Амброжка. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 О,даа. Цял ден уча и нямам време дори да си пусна една песен на Фатме. :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Цял ден уча и нямам време дори да си пусна една песен на Фатме. :1000 (21): Миличкият той... Нека аз ти пусна една тогава... Ледена кралица! Русенци и другите от региона, взехте ли вече билети за концерта на Глория? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Преса ви разказа играта на всички босове , още малко и 5 милиона за няма и месец! Галена - кога,кога,когаааа?!?!? При положение, че Галена има 7 песни с над 15 млн.,а Преслава 0 , такива каментари са повече от смешни за гледанията. :1000 (29): До преди 1 месец гледанията не ви бяха важни, а сега сменихте плочата. А и кога, кога, кога ще се научите да четете с разбиране ? Даже пример съм ви дала,че и световни звезди пеят песни на колеги на концертите си. Проблемът е в записването на чужди песни и пускането на готовия запис при участие. Едно е да запишеш чужда песен и да я качиш официално с пояснение,че е кавър и да се посочат авторите ( както се прави навсякъде) , а друо е да я пляснеш в публичното пространство с името си и дотам .Какво нападане чакаш към Галена, че изпълнява песента на живо по собствено или на публиката желание? Не чух да е записала песента в студио и да е пуснала готов запис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 15 301 375 показвания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Половин милион гледания за 3 дни ... А някои като Джена и Емилия с новите си песни направиха толкова Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Цял ден уча и нямам време дори да си пусна една песен на Фатме. :1000 (21): Ужас! Писи сигурно е в депресия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Струва ми се, че Ема флопна още на третия ден ... коментирайте, че нито новата на Джена, нито на Ема, изместиха Преслава от Трендинг Погледни пак! Половин милион гледания за 3 дни ... А някои като Джена и Емилия с новите си песни направиха толкова Голяма гордост да вземеш най-голямата ебавка в момента, да я запишеш най-нагло с твоя глас и да се мислиш за велика ... А такива льольовци като теб й се радват и й лижат гъза за всичко... Как да има промяна тогава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Половин милион гледания за 3 дни ... А някои като Джена и Емилия с новите си песни направиха толкова Махнаха ''Не се изтриваш'' от тенденцията! Отидоха гледанията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Махнаха ''Не се изтриваш'' от тенденцията! Отидоха гледанията. Ще има 5 милиона за 20 дни - никак не е малко! Вярвам, че до края на годината ще станат 10 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Коментирало ли се е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Коментирало ли се е това? Да и то от самото начало на излизането на Премиерата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Мен ми е много чудно как всички сръбски песни имат толкова много гледания, а харесванията и коментарите толкова малко. 99 582 741 показвания 141К/28К 4 956 коментара 26 215 189 показвания 143К/18К 16 687 коментара Някак нереално ми е песен със близо 100 милиона да има толкова ниска статистика на лайкове и коментари. Ппц песните със такива гледания, гонят милион лайка и поне 50-100К коментара. Явно комшиите купуват повече и от нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Или може би лайковете и коментарите не са показател. Сръбските (в случая на тази песен хърватско-сръбска) песни имат за аудитория цяла бивша Югославия - това е в пъти повече от българската. Отделно и диаспората им в Австрия, Швейцария, Германия... Тези гледания са напълно нормални. Да не говорим, че "Уно моменто" е в топ 3 на най-големите хитове там в последните години. То не бяха кавъри в Гърция, тук, в Мексико дори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Или може би лайковете и коментарите не са показател. Сръбските (в случая на тази песен хърватско-сръбска) песни имат за аудитория цяла бивша Югославия - това е в пъти повече от българската. Отделно и диаспората им в Австрия, Швейцария, Германия... Тези гледания са напълно нормални. Да не говорим, че "Уно моменто" е в топ 3 на най-големите хитове там в последните години. То не бяха кавъри в Гърция, тук, в Мексико дори. Все трябва да опонираш, даже и да не си прав. Как една песен на Гери-Никол, която е със 25 милиона има повече лайкове от грандиозния хит на дъртата сръбска мекица? А коментарите са 3 пъти повече. Ето и гръцки пример. Сходно е със статистиката на Гери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Все трябва да опонираш, даже и да не си прав. Как една песен на Гери-Никол, която е със 25 милиона има повече лайкове от грандиозния хит на дъртата сръбска мекица? А коментарите са 3 пъти повече. Ето и гръцки пример. Сходно е със статистиката на Гери. Тая песен толкова често я въртят по Сити и Дъ войс че чак ми се наби в главата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Тая песен толкова често я въртят по Сити и Дъ войс че чак ми се наби в главата Любимата ми песен за 2017 е. Жалко че при нас не се правят такива песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Любимата ми песен за 2017 е. Жалко че при нас не се правят такива песни. И тази ми харесва даже ми е като мелодия на телефона :whistling: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Мен ми е много чудно как всички сръбски песни имат толкова много гледания, а харесванията и коментарите толкова малко. Някак нереално ми е песен със близо 100 милиона да има толкова ниска статистика на лайкове и коментари. Ппц песните със такива гледания, гонят милион лайка и поне 50-100К коментара. Явно комшиите купуват повече и от нас. Явно при тях няма коментари от типа "Пръв бях", "втори бях" или "Харесай, ако те кефи само част на Коцето, а тази на Емануела не"... Също така, когато имаш много по-голяма пазар е нормално гледанията да са ти повече, защото всеки слуша песента повече от веднъж, но коментира само един път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Да, под сръбските песни никога не съм видял коментари, просещи си лайкове, или пък някакви влогъри, мислещи се за забавни, пишещи простотии, барем някой ги забележи, както е масово под поп песните при нас. Купените гледания са мит, както у нас, така и в други държави. Разберете, че така се консумира музика по нашите георграфски ширини. То в световен мащаб гледанията растат с по 40% годишно, какво остава при нас, където никой не купува музика и никой не ползва спотифай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Явно при тях няма коментари от типа "Пръв бях", "втори бях" или "Харесай, ако те кефи само част на Коцето, а тази на Емануела не"... Също така, когато имаш много по-голяма пазар е нормално гледанията да са ти повече, защото всеки слуша песента повече от веднъж, но коментира само един път. Албански пример с тройно по-малко гледания, двойно повече харесвания и коментари. Стана ми странно просто. Никой не ангажирам да е съгласен с мен, просто се съмнявате във всичко наше, а на сърбите се кланяте все едно са богове. При тях всичко е реално, нищо че фактите сочат към фалш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Бърза справка на топ 20 на държавите, генерирали трафик към песните на Северина: 1. Serbia - 86,312,949 total views 2. Croatia - 48,627,946 total views 3. Bosnia and Herzegovina - 42,135,746 total views 4. Macedonia (FYROM) - 20,731,446 total views 5. Slovenia - 18,541,719 total views 6. Germany - 12,887,512 total views 7. Austria - 8,661,591 total views 8. Montenegro - 8,226,085 total views 9. Thailand - 5,013,686 total views 10. United States - 4,797,527 total views 11. Switzerland - 4,274,661 total views 12. Bulgaria - 3,851,941 total views 13. Sweden - 2,563,308 total views 14. Italy - 1,867,196 total views 15. France - 1,764,726 total views 16. Romania - 1,214,627 total views 17. Australia - 1,191,103 total views 18. United Kingdom - 1,131,343 total views 19. Canada - 1,077,947 total views 20. Hungary - 1,075,896 total views Топ 5 са до една югославски държави + Черна гора на осмо място. Топ 7 дестинации за диаспората в Европа са Германия, Австрия, Швейцария, Швеция, Франция, Италия, Великобритания и - изненада! - и 7-те са в топ 20. След тях имаме Унгария, Румъния, България - съседки. В световен мащаб много сърби/хървати има в САЩ, Канада и Австралия и трите са вътре. Остава Тайланд, което веднага може да е признак за купени гледания. Като видим кои песни са гледани в Тайланд обаче, излиза че от тези 5,03 милиона 4,94 са за една песен - "Италиана". Причината каква е, не се знае, но при всички случаи не е тенденция. Така че толкова от мен. Освен ако смяташ, че Северина е открила някаква магическа формула да купува гледания от определена държава и е решила топ държавата, в която да се слуша, да не е нейната собствена дори, ок. Но другото си е теория на конспирацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Добавка към горното: съотношението гледания от Хърватия към гледания от Сърбия е около 58-9% процента. Процентът население на Хърватия към население на Сърбия е 56%. Евала - Северина дори купува така, че гледанията да са съотватстващи на населението на всяка държава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Добавка към горното: съотношението гледания от Хърватия към гледания от Сърбия е около 58-9% процента. Процентът население на Хърватия към население на Сърбия е 56%. Евала - Северина дори купува така, че гледанията да са съотватстващи на населението на всяка държава! Трябва да станеш световен анализатор на съмнителни гледания и да наказваш подмолните лъжци.Отдава ти се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Трябва да станеш световен анализатор на съмнителни гледания и да наказваш подмолните лъжци.Отдава ти се Всеки, който ми следи постовете, знае, че съм луд на тема числа от всякакво естество. От години е това, но сега със този сайт и с popnable даже преминава към мания. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Сеньорче, аз не се подигравам на тезите ти - обаче ти го правиш със всеки който ти опонира. Не слушам сръбска музика и ми е през патката за Северина, Цеца или която и да е сръбска плескавица която българите възхваляват до небесата. Стана ми странно защото винаги се плюе по българското и се търсят кусури, а чуждото е на почит. Няма как да ми докажеш, че тея 100 милиона са реални. Лейди Гага която е световна звезда във западащия си период едвам генерира такива гледания, дори световните звезди имаха до преди години 100-те милиона като успешен хит, а ти твърдиш че някаква смешница от Сърбия го е направила? Дадох ти български, гръцки и албански пример, които показват че за 25-30 милиона харесванията са около техните. Щом толкова масово е била хит, защо хората не са цъкнали лайка? Във държавите които се е слушала Северина използват Ютуб по-масово от нас. Не ти разбрах контра теорията, по-скоро някаква манипулация която да докаже че не съм прав. А не мислиш ли, че може да има някакъв генератор който определя държавите слушали сръбкинята, но ги умножава по Х и така гледанията хвърчат до небесата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари