nenooo123 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 "Завинаги" също е от Токича, която изпълни Деси.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 ДЕСИСЛАВА е работила с Токича по албума завинаги. А в ремикса на Тъжно сърце наистина се изявяваше Гергана. Токича ми липсва. Придаваше поп, рок нотка на жанра. Да и той чопваше от тук от там но не 1:1 и не всеки го усещаше. Обичай ме на Анелия беше повлияна от I'm walking away. Класи над оцко и пашев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 "Завинаги" също е от Токича, която изпълни Деси.. Но само като аранжимент, иначе е кавър. "Жадни за любов" е авторска на Токича. Той до 2001 има хубави песни и за Малина, после с Про мюзик се уеднакви, щото й жена му Кремена започна да пише текстове и общо-взето, тримата заедно с Папо ги караха по калъп за Анелия, Гергана и после Емилия. Мелодични, приятни, но много едни такива банални. Йовко е уникален - "Тъжно сърце" и "Ти ще бъдеш" са супер модернистични, после и в "Мистерия" попаденията. Много авангарден за пазара ни тогава като музикално мислене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ооо това беше първата песен от албума, която ми се заби яко в главата, както и "Страсти" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ооо това беше първата песен от албума, която ми се заби яко в главата, както и "Страсти" Това е яко денс плюс фолклорните напеви накрая - приказка, обожавам я. Йовко много разчупи Деса тогава. Добре, че е била отворена за такива идеи и най-вече такива, които й прилягат... Тогава е участвала заедно с Глория, Малина и Камелия в модернизирането на жанра, който някои после върнаха обратно в кръчмите. Между другото, купих си диска на "Завинаги" от сегашния преиздаден тираж и си го слушам с кеф, докато намеря оригинала, но не ме кефи тоя принко диск - не са спазили дори автентичната щампа. Мизерници. Писах им, че с със СДР-ове от 70 ст. не може да ни се направят на тарикати, но пак хубаво, че ги преиздодахо, де. "Гасне пламък" на Райна е преиздаден още, Беста на Тони Дачева от 2002, "Първа луна" на Мара и още - другите са споменати в страницата на магазина във Варна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Джена гледания ли си купи? качи на 100к+ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Но само като аранжимент, иначе е кавър. "Жадни за любов" е авторска на Токича. Той до 2001 има хубави песни и за Малина, после с Про мюзик се уеднакви, щото й жена му Кремена започна да пише текстове и общо-взето, тримата заедно с Папо ги караха по калъп за Анелия, Гергана и после Емилия. Мелодични, приятни, но много едни такива банални. И към тези банални мелодии катп добавим и още по-баналното -"Плакала-Чакала", което Токича използваше по едно време във всички текстове на Емилия, Гергана, някой на Анелия и по тоя начин сам се изтърка и закопа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Гергана ли е единствената, която е възпяла секса с бившия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 За месец ще чукне 3 милиона с това темпо. Гледам, че и Мороко е тръгнало с под 100к на ден. Не ги следя гледанията, но и двете песни са брутални! Неочаквано добра комбинация са тези тримата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Джена гледания ли си купи? качи на 100к+ :1000 (29): Започна да излиза като топ избор отстрани. Аз имам навик да си пускам от тези миксове на ютуб и днес от нищото ми излиза Джена 4-та или 5-та подред, при все, че аз тази песен докрай не съм я слушал никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Започна да излиза като топ избор отстрани. Аз имам навик да си пускам от тези миксове на ютуб и днес от нищото ми излиза Джена 4-та или 5-та подред, при все, че аз тази песен докрай не съм я слушал никога. А всъщност от какво зависи дали една песен ще се показва отстрани? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Обаче Дразни ме, много дълго време поддържа добри гледания, че тя нищо чудно за направи 9 милиона до края на годината. Сериозен хит се оказа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 А всъщност от какво зависи дали една песен ще се показва отстрани? Нямам никаква идея, но точно заради това гледанията изведнъж секват и изведнъж скачат. Пролетта по едно и също време спряха да излизат "За патрона", "Не те боли", "За мене край си", "Мойта дама", "Напусни". Сега изведнъж първите 3 започнаха да правят по 10-15к на ден, защото отново започнаха да се появяват отстрани. Същата работа с "Ке паса", "Красавицата спяща", "Вземай задължително". Нямам идея как ютуб определя какво да излиза и какво - не, но точно то е главния фактор в трупането на гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Алиша най накрая постигна целта си да се намърда да я излъчват по Планета Джина Стоева даже твърдеше в едно интервю че водила преговори да влиза в Пайнер ама май нещо не са я взели и си остана при Виктор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Където и да я дават си остава Ася колбасарката. Нещо като Кама Гаргата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Алиша най накрая постигна целта си да се намърда да я излъчват по Планета Джина Стоева даже твърдеше в едно интервю че водила преговори да влиза в Пайнер ама май нещо не са я взели и си остана при Виктор Е, те я излъчваха още преди 2-3 години - с дуета с Константин, даже на концерт участваше. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Новият им дует е флоп, втора поредна греда за Алис тази година. Да се стяга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Е, те я излъчваха още преди 2-3 години - с дуета с Константин, даже на концерт участваше. Верно ма те не излъчват даже дуета с Константин вече или поне аз не го засичам да го излъчват докато по Фен Тв го пускат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Новият им дует е флоп, втора поредна греда за Алис тази година. Да се стяга. Ася йосмата винаги е била под Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 ДЕСИСЛАВА е работила с Токича по албума завинаги. А в ремикса на Тъжно сърце наистина се изявяваше Гергана. Токича ми липсва. Придаваше поп, рок нотка на жанра. Да и той чопваше от тук от там но не 1:1 и не всеки го усещаше. Обичай ме на Анелия беше повлияна от I'm walking away. Класи над оцко и пашев То си беше кавър. Много крадеше и той, но умееше да ги съчетава. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 И догодина ще се разминем без награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 И догодина ще се разминем без награди. Ееееееееееее, нали една година си починаха?Много се смъква реномето на поп-фолка така.Всички знаем за какво става въпрос след една такава церемония - масова реклама из медиите, безброй статии и интервюта на певиците, стабилно покачен интерес към жанра.Изключителна лоша политика от страна на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 И към тези банални мелодии катп добавим и още по-баналното -"Плакала-Чакала", което Токича използваше по едно време във всички текстове на Емилия, Гергана, някой на Анелия и по тоя начин сам се изтърка и закопа... Хаха, тези дни си изтеглих дискографията на Емилия и реших да я изслушам от първия до последния албум. Стигам до "Самотна стая" и си припомних гениалния припев на "Само теб съм обичала": Колко дълго съм те чакала, колко нощи за теб съм плакала, колко пъти съм се заричала - само теб, теб съм обичала Толкова огромно клише е, как да не ти е мило, като я слушаш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Ееееееееееее, нали една година си починаха?Много се смъква реномето на поп-фолка така.Всички знаем за какво става въпрос след една такава церемония - масова реклама из медиите, безброй статии и интервюта на певиците, стабилно покачен интерес към жанра.Изключителна лоша политика от страна на Пайнер. Лош Пайнер, лош пенсионер! Само и гледа паричките и не ще да даде за една церемония цицията му с циция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари