Guest Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Значи има такова списание, но вътре не пише нищо за Рики, нито за Фонси, а пък съвсем нищо за Фокси. :1000 (19): Интересува ме дискотеката на Коцето ли го издава? Гледам той и Емануела са на корицата заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Тони Стораро и Сашо Роман с убийствена балада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Я някой да каже за това списание "Plazza". Реклами на приятелите на заведението плюс интервю с Емануела и Константин - тя да обяснява как си знае цената, той да обяснява как е момче от народа.Нищо ново. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Изпълнители, напуснали Пайнер Албена – В Пайнер от 2005 до 2006 Андреа – В Пайнер от 2006 до 2015 Бони – В Пайнер от 1998 до 1999; от 2008 до 2012 Боряна – В Пайнер от 2007 до 2008 Валдес – В Пайнер от 1994 до 2004 Валентина – В Пайнер от 2011 до 2016 Валентина Кристи – В Пайнер от 2007 до 2013 Вероника – В Пайнер от 2002 до 2009 Весела – В Пайнер от 1998 до 2009 Виктория – В Пайнер само 2002 Виктор – В Пайнер от 2008 до 2010 Галина – В Пайнер само 2002 Дамяна – В Пайнер само 2000 Даниела – В Пайнер от 2003 до 2012 Даяна – В Пайнер от 2012 до 2015 Джамайката – В Пайнер от 2013 до 2015 Димитър Френски – В Пайнер от 1999 до 2000 Елена – В Пайнер от 2005 до 2011 Елена Кацарова – В Пайнер от 2001 до 2003 Еми Стамболова – В Пайнер от 1994 до 1997 Жоро Любимеца – В Пайнер от 1998 до 2008 Жулиета – В Пайнер от 2007 до 2009 Ива – В Пайнер от 2003 до 2005 Илия Загоров – В Пайнер от 1997 до 2005 Калия – В Пайнер от 2001 до 2004 Камелия – В Пайнер от 1997 до 2014 Кристиана – В Пайнер от 2013 до 2015 Крум – В Пайнер от 2013 до 2015 Лейла – В Пайнер от 2011 до 2012 Луна – В Пайнер от 2006 до 2007 Магапаса – В Пайнер от 1997 от 2009 Магдалена Санчес – В Пайнер от 2001 до 2003 Мариана Калчева – В Пайнер от 1999 до 2007 Мариана Славова – В Пайнер от 2001 до 2003 Мариян – В Пайнер от 2004 до 2008 Мая – В Пайнер от 1996 до 2008 Милена – В Пайнер от 1998 до 2002 Милица - В Пайнер от 2005 до 2017 Мира – В Пайнер от 1999 до 2005 Надя – В Пайнер от 2001 до 2007 Надя Казакова – В Пайнер от 2013 до 2015 Найден Милков – в Пайнер от 2001 до 2008 Наско Ангелов – В Пайнер само 2002 Орхан Мурад – В Пайнер от 2007 до 2008 Персиян – В Пайнер от 2007 до 2008 Петра – В Пайнер от 1998 до 2002 Полина – В Пайнер от 2005 до 2009 Пламена – В Пайнер от 2011 до 2014 Пламен Денев – В Пайнер само 1999 Пресила - В Пайнер от 2014 до 2017 Радо Шишарката – В Пайнер от 1993 до 1997 Рейхан – В Пайнер от 2001 до 2005 Рени – В Пайнер от 1998 до 2005 Росица – В Пайнер от 2012 до 2015 Руси Русев – В Пайнер от 1995 до 2000 Саманта – В Пайнер от 2009 до 2011 Сашка Васева – В Пайнер от 1996 до 1999 Сиана – В Пайнер от 2007 до 2017 Силвена – В Пайнер от 2008 до 2009 Симона – В Пайнер от 2011 до 2012 Соня Иванова – В Пайнер от 2011 до 2012 Стоян – В Пайнер само 2003 Таня Боева – В Пайнер от 1997 до 1999 Таня Добрева – В Пайнер от 1995 до 2003 Таня Мутафова – В Пайнер от 1995 до 2000 Теди – В Пайнер от 1996 до 1998 Тонита – В Пайнер от 1998 до 1999 Траяна – В Пайнер само 2005; от 2009 до 2015 Хари Христов – В Пайнер само 1998 Цветелина – В Пайнер от 1996 до 2001 Щилиян – В Пайнер от 1995 до 1997 Янек – В Пайнер от 1999 до 2000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Люси от 2011 до 2012. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Невероятна песен! Галош да я припомни на някой концерт! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Магдалена Санчес беше много яка. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 И трите песни са си ТОП, въпреки текста. :1000 (29): Големи класики, да вземат да си ги пеят по концерти. А иначе първата плакала-чакала е собственост на Рени и не знам дали е на Токича: Плакала съм нощем дълго Чакала съм тебе мълком Знаела съм ще се върнеш Мъка в радост да превърнеш Не, текста е на сестра и, а аранжимента на Ленко Драганов. Той Токича май тръгна някъде 2000 г. с "Бели нощи", "Само ти". Обаче и аз имам сантимент към неговите песни, като може би най - любимите са ми "Тръгвам си" на Малина и "За мен забрави" на Емилия, също и двете песни за Магда. Двете песни на Виктория и Галина също ми допадат, нищо че той си правеше почти еднотипни неща. Единствените песни, които ми харесват на Анелия са именно от неговия период, на Емилия скоро се запознах с някои и "Самотна стая" се оказа хубав албум, не знаех и на Гергана някои от първите, та ги преоткрих, иначе точно с тези песни израснах - "Губя те бавно", "Както преди", "Само ме обичай", "Леден свят", "Кажи обичам те"... А последната ми любима негова песен е на Силвия "Как да върна любовта". Ама "Ден след ден" пак вдигна на 17 място в 50-те най на Сигнала, нищо че заби на 30 000 гледания, а аз дори спрях да гласувам - явно които са я чули я харесват, независимо колко са те Но като видя разни "Мъртви страни", "Питай Бог" на Антонина, "Недостъпна за тебе" на Велевска, че са нови даже, като за некомерсиален експеримент в малък канал, толкова. Те едни Нелина, Нина и Есил я водят с 5-60К в канал с милион абонати, явно ако не е ново супер вдигащо и комерсиално парче, по - старите изпълнители трудно правят гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Дамяна в Пайнер? Помня тази певица с един клип в Орфей. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Не, текста е на сестра и, а аранжимента на Ленко Драганов. Той Токича май тръгна някъде 2000 г. с "Бели нощи", "Само ти". Обаче и аз имам сантимент към неговите песни, като може би най - любимите са ми "Тръгвам си" на Малина и "За мен забрави" на Емилия, също и двете песни за Магда. Двете песни на Виктория и Галина също ми допадат, нищо че той си правеше почти еднотипни неща. Единствените песни, които ми харесват на Анелия са именно от неговия период, на Емилия скоро се запознах с някои и "Самотна стая" се оказа хубав албум, не знаех и на Гергана някои от първите, та ги преоткрих, иначе точно с тези песни израснах - "Губя те бавно", "Както преди", "Само ме обичай", "Леден свят", "Кажи обичам те"... А последната ми любима негова песен е на Силвия "Как да върна любовта". Ама "Ден след ден" пак вдигна на 17 място в 50-те най на Сигнала, нищо че заби на 30 000 гледания, а аз дори спрях да гласувам - явно които са я чули я харесват, независимо колко са те Но като видя разни "Мъртви страни", "Питай Бог" на Антонина, "Недостъпна за тебе" на Велевска, че са нови даже, като за некомерсиален експеримент в малък канал, толкова. Те едни Нелина, Нина и Есил я водят с 5-60К в канал с милион абонати, явно ако не е ново супер вдигащо и комерсиално парче, по - старите изпълнители трудно правят гледания. За малко си помислих, че ще прочета твой пост без да пишео нищо за Рени в него, нооо :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Ще се окаже, че "Шушана" ще стои повече време в Трендинг, отколкото "Не се изтриваш" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Татяна щяла да ходи на генерална репетиция толкова рано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Ще се окаже, че "Шушана" ще стои повече време в Трендинг, отколкото "Не се изтриваш" :1000 (29): Преслава цял месец на върха на българската музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Коцето в петък е в Бургас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Галена потвърдила ли е участието си на концерта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Галена потвърдила ли е участието си на концерта? Има събитие в страницата и. https://www.facebook.com/events/521623214864729/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Ще се окаже, че "Шушана" ще стои повече време в Трендинг, отколкото "Не се изтриваш" :1000 (29): Много ясно, че ще стои повече. "Шушана" е хитът на годината в чалгата, по-голям и от "Мотел". Песничката на Преслава както блесна, така и вече угасна. Истерия по нея виждам единствено и само във форума, дори и феновете на Преслава мисля, че го осъзнават. Не искам да омаловажавам успеха й все пак, толкова популярна песен тя не е имала от "На тебе не отказвам" насам, но като цяло нищо особено е песента и това ще се види и довечера. Много ми е интересно кой в Пловдив ще се осмели да изпее "Шушана". Най-добре да излизат накрая и всички заедно да я изпеят, така всеки от публиката поне ще стои до края. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Много ясно, че ще стои повече. "Шушана" е хитът на годината в чалгата, по-голям и от "Мотел". Песничката на Преслава както блесна, така и вече угасна. Истерия по нея виждам единствено и само във форума, дори и феновете на Преслава мисля, че го осъзнават. Не искам да омаловажавам успеха й все пак, толкова популярна песен тя не е имала от "На тебе не отказвам" насам, но като цяло нищо особено е песента и това ще се види и довечера. Много точно казано,евала!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Много ясно, че ще стои повече. "Шушана" е хитът на годината в чалгата, по-голям и от "Мотел". Песничката на Преслава както блесна, така и вече угасна. Истерия по нея виждам единствено и само във форума, дори и феновете на Преслава мисля, че го осъзнават. Не искам да омаловажавам успеха й все пак, толкова популярна песен тя не е имала от "На тебе не отказвам" насам, но като цяло нищо особено е песента и това ще се види и довечера. Много ми е интересно кой в Пловдив ще се осмели да изпее "Шушана". Най-добре да излизат накрая и всички заедно да я изпеят, така всеки от публиката поне ще стои до края. Истерията изобщо не е заминала, постоянно виждам истории в инстаграм и фейса как се тресат дискотеките от тази песен. Не знам на какво се базира Набиращи популярност, но със сигурност Не се изтриваш прави по-големи дневни гледания от песента на Емилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Пайнер пуснали ретираж албума на Цветелина-Няма да е все така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Истерията изобщо не е заминала, постоянно виждам истории в инстаграм и фейса как се тресат дискотеките от тази песен. Не знам на какво се базира Набиращи популярност, но със сигурност Не се изтриваш прави по-големи дневни гледания от песента на Емилия. Я дай някакви линкове да видим коя дискотека толкова е разтресла. В Плаза-Варна се приема на едно ниво с всички останали популярни песни от тая есен и доста по-слабо от "Пате" и "Ме густа". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Я дай някакви линкове да видим коя дискотека толкова е разтресла. В Плаза-Варна се приема на едно ниво с всички останали популярни песни от тая есен и доста по-слабо от "Пате" и "Ме густа". Плаза София, Мегами, 33, как да изтегля клип от нечия история? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Пайнер пуснали ретираж албума на Цветелина-Няма да е все така Значи все пак пускат и албуми на напуснали изпълнители? Ех, Камче, Камче, защо ти беше да се караш с Митьо, сега няма да мога да ти купя Огън момичето... Значи последно и довечера ще трябва да разчитаме на фен клипчета от концерта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Значи все пак пускат и албуми на напуснали изпълнители? Ех, Камче, Камче, защо ти беше да се караш с Митьо, сега няма да мога да ти купя Огън момичето... Значи последно и довечера ще трябва да разчитаме на фен клипчета от концерта? За какво ти е на диск от 70 стотинки?! Те преиздават на най-евтинажните дискове и то без книжка, по-добре да не правят нищо, отколко да са смешни и нагли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари