукция? "Моли се да не почна" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Джена: "Моли се да не почна" "Неверници" "Да ти се доказвам" Изкара албум: "Плаче се за мъже" и "Моята награда" с ТВ версии + фийта в песента на Галин "С мене да вървиш" Преслава: "Пиши го неуспешно" - кавър "Моето слабо място" "Повече не питай" - дует със Тони Стораро "Нашето любов е" + клип на "Режим "Неприлична", песен от 2013 "Ако утре ме губиш" в края на годината - кавър Джена с 3 мегахита , Преса само с 'моето слабо място' Ама тази жена наистина ще гори в Ада Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Джена: "Моли се да не почна" "Неверници" "Да ти се доказвам" Изкара албум: "Плаче се за мъже" и "Моята награда" с ТВ версии + фийта в песента на Галин "С мене да вървиш" Преслава: "Пиши го неуспешно" - кавър "Моето слабо място" "Повече не питай" - дует със Тони Стораро "Нашето любов е" + клип на "Режим "Неприлична", песен от 2013 "Ако утре ме губиш" в края на годината - кавър Еднакво безразлични са ми двете, но чак пък откраднала... Това "Моли се да не почна" беше доста хвалено (но и плюто), но например клипът е някакъв много странен, даже нелогичен на моменти. Като че ли стана голям хит по инерцията на предишни нейни парчета. "Неверници' ме грабна от първо слушане, но нямам спомен много да се е въртяла, а към днешна дата и съвсем е забравена, докато "Да те бях ранила" още се пуска. "Да ти се доказвам" също е с комичен клип, там е с потресаваща визия. "Плаче се за мъже" е хубава и силна песен, на която тя не заложи, а гръцкият вариант е даже още по-приятен. Докато "Пиши го неуспешно" направи впечатление като имиджов клип, тогава май Стоянски направи Петя за първи път и тя изглежда като звезда най-сетне. "Моето слабо място" няма какво да го коментираме - хит за дни, при това без налагане. Дуетът със Стораро и "Нашето любов е" никакви песни не са, просто тя изглежда добре във видеата. А баладата и Оцковата песен бяха доста популярни за някакъв период. Нищо изключително не са направили и двете. Галя тогава не е ли била по-добре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Джена: "Моли се да не почна" "Неверници" "Да ти се доказвам" Изкара албум: "Плаче се за мъже" и "Моята награда" с ТВ версии + фийта в песента на Галин "С мене да вървиш" Преслава: "Пиши го неуспешно" - кавър "Моето слабо място" "Повече не питай" - дует със Тони Стораро "Нашето любов е" + клип на "Режим "Неприлична", песен от 2013 "Ако утре ме губиш" в края на годината - кавър От изброените песни на Джена всички са топ. "Плаче се за мъже" нещо не стана много известна, но на мен ми харесва. Този албум е много силен. 2014 беше по-слаба за Преслава наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 то заради Преслава няма награди вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 то заради Преслава няма награди вече Тя е виновна нали? Знаех си ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 то заради Преслава няма награди вече Искаш ли да има? Пак да я вземе... Галена вафли да яде. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Като слушам песните от 2014, май Анелия е била най-добре. Галена също е имала попадения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Джена: "Моли се да не почна" "Неверници" "Да ти се доказвам" Изкара албум: "Плаче се за мъже" и "Моята награда" с ТВ версии + фийта в песента на Галин "С мене да вървиш" Преслава: "Пиши го неуспешно" - кавър "Моето слабо място" "Повече не питай" - дует със Тони Стораро "Нашето любов е" + клип на "Режим "Неприлична", песен от 2013 "Ако утре ме губиш" в края на годината - кавър Кой от "мегахитовете" на Джена се помни сега? Преслава все още гърми с "Моето слабо място". Само заради тази песен си заслужава наградата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Най-големият хит беше при Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 През 2014г. Галена и Джена бяха топ. Въпреки че, Галена имаше по-силни песни, включително и Хита на годината в лицето на Хаваната. Обаче Джена също имаше голяма инерция тогава, а и пусна и албум. На мен "Да ти се доказвам" ми е много любима от 2014 г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Като слушам песните от 2014, май Анелия е била най-добре. Галена също е имала попадения. Ти честно ли? Анелия беше пълна гротеска тогава - "Ксафника" (a.k.a "В задника") и "Корен квадратен от 69" .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Най-големият хит беше при Андреа. Разбира се, дуета на годината също! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 Обаче Емилия е много зле с последната песен, никой май не я харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да не забравяме и Емилия! 2014 й беше доста силна. Кой ще му каже и Да бях от гадните бяха хитове и най-якият клип (Без въпроси) след хаваната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Емануелеста започва ударно, докато другите се мотат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Разбира се, дуета на годината също! Удобно пропускаш факта,че не говоря за тази песен,която въпреки всичко пак си беше макар и временно хитче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Каква 2014 година бе хора , коя песен все още върви и се пуска от тогава освен “Моето слабо място” - това говори най-добре кой какво заслужаваше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари